Представяме Ви 4K HDR Smart OLED телевизор LG серия C11LB. Моделът е 2021, а зад този повече от умен телевизор стои процесор AI α9, 4-то поколение 4K. Има щадящ околната среда и очите Ви OLED дисплей, който пресъздава цветовете такива каквито са замислени от създателя на съдържанието, което гледате. Този Smart телевизор се предлага в пет диагонала на екрана от 48 до 83 инча, ето всеки един конкретен модел и актуалната му цена:

МоделЦЕНА
48 инча: LG OLED48C11LBВиж Цена за Днес
55 инча:LG OLED55C11LBВиж Цена за Днес
65 инча:LG OLED65C11LBВиж Цена за Днес
77 Инча:LG OLED77C11LBВиж Цена за Днес
83 Инча:LG OLED83C11LBВиж Цена за Днес

Осветете своя свят със самосветещите пиксели self-lit

Телевизорът LG OLED C11LB буквално ще погали вашите очи със самосветещите пиксели „SELF-LIT“, които създават възможност за наистина поразително качество и внушителна картина.

Какво прави разлика между OLED и останалите?

100 млн. причини да заобичате OLED

Щом стане дума за качество в картината, OLED е над LED, без право на обжалване. Причината е в това, че OLED има милиони пиксели, които са самосветещи. Те са способни да пресъздадат перфектни, прецизни и черни цветовете. Резултатът е неописуем по време на гледане и не може да бъде сравнен с нищо друго.

Контрасти в безкрайност

Казано на разбираем език, милионите самоосветяващи се пиксели, могат да се включват и изключват, за да постигат безупречно черен цвят или безкраен контраст. Черният нюанс тук е в пъти по-добър от този в LED и мини-LEDтелевизори. Ето, защо, няма значение, колко зони на подсветката имат LED телевизорите, те винаги ще останат засенчени от новите OLED телевизори.

Цветове в 100% натуралност

Тестовете направени от Intertek, (глобалната агенция за проби) потвърждават, че OLED дисплеите на LG притежават 100% вярно представяне на цветове. Това означава, че цветовете, които се появяват на екрана, съответстват на цветовете в оригиналното изображение. Ето, защо, всичко, което гледате, ще изглежда така, както е било замислено от създателя му.

100% обем от цветовеНеповторимо визуализиране на цветове.

Телевизори LG OLED от серия C11LB постигат пълен цветови обем благодарение на технология за възпроизвеждане на цветовете на LG. Телевизорът може да изобрази 100% спектър DCI-P3 в 3D цветно пространство и да покрие пълния диапазон от яркост.  По този начин цветовете са живи и реални, изпълнени с наситеност, без значение, колко ярко или тъмно е изображението.

LG серия C11LB – Гледка, която няма да откриете никъде другаде

Търсите завладяваш и уникален телевизор, време е да спрете търсенето. С OLED C11LB ще имате самото произведение на изкуството, портал към света на игрите, кино на голям екран, място на първи ред за най-големите спортни мероприятия. Това е всичко, което може да искате от един телевизор.

OLED кино

Наградата за най-добра картина печели…Телевизорът LG OLED, който предлага характеристики, заслужаващи награда. Винаги, когато гледате вашия нов OLED телевизор ще се радвате на невероятно отчетлива картина с перфектно качество и отлично черно – 100% вярно предаване на цветове, по начина, по който е било замислено да бъдат видени.

Развлечения

Гледайте харесваното от вас съдържание от едно място

Наслаждавайте се на Apple TV, съдържанието на Netflix и Amazon prime video. Гледайте всичко от най-новите сериали, филми и документални филми, спортни събития на живо. Следете това и още много от едно място.

Телевизионно изживяване, което преобразява с Dolby Vision IQ и Dolby Atmos

Dolby Vision IQ е система, която се грижи за настройките в картината спрямо съдържанието, околната обстановка и жанр. Технологията Dolby Atmos предоставя многоизмерен звуков съраунд. Комбинацията от тези две технологии ще ви предостави кинематографични резултати, спиращи дъха.

FILMMAKER MODE™Концепция от режисьор, която е като жива

FILMMAKER MODE™ запазва оригинални съотношенията върху екрана, кадровите скорости и цветовете, но изключва плавността при движението. По този начин оригиналната концепцията на режисьора се предава прецизно, затова можете да се насладите на филм по начина, по който той е бил замислен.

Радвайте се на пълен набор от удоволствия с HDR 10 Pro

Собствена технология за динамичен обхват HDR 10 Pro, регулира яркост, подсилва цветовете, разкрива всеки дребен детайл. Така, тя може да внесе реалистична яснота във всяко изображение. HDR 10 Pro засилва и интензивността на обикновено съдържание HDR. По този начин любимите филми и сериали ще са още по-реалистични и ярки от началото до край.

Телевизор LG – OLED C11LB – Игри в OLED

Играта за конкуренцията е към края си

Телевизор LG OLED TV поставя играта с бърза реакция на първо място със 120 Hz на обновяване и покриващ изивканията за характеристики на най-новите игри . По този начин играта е по-плавна, а това е най-важното в геймърския свят.

Партньорства, лидери, игрите в индустриятаКомбинация, която не може да бъде победена

Сега LG продължава да работи наедно с най-добрите компании в бранша, за да получите възможно най-вълнуващо гейминг изживяване. Партньорствата й с NVIDIA и AMD, превръщат LG OLED телевизорите в единствения телевизор сертифициран за AMD FreeSync™ Premium и G-SYNC.

Комбинирайте всичко това с невероятното качество на картината и минимално време за реакция. Така играещият има гаранция за най-голямо удоволствие по време на игра и всеки път, когато започва.

Най-нови специфики в компютърните игри

Състезавайте се, съобразно най-висок стандарт.

Телевизори LG OLED C11LB са с време за реакция 1 ms. Те поддържат VRR, eARC и ALLM, което съответства на най-нови HDMI 2.1 спецификации. Тези функции Ви дават възможност да гледате бързодвижещо се съдържание без размазване дори и при най-бързата игра. Всичко това работи в плюс за победа.

Оптимизиране на игритеНечувани нива на контрол

Оптимизаторът на игри събира всички настройки на едно място. Той регулира картината автоматично, така оптимизира графиката, без значение, какъв тип игра харесвате. Може също да превключвате технологиите AMD FreeSync и NVIDIA G-SYNC, по начин, че всичките игри да са по-ясни и по-плавни, с по-малко накъсване, забавяне, трептене.

спортни събития на OLED екран

OLEDТелевизор LG C11LB представя реалистичен и славен образ от всяка игра ще предаде бързото действие с плавно движение а Вие ще се насладите на по-зрелищно и по-вълнуващо изживяване. Сега имате шанс и запазено място на първи ред в шампионата на най-добрите спортни събития.

Невиждано до сега движение

Усъвършенстваната технология допринася за обработката на движения и значително намалява замъгляването. Тя ще предостави плавно действие и голяма яснота на образите по време на гледане. Време е и вие да сте свидетели на бързо изчезващите детайли и фина игра, дори в динамичен ритъм.

Известия за всяко спортно събития – Бъдете в крак с всичко случващо се на вашия отбор

Известяване, което ви уведомява преди, след и по време на игрите. Вече никога няма да съжалявате, че сте изпуснали мачове любим отбор. Сега може вече да следите и друго съдържание и винаги да сте в крак с нещата благодарение на удобно меню в ъгъла на екрана, което ще Ви показва резултата.

Съраунд Bluetooth в готовност

Свържете Bluetooth високоговорители лесно и се насладете на безжичен съраунд ефект и звук. Тук цялото действие е по-богато и по-реалистично. Такова ще Ви пренесе в голямата игра.

Дизайн Открийте новата иновация с невиждани пропорции

Телевизори LG OLED C11LB създават нова дефиниция за това, как трябва да изглеждат телевизорите на бъдещето. Те представят еволюция в света на технологиите с ултра тънък дизайн. Този телевизор не само ще допълни модерно интериора, но и спира дъха, подсилва впечатлението.

Повече цветове, повече размери, повече удивление

Великолепен LG OLED TV C1 сега в пет размера – от 48 инча до 83 инча. Може да имате цветове Vanilla White (ванилово бяло) и Meteor Titan (метеоритно титаниево).

Процесор AI α9, 4-то 4K поколение

Сега в сърцето на всеки телевизор от серия C11LB е заложен процесор 4K, α9 AI Gen4 4-то поколение, революционен чип, използващ алгоритми за дълбоко обучение за да оптимизира и анализира съдържанието. Всички настройки на картина и звук стават автоматично, а качеството, което ще видите на екрана е поразително.

AI Picture Pro

Базирайки се на многото данни с над милион даннови визуални точки, алгоритъмът за задълбочено обучение разпознава качествено съдържанието, обработва го за да оптимизира насищането и контраста, и да премахне шумовете.

С новата характеристика „Детектиране на сцената“ се анализира типът на показваната сцена и тя да бъде усъвършенствана.

AI Sound Pro

С помощта на 17 милиона обучени даннови звукови точки, процесорът разпознава честоти, гласове и ефекти. По този начин оптимизира звуците в съответствие с аудиожанра. Така се осигури по-завладяващо и ненадминато звуково изживяване.

LG OLED С Грижа за най-важния въпрос – безопасността и околната среда

Телевизори LG OLED са по-безопасни за хората и околната среда, спрямо LED телевизорите. Самосветещите пиксели „self-lit“ осигуряват по-добър комфорт за очите, когато гледате по-дълго време. Панелите LG OLED са признати за екологични и рискът от опасни емисии е сведен до минимум.

Комфорт за очи

Ако се притеснявате за очите или за тези на вашето семейство, LG OLED телевизори осигуряват удобен начин за по-продължително гледане. Те притежават сертификати като дисплеи с ниско ниво на трептене и синя светлина и без дискомфорт от отблясъци, от международните агенции Underwriter Laboratories (UL) и TÜV Rheinland (TUV) и . LG OLED телевизори са първите панели, които имат сертификат Eyesafe®, на TUV-Eyesafe®. Рабзира се това не означава, че гледането по цял ден на телевизия е най-препоръчителното нещо, а напротив!

Грижата за околните е в характера ви

Телевизори LG OLED TV са обявени за щадящи планетата. В сравнение с LED телевизори , от снимката по-долу се вижда, че OLED са по-безопасни. Те не използват задни подсветки, изработени са с малко пластмаса, използват слабо опасни материали, рискът от замърсяване на въздуха също е по-малък.

LG ThinQ

Технологията LG ThinQ е тук, за да покачи градуса на приятни преживявания. Спрете се на любим гласов асистент и управлявайте телевизора си, чрез гласа си. Това може да стане посредством нов домашен екран, което да осигури повече удобства и контрол.

Изцяло новият начален екран

Дните на безкрайно търсене на новото съдържание или на любими, но стари неща са към края си. Сега началният екран е с променен дизайн, може да имате всичко на едно място. Наслаждавайте се на персонализирани препоръки и съдържание на база история за гледане, бърз достъп, разнообразно съдържание и лесен контрол на свързани устройства.

Новото магическо дистанционно управление

Ново магическо дистанционно e с ергономичен дизайн и удобно захващане с една ръка. Сега то е с лесни, удобни и бързи клавиши и система за посочване, превъртане и по-бързо търсене. Вграден AI осигурява достъп до различни услуги, а бързите бутони- по-лесен начин до Netflix. Получавате кратки пътища до всичките предпочитани канали. В допълнение към всичко това имате вече и „Магическо докосване“. Това е нов умен трик, който може да свързва телефона ви с телевизора.

Гласова команда Осигурете си удобство

С телевизора LG C11LB може да управлявате и контролирате своята домашна екосистема IoT лесно. Това става, чрез разпознаване на естествените гласове. Може да управлявате LG OLED TV, чрез гласа си и да достигате бързо до развлекателно съдържание.

Спецификация

Вид телевизорSmart TV
Година на лансиране2021
Технология дисплейOLED
Специална технологияHDR
Качество на изображението4K
Вид на екранаПлосък
Операционна системаwebOS
Видео приложенияYouTube
HBOGo
Netflix 
MirroringiOS
Android
Ключови характеристикиГласови команди
USB recording
Гласов асистент
 Mirroring 
Гласов асистентGoogle assistant built in ThinQ AI
Тип процесорα9 Gen 4 AI Processor 4K
Резолюция3840 x 2160
HDR технологияHDR 10
HLG
Dolby Vision
Характеристики на игритеG-SYNC Compatible
 FreeSync Compatible
HGiG
VRR (Variable Refresh Rate)
ALLM (Auto Low Latency Mode)
Технология на изображениетоPixel Dimming
Eye Comfort Display
HGIG Mode
AI Picture Pro Auto Genre Selection
(SDR/HDR/Dolby HDR)
AI Brightness Control
HFR
Dolby Vision IQ
G-SYNC
4K120p
VRR
AI 4K Upscaling
FILMMAKER MODE™ FreeSync™ 
Скорост на обновяване100 Hz
TV тунерDVB-C
DVB-S
DVB-S2
DVB-T
DVB-T2
Аудио технологияDolby Atmos
WiSA AI Acoustic Tuning
Bluetooth Surround Ready
Tv Sound Mode Share
Sound Share AI Sound Pro Clear Voice Pro
Мощност на вградените говорители40 W
Аудио система2.2
WirelessNFC
Wi-Fi
Bluetooth 
Standard Wi-Fi802.11 ac
Видове портове1 x Jack 3.5 mm
1 x S/PDIF 
1 x RJ-45
CI+ slot
4 x HDMI 2.1
 3 x USB
Версия Bluetooth5
Енергийна ефективност съгласно най-новите европейски разпоредбиClass G
Съдържание пакет:Батерии
 Magic дистанционно
Инструкции

Цена

Безспорен е фактът, че описаният до тук телевизор, няма как да струва малко пари. OLED телевизорите на LG спадат към високия клас телевизори предлагащи високо качество, за което ще е необходимо да отделите и повече средства. Ето цената на всеки един от 5-те модела от серия C11LB:

МоделЦЕНА
48 инча: LG OLED48C11LBВиж Цена за Днес
55 инча:LG OLED55C11LBВиж Цена за Днес
65 инча:LG OLED65C11LBВиж Цена за Днес
77 Инча:LG OLED77C11LBВиж Цена за Днес
83 Инча:LG OLED83C11LBВиж Цена за Днес

Оцени този продукт
[гласа: 1 Оценка: 5]

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.