Робот-прахосмукачката Roborock S6 MaxV е изработена в черен корпус и е надежден помощник за по-бързо почистване на къщата, което напълно ще ви освободи от постоянното ръчно почистване на прах и други мръсотии. Моделът се справя ефективно както със сухо, така и с мокро почистване. За почистващ препарат и вода прахосмукачката използва специален контейнер с вместимост от 290 ml, който му позволява да почисти Вашия дом без да се налага презареждане, като извежда почистването на дома на друго ниво.

Xiaomi Roborock S6 MaxV – Цена

Актуална за днес цена може да проверите като последвате връзката:

Roborock S6 MaxV – Актуална Цена 

Прахосмукачката е оборудвана със сензор LDS и инфрачервени сензори за препятствия, благодарение на които е в състояние внимателно да избягва стени и препятствия, както и да ги различава. Roborock S6 MaxV е оборудван с две камери, осигуряващи стереоскопично виждане на прахосмукачката.

  Това позволява на робота не само да вижда препятствия, но и да изчислява разстоянието до тях, променяйки хода на посоката си. Специалните алгоритми позволяват на прахосмукачката да прави разлика между различни обекти за заобикаляне. Моделът поддържа връзка със система за интелигентен дом, управлявана чрез Mi Home.

Друго ниво на интелигентност с Roborock S6 MaxV

  Двойната камера е истинска революция в работата на роботизираните прахосмукачки. Тя осигурява нови функции и допълнително опростява процеса на роботизирано почистване. Собствената технология ReactiveAI TM напълно автоматизира процеса на избягване на препятствия. По -мощното засмукване означава по-прецизно почистване. Електронният резервоар за вода прави мокрото почистване интелигентно и персонализирано. Roborock S6 MaxV отвежда домашните роботи до следващото ниво на интелигентност.

Функции:

  • Интелигентно избягване на препятствия
  • Подобрено разпознаване на препятствия
  • Мощен процесор Qualcomm®
  • 25% по -мощна абсорбция
  • Умно допълнение към мопа

Триизмерна еволюция

 Не случайно всички бозайници имат две очи – това дава триизмерно зрение. С помощта на две камери MaxV не само вижда препятствия, но точно изчислява тяхната позиция и размер и след това изгражда обходен път. Всичко това се случва за миг. Също така, роботът вижда на тъмно благодарение на инфрачервения сензор. В комбинация с известната навигационна система PreciSense TM LiDAR, всичко това прави навигацията из дома ви бърза и ефективна, независимо от времето на деня. Roborock S6 MaxV е ново ниво на интелигентност за домашни роботи.

Какво трябва да знаете

  Технологията ReactiveAI се захранва от процесора Qualcomm® APQ8053, който е с 50% по-бърз от Roborock S6. Tensorflow е изградена върху най-новата архитектура за дълбоко обучение. Тя е обучена в десетки хиляди истински снимки, благодарение на които е в състояние да разпознава и избягва често срещани видове препятствия, които ще озадачат други роботи: обувки, колони, кабели и много други. Дори животински изпражнения.

 Имайте предвид че, информацията е въз основа на вътрешните тестове на производителя, използващи текстурирани обекти с висок контраст при добри условия на осветление. Точността на разпознаване на обекти варира в зависимост от факторите на околната среда.

Избягвайте неизвестното

 Благодарение на дълбоката си визия, MaxV може дори да избегне препятствия, които не са му познати. Това може да бъде всеки предмет с ширина 5 см и височина 3 см. Роботът безопасно ще обикаля играчки, лежащи на пода, купички за домашни любимци, паднали халби и др. Идеален за домове, където животът е в разгара си или има малки деца.

Създаден за поверителност

 Когато един дом има камера, поверителността и сигурността излизат на преден план. Всяко изображение, което ReactiveAI обработва, незабавно се премахва. Нещо повече, S6 MaxV е сертифициран от TUV Rheinland като безопасен и интелигентен домашен продукт с висока защита на данните.

  • Нищо не се копира
  • Нищо не се съхранява
  • Нищо не отива в облака

 С емотикони, които ще виждате директно на екрана на вашия телефон ще се показват препятствията по пътя на робота S6 MaxV. Те допълват изграждането на маршрут, използвайки навигационната карта. Като винаги можете да реагирате и да направите корекции.

Всмукване при Max-imum

 Запознайте се с най-мощния вентилатор на Roborock – HyperForce! Това е истински ураган с капацитет 2500 Pa. Той е с 25% по-мощен от Roborock S6, което прави MaxV още по-добър при улавянето дори на фин прах от подовете и почистването на килимите по-прецизно.

Почистване на труднодостъпни места

  Слоевите картографски системи автоматично разпознават различни подове в дома благодарение на технологията PreciSense TM LiDAR и визуално разпознаване на сцени. За всеки етаж можете да създадете свои собствени ограничени зони и невидими стени (Invisible Wall TM ). S6 MaxV ги открива, без да е необходимо да стартирате приложението Roborock.

Roborock S6 MaxV – мокро почистване

Щракването върху SnapMop System отключва редица усъвършенствани функции за мокро почистване: графики за почистване и подаване на вода през помещенията, забранени зони за защита на килими и много други. Всичко се управлява чрез приложението за телефон.

Вашият дом с вашите правила

  Ако предпочитате да почистите спалнята си сутрин и банята си в края на деня, можете да го направите. Чрез графика за почистване на стаите, просто кажете на робота в какъв ред и къде да почисти.

Проверка на състоянието от всяка точка на света

  Дори когато не сте вкъщи, можете да проверите състоянието на дома ви. Стартирайте приложението Roborock и ще видите точно това, което „вижда“ S6 MaxV. По този начин можете да проверите дали всички врати са затворени, дали всичко е на мястото си, как се държат животните и т.н. Можете дори да изпратите гласово съобщение до домашния си любимец!

Непрекъснат процес на подобрение

Инженерите на Roborock постоянно добавят нови функции. Затова проверявайте често за актуализации за S6 MaxV!

Актуална цена към днешна дата може да проверите като последвате връзката:

Roborock S6 MaxV – Актуална Цена 

Оцени този продукт
[гласа: 1 Оценка: 5]

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.