Насладете се на OLED контраст и звук, контролирани от човешкия интелект с телевизор SONY BRAVIA XR Серия A80J. Научете се как да използвате OLED панели, захранвани от когнитивния процесор от ново поколение  – XR™, за подобрение на прецизността на гледане – звукът и изображението на този телевизор са в перфектна хармония.

Серия A80J се предлага в три диагонала на екрана – 55, 65 и 77 инча, точният модел цена може да видите в таблицата:

Цена

МоделЦЕНА
55 инча: SONY 55A80J
(XR-55A80J)
Виж Цена за Днес
65 инча:SONY 65A80J
(XR-65A80J)
Виж Цена за Днес
77 Инча:SONY 77A80J
(XR-77A80J)
Виж Цена за Днес

Тук е моментът да вметем, че сериите телевизори A80J, A83J (XR-55A83J – XR-65A83J и XR-77A83J и A84J (XR-55A84J – XR-65A84J и XR-77A84J)са с идентични функции, включително и в сайта на Sony са обединени в една страница, което означава, че дори да сте се насочили към някой от горе изброените модели, статията по-долу определено ще бъде релевантна и за Вас.

Първият в света конгнитивно – интелигентен телевизор с нови измерения на картината и звука.

Телевизорът SONY BRAVIA серия A80J извежда картината и звука на ново ниво чрез иновативния когнитивен процесор XR. Той разбира визията и слуха точно както ги възприема човек, предоставя чисто ново изживяване и напълно ви интегрира в сцената.

Анализиране на голям обем от информация по същия начин както го прави мозъка ни

За да създаде това по-реалистично усещане, Cognitive Processor XR  на SONY A80J, разделя екрана на множество части, разпознавайки по-добре от преди, отделните обекти в тях. Също така, той може да сравнява и анализира всички  елементи накуп, съставляващи картината за една секунда, точно както работи човешкия мозък.

Повече вълнение и движение идват от екрана

Как изглежда реалността? Отговорът на SONY BRAVIA XR TV серия A80J e – „когнитивна интелигентност“. Този телевизор разбират начина, по който човешкото окото и ухо виждат и чуват, за да представи човешката гледна точка за възприятие на екрана – преживяване, близко до реалния обкръжаващ свят, което да ви позволява да се потопите по-дълбоко във всяка сцена.

Зашеметяващи OLED изображения, виждани от човешкото око

 OLED контрастира с изображения, които са дълбоки, естествени и реалистични. Процесорът от ново поколение  на SONY BRAVIA XR A80J използва анализ на човешката перспектива, за да сравни, анализира и оптимизира мигновено множество елементи. В комбинация с неговия уникален OLED панел, тази технология може да осигури чисто черни естествени снимки. Всеки елемент е балансиран и хармоничен, представяйки реалистична картина. За разлика от традиционния телевизор, всички елементи на картината са настроени на едно и също ниво. BRAVIA XR има функция за кръстосаен анализ, която може да настрои всеки елемент до най-добрия ефект и да го комбинира с други елементи. Получете хармонична и естествена картина.

Богата палитра от естествено красиви цветове – XR Colour

Цвят, естествен и красив за възприемане от човешките очи. С когнитивния процесор XR, дисплеят може да има достъп до по-наситена палитра и да възпроизвежда всеки цвят, който е малко по-различен от заобикалящия ни свят. С разширения нюанс и наситеност в цветята можете да видите ярки тонове и реалистични текстури, включително най-светлите цветове.

Умният начин да пресъздадете изгубената текстура

Независимо от съдържанието или източника, можете да се насладите на изживяване, близко до 4K. резолюция и XR 4K мащабиране. Когнитивният процесор XR обработва голямо количество данни и възстановява текстурата и детайлите, загубени в изображението. Вижте детайли, като естествената козина на животните и скали с остри контури.

Интелигентна обработка на движение без размазване на сцени

Гледането на спортни събития и бързо движещо се съдържание са подобрени. Конгнитивните процесори на SONY XR и XR Motion Clarity™ анализират кръстосано картината, за да гарантират, че движението остава плавно, ярко и ясно.

Превърнете всеки звук в завладяващо усещане

Усъвършенстваната технология за когнитивни високоговорители с когнитивен процесор XR превръща източника на звук в завладяващо звуково усещане. Без значение какво гледате, можете да чуете звука по-ясно и точно. Насладете се на забавлението по изцяло нов начин, с перфектното интегриране на картина и звук на SONY BRAVIA A80J.

Екранът е високоговорител, а звукът е съчетан с действието

За да получите аудио изживяване в съответствие с вашия светоглед, XR Sound Position осигурява истинския звук зад екрана. Тъй като екранът е високоговорителят на този 4K OLED BRAVIA XR телевизор, звукът и съдържанието на екрана са прецизно комбинирани, за да донесат наистина завладяващо изживяване.

Цялото забавление може да бъде надградено до 3D съраунд звук

Със SONY BRAVIA XR-A80J всичко, което гледате, може да получи истинска обработка на съраунд звук. XR Surround произвежда съраунд звук отстрани и изправен, без да са необходими високоговорители, монтирани  на тавана или отстрани, за да изживеете истинско 3D аудио.

Voice Zoom™ 2 подобрява гласа за по-ясни разговори

Слушайте телевизионните разговори по-ясно, без да увеличавате силата на звука. Дори ако гласът се чува трудно ясно, Voice Zoom 2 на SONY BRAVIA XR ще открие типа глас, ще го анализира и ще подобри неговата яснота.

Перфектен за PlayStation®5

Телевизорът SONY BRAVIA XR е проектиран да работи перфектно с игровата конзола PlayStation®5. BRAVIA XR и PS5 заедно създават невероятно изживяване на картината и звука, което ви кара да се чувствате сякаш сте в центъра на действието. Само SONY  BRAVIA XR TV може автоматично да регулира и оптимизира картината, за да постигне най-добрите настройки на PlayStation®5 при възпроизвеждане или гледане на филми. Насладете се на игри и повече забавление с вашата PS5™ конзола.

Автоматичен режим на изображение според жанра

SONY A80J автоматично ще превключи в режим на игра, за да намали забавянето на входа и да направи действието по-динамично. Когато гледате телевизия и филми, той ще се върне обратно в стандартен режим, за да се фокусира върху обработката на изображения.

Реакцията е по-бърза в играта, а управлението е безпроблемно

Включете HDMI кабела, SONY BRAVIA A80Jоткрива, че конзолата е свързана и автоматично превключва в режим на игра. Насладете се на гладко и забързано игрово изживяване.

Включете BRAVIA XR Movie™ за домашно изживяване като на кино

Очакват ви много филми. С технологиите BRAVIA XR, Pure Stream и IMAX® Enhanced всичко, което гледате, има зашеметяващи визуални ефекти и изразително качество на звука. BRAVIA CORE е подходящ за BRAVIA XR, модели Z9J, A90J, A80J, X95J, X90J.

Изберете от стотици най-нови игри и класически блокбъстъри

Тук са както нови, така и класически блокбъстъри. Използвайте точки BRAVIA CORE. Изберете какво искате да гледате, до 4K HDR качество.

Гледайте в Pure Stream™ – снимки с най-високо качество за поточно предаване

SONY  BRAVIA CORE включва Pure Stream™ със скорости на поточно предаване до 80 Mbps. Подходящ за 4K UHD качество на изображението без загуби с широк спектър от съдържание. Активирането на тази функция в BRAVIA CORE чрез настройка е много лесно – веднъж активирана, тя ще остане активна чрез адаптивно поточно предаване.

Любимо съдържание на вашия смартфон на голям екран

 Насладете се на любимите си видеоклипове, снимки, игри и т.н. по-бързо и по-лесно от вашето iOS или Android устройство на големия екран. Можете да го гледате и слушате на стойката и на този OLED телевизор, монтиран на стената. Типът може да варира в зависимост от размера на телевизора.

Използвайте нашия най-добър OLED телевизор, за да постигнете превъзходна яркост и контраст

Чрез комбиниране на OLED панела с XR OLED Contrast Pro на SONY BRAVIA XR A80J, този модел ни предоставя най-ярката картина до момента, със супер контраст, правейки всичко, което гледате, да изглежда толкова реалистично и истинско.

Поместваме отново таблицата с цените за всеки един от моделите от серия A80J:

МоделЦЕНА
55 инча: SONY 55A80J
(XR-55A80J)
Виж Цена за Днес
65 инча:SONY 65A80J
(XR-65A80J)
Виж Цена за Днес
83 Инча:SONY 75A80J
(XR-75A80J)
Виж Цена за Днес
Оцени този продукт
[гласа: 3 Оценка: 3]