Създаването на телевизор, който може точно да предаде намерението на създателя, определено е много голяма иновация! Телевизорите от серията SONY BRAVIA MASTER – серия AG9, отговарят на строгите стандарти на най-добрите топ инженери, превръщайки красивите изображения в реалност. За първи път зрителите могат да освободят въображението си и да станат свидетели на визуално възпроизвеждане у дома от най-високо ниво. Серията телевизори от Sony AG9 се състои от 3 модела със съответно 55 инчов диагонал на екрана, 65 и най-големият 77 инчов вариант. Точните модели и цени за всеки от тях може да видите в таблицата:

МоделЦЕНА
55 инча: SONY 55AG9
(KD-55AG9)
Виж Цена за Днес
65 инча:SONY 65AG9
(KD-65AG9)
Виж Цена за Днес
77 Инча:SONY 77A80J
(KD-77AG9)
Виж Цена за Днес

Картината и звукът са в перфектна хармония

Станете част от действието с подходящите реалистични картини и звукови ефекти на SONY BRAVIA MASTER AG9 . Чрез комбинацията от изящно детайлни изображения и Sound-from-Picture Reality може да постигнете завладяващо аудиовизуално изпълнение.

Процесор за изображения X1™ Ultimate

С несравнима процесорна мощност, Picture Processor X1™ Ultimate  на SONY AG9, може да открие стотици различни обекти на екрана и интелигентно да подобри яркостта, детайлите и цвета, така че всичко, което гледате, да е ясно, ярко и реалистично.

Acoustic Surface Audio +

Точно като в концертна зала, използването на Acoustic Surface Audio + може да излъчва звук от различни посоки. Два драйвера и два мощни субуфера, вградени в SONY BRAVIA MASTER телевизорите от AG9, осигуряват многоизмерен звук, което ви позволява да се потопите в ново забавно изживяване.

SONY 55AG9, 65AG9, 77AG9 – истински OLED телевизори

Истинската реалност е представена в наситено черно и естествени цветове. Повече от 8 милиона самосветещи се пиксела се управляват прецизно и независимо от Picture Processor X1 Ultimate. 4K OLED HDR телевизорите на SONY BRAVIA MASTER осигуряват превъзходен, безпрецедентен контраст.

Pixel Contrast Booster: Увеличете OLED контраста на всеки цвят

Благодарение на Picture Processor X1 Ultimate, тези OLED телевизори комбинират наситено черно и естествени OLED цветове с Pixel Contrast Booster за подобряване на цветовия контраст при ярка светлина. Всичко, което виждате на екрана, оживява с прецизни детайли и наситени цветове.

Истинско кино усещане

С новите телевизори от SONY серия AG9 може да се насладите на истинско кино усещане. С Dolby Vision, възприятието на сцени е доста подобно на реалността за още по-автентично изживяване, докато Dolby Atmos може да изпълни стаята ви със съраунд звук от ново ниво.

Централно високоговорителен режим на телевизора: Генератор на звук, който спира дъха

Може да използвате SONY BRAVIA AG9 като централен високоговорител, слушайки диалозите, вокалите и инструментите невероятно ясно. Просто свържете своята система за домашно кино, за да изживеете завладяващи кинематографски сцени.

Netflix Calibrated Mode студийно качество

Това е специално разработен режим за оригинални Netflix продукции, възпроизвеждайки същото качество на картината на екрана, както със оборудване в студио. С Netflix Calibrated Mode визията и намерението на автора са точно пресъздадени.

Красота от всеки ъгъл

Телевизор SONY AG9 Ви предлага изчистен и минималистичен дизайн, който привлича Вашия фокус върху най-важното нещо – ясните картинни образи на екрана.

Близо до стената – като произведение на изкуството

Може да окачите своя телевизор директно на стената. Той плътно ще прилепне точно като картина и ще се слее със стайния интериор и пасне чудесно в него!

Кабелите са скрити прилежно и прибрано

Може да държите кабелите скрити прилежно в самата стойка на телевизора и прибрани с приставката за кабел.

Забавен начин да преоткриете нови светове

Може да намерите всякакви видове развлечения, само със скоростта на говора Ви. Чрез новия усъвършенстван и подобрен контрол на гласа,  този Android 4K смарт телевизор ще ви предостави възможността да се насладите на любими филми и предавания, директно от мобилното ви приложение и да ги излъчите незабавно на екрана на AG9.

Дисплей TRILUMINOS, предлагащ невероятни цветове и яркост

Може да се насладите на много реални цветове чрез дисплея  TRILUMINOS, съпоставящ по-богата палитра, възпроизвеждайки доста достоверно всеки оттенък и нюанс на картината.

С гласово търсене задайте това, което желаете да гледате

Може да съкратите времето за търсене на това какво да гледате. Функцията за търсене чрез глас на SONY серия AG9 (състояща се от три модела: 55AG9 – 65AG9 и 77AG9) Ви предоставя възможността да извършите Google  търсене, намирайки съдържание  в различни услуги, без да въвеждате текст. Може да получавате и препоръки, например ако направите запитване за романтична комедия, ще ви де предостави списък с различни варианти за избор.

Обектно базирана супер разделителна способност

С технологията си за  обектно базирана супер разделителна способност, телевизорите SONY BRAVIA MASTER серия AG9 могат да намерят отделни обекти в дадена картина, запазвайки всеки детайл на екрана. Разпознават се стотици обекти и разделителната им способност се подобрява за всеки поотделно, което прави всяко едно изображение много точно и детайлно.

Лесно управление чрез смарт дистанционно

Може да свържете декодери и други устройства с  HDMI към телевизора си, контролирайки всички заедно само с едно смарт дитанционно.  По-тънкият и заоблен дизайн с вграден микрофон за управление чрез гласа ви  и новият подобрен дизайн на бутоните, ще ви улеснят още повече.

Невероятен реализъм със SONY BRAVIA KD Серия AG9

С невероятната обработваща сила на Picture Processor X1 Ultimate, телевизорите от серия AG9 имат функцията да намират  множество различни обекти на екрана и да подобрят яркостта, детайлите и цветовете по интелигентен начин, за да може това, което гледате, да бъде ясно и мега реалистично.

Обектно базиран HDR ремастер

Чрез обектно базирания HDR ремастер, цветовите стойности на всеки отделен екранен обект могат да бъдат анализирани и контрастът  им да бъде коригиран, за разлика от обикновения телевизор, при който това се случва чрез черно-бяла скала за контрастно регулиране. След като обектите биват поотделно подобрявани, и трите телевизора от серия AG9 (55AG9 – 65AG9 и 77AG9) могат да възпроизвеждат по-дълбока картина, текстура и реализъм.

Двойна обработка на база данни

Единна база от данни бива използвана за изчистването и изясняването на картината, като това намаля и шума от екрана. Другата база данни отговаря за повишаването на мащабирането и разделителната способност, подобрявайки ясния образ. Тези две силни бази данни за подобрение на изображения, функционират в едно цяло, подобрявайки пикселите по динамичен начин.

Super Bit Mapping HDR

При залез слънце, светлината открива милиони тонове, сенки и градации, които технологията Super Bit Mapping HDR разкрива. Създава се балансирано и естествено 4K телевизионно качество на картината докато гледате, без наличие на резки граници, появяващи се на обикновения телевизор.

Преоткриване на детайлите чрез 4K X-Reality PRO

Чрез 4K X-Reality PRO всяко изображение е с подобрено качество, близо до 4K яснота. Изображенията биват подобрени и изострени, разкривайки допълнителни детайли на картината.

Поддържане на плавни движения без размазване с Motionflow XR

Може да се насладите на плавни или подробни детайли дори при бързо движещи се сцени на изображенията с Motionflow XR. Тази технология от ново поколение, може да създаде и добави допълнителни кадри между оригиналните. Сравнявайки основните визуални фактори в последователните кадри, може да изчисли липсващите действия с продължителност от части от секундата. SONY BRAVIA KD Серия AG9 включва също прибавянето  на черни кадри за по-реалистично  кинематографско изживяване без промяна на главния фокус на картината.

Минимум замъгляване на сцени с кристална яснота и качество Дори при сцени с бързи движения има минимум замъгляване на картината. За балансирани образи и кристална яснота, всеки OLED пиксел преминава от изключено състояние до ярка осветеност само за части от секундата.

SONY BRAVIA KD Серия AG9: Цена

Още веднъж поместваме таблицата с актуални цени за серията AG9, която включва три диагонала на екрана – 55, 65 и 77 инча:

МоделЦЕНА
55 инча: SONY 55AG9
(KD-55AG9)
Виж Цена за Днес
65 инча:SONY 65AG9
(KD-65AG9)
Виж Цена за Днес
77 Инча:SONY 77A80J
(KD-77AG9)
Виж Цена за Днес

Оцени този продукт
[гласа: 2 Оценка: 4]