На Вашето внимание – телевизор Sony серия X95J. Насладете се на зашеметяващо 4K качество и човешка интелигентност в минималистичен дизайн с телевизор SONY BRAVIA XR – серия X95J. Научете как истински 4K HDR може да се комбинира с LED панел и революционния Cognitive Processor XR ™ на Sony, за да постигнете телевизор със завладяващ дизайн без ръбове.

Серията X95J се предлага в три диагонала на екрана – 65, 75 и 85 инча, прилагаме таблица с точните модели на всеки един от тях и актуална цена:

МоделЦЕНА
65 инча:SONY 65X95J
(XR- 65X95J)
Виж Цена за Днес
75 Инча:SONY 75X95J
(XR- 75X95J)
Виж Цена за Днес
85 инча: SONY 85X95J
(XR-85X95J)
Виж Цена за Днес

Първият в света с когнитивен Smart TV – чисто нов измерение на картината и звука

Всеки елемент е балансиран и хармонично представя реалистична картина. Различно е от традиционния телевизор. Всички елементи на картината са настроени на едно и също ниво. SONY BRAVIA XR Серия X95J настройва всеки елемент чрез кръстосани анализи, комбинирани с други елементи за получаване на хармонична и естествена картина, подчертаваща подобренията на фокуса, предоставени от BRAVIA XR.

Фокусиране като човешкото око

Екранът на SONY BRAVIA XR 95J работи като нашите очи, разпознава основния фокус в сцената и подобрява всеки детайл в обекта, откроявайки се с естествено усещане за дълбочина – пресъздаващ картините точно както в реалния заобикалящ ни свят.

Оригинални 4K снимки, възприемани от очите

Заснемане на дълбоки, естествени и красиви изображения от всички ъгли, с много малко отражение на светлината. Процесорът на SONY BRAVIA XR  95J от ново поколение използва анализ на човешката перспектива, за да анализира и оптимизира милиони малки елементи в реално време. В комбинация с LED панел с пълен масив, тази технология може да осигури супер реалистична картина, пълна с контраст, както в реалността.

Превърнете звука в завладяващо преживяване

Най-модерната технология на високоговорителите с когнитивен процесор XR на SONY BRAVIA Серия X95J, може да превърне всеки звук в завладяващо звуково преживяване. Каквото и да гледате, звукът ще бъде по-ясен и прецизен. Насладете се на забавлението по изцяло нов начин, с перфектна хармония на звук и картина.

Красива картина на цял екран

Панелът X-Wide Angle на  SONY BRAVIA  XR , вграден и в трита модела – от серията (65X95J – 85X95J и 75X95J) поддържа картината от всеки ъгъл красива и дори страничният изглед може да получи задоволително изживяване като центриран човек. В съчетание с X-Anti Reflection, картината е по-ясна и по-малко отразяваща.

Насладете се на XR цвят

Може да видите цветове, които са естествени и красиви за човешкото око. С Cognitive Processor XR™, мониторът на SONY BRAVIA  X95J може да получи достъп до по-богата палитра и да възпроизвежда всеки цвят, който е нюансиран от реалния свят. С разширения нюанс и наситеност в цветовете, можете да видите ярки тонове и реалистични текстури. Дори светлите тонове изглеждат много реалистични. С когнитивния процесор XR, този телевизор възпроизвежда цветове за хората по красив начин. Вижте по-голяма палитра, с подобрен диапазон на сянка и наситеност, където дори в тъмните сцени, можете да видите естествени сенки и прецизни детайли.

XR HDR Remaster

С XR HDR Remaster телевизорът X95J може да открие всеки обект на екрана, да анализира цвета му и да регулира контраста, за да получи по-реалистична картина. Обектно-базираната обработка на подобрява точността на SONY BRAVIA XR ™ изцяло ново ниво, като добавя корекции на нюанса, наситеността, яркостта, вектора на движение, честотната лента и т.н. Резултатът е изключително реалистична сцена с по-голяма дълбочина, естествена текстура и цвят.

XR Contrast Enhancer 10

Чрез прецизно балансиране на светлината на екрана на Sony X95J , затъмняване на определени зони и подобряване на други области, XR Contrast Enhancer може да регулира яркостта, за да постигне по-високи пикове на отблясъци и по-дълбоки черни сянки. Тъй като светлите зони са по-ярки, а тъмните са по-тъмни, сцената изглежда по-реална, с допълнителна дълбочина и детайлност.

4K XR супер резолюция

XR Super Resolution открива отделни обекти в картината и възпроизвежда реалистични текстури на екрана. Процесорът на SONY BRAVIA XR прецизно анализира и обработва данни за 4K картина на сцени с реалистични детайли и текстури с резолюция, четири пъти по-висока от Full HD.

4K XR увеличение

Телевизорът SONY BRAVIA XR Серия X95J се захранва от когнитивния процесор XR, който приближава 2K сигналите до истинското 4K качество, като носи невероятно автентично и завладяващо изживяване при гледане. 4K увеличението на XR има достъп и използва големи количества данни, анализира модели в сцената и пресъздава фини детайли.

XR яснота на движението

На някои екрани спортните и бързите сцени може да изглеждат замъглени. Най-новата LED XR Motion Clarity технология на Sony поддържа картината на екрана гладка, ярка и ясна. Всяко „трептене“ се контролира индивидуално, продължителността му е оптимизирана, а яркостта се увеличава, когато е необходимо, така че да не пропуснете нищо.

SONY BRAVIA Серия X95J синхронизира на акустичния център

Звук с качество като  в киносалона, но в уюта на вашия дом. Acoustic Center Sync оптимизира аудио изхода на телевизора и неговите звукови ленти за по-добро аудио изживяване. Просто свържете вашия SONY BRAVIA XR X95J към звуковата лента на Sony и можете да получите изключително ясен диалог, вокали и инструменти директно от екрана с висококачествен съраунд звук.

Acoustic Multi Audio™

Новата технология Acoustic Multi-Audio™ включва усилватели, които локализират звука, за да гарантират, че високочестотният звук идва от правилното място в сцената, където се провежда действието. С предните високоговорители и вградения субуфер можете да се насладите на чист звук и силен бас, независимо къде поставите телевизора. Независимият усилвател на мощност се управлява индивидуално, за да контролира точно позиционирането на звука на високоговорителя в зоната на високите честоти, да подобри звуковото налягане и стабилността и да го направи по-реалистично.

XR съраунд звук

Със SONY BRAVIA XR X95J всичко, което гледате, може да получи истинска обработка на съраунд звук. XR Surround произвежда съраунд звук отстрани, без да са необходими високоговорители, вградени на тавана или отстрани, за да изживеете истинско 3D аудио усещане.

Интелигентно дистанционно

Използвайте интелигентния контролен панел на SONY BRAVIA XR X95J, за да управлявате всички свързани устройства. Видео по заявка с едно щракване носи телевизионни предавания и филми във вашата стая за няколко секунди.

Трипосочна многопозиционна стойка

Трипосочната многопозиционна стойка ви позволява да изберете стандартна позиция за фокусиране върху картината, тясна позиция за по-малки мебели и позиция на Soundbar за перфектно позициониране на звуковата система.

Дизайн без ръбове

SONY BRAVIA XR X95J има дизайн без ръбове със стилен и изискан външен вид, който може да намали смущенията и да фокусира вниманието ви върху важното нещо – картината.

Sony 65X95J – 85X95J и 75X95J имат светлинен сензор

При традиционния телевизор яркостта остава същата, независимо от светлината в стаята, което означава, че картината е твърде тъмна или твърде ярка. Но SONY BRAVIA XR X95J включва светлинен сензор за оптимизиране на яркостта според условията на стаята, увеличаване на яркостта в светла стая и намаляване на яркостта в тъмното, за да получите перфектна картина.

BRAVIA Core™

Очакват ви много филми. С BRAVIA XR Pure Stream и технологията IMAX Enhanced всичко, което гледате, има впечатляващи визуални ефекти и изразително качество на звука.

Организирайте кабелите

Специален държач скрива кабелите на телевизора спретнато, така че да няма претрупване около него, а предната, страничните и задната част изглеждат страхотно.

Най-добрите черни OLED нюанси носят завладяващи визуални ефекти

С OLED ще се насладите на ярки цветове и ясни черни изображения. Чрез тази функция, екранът на BRAVIA XR X95J е високоговорител, а звукът идва директно от екрана, който съответства на действието, като носи напълно завладяващо изживяване.

Sony 65X95J – 85X95J и 75X95J – Цена

Още веднъж поместваме таблицата с точните модели и цени за всеки един от трита телевизори в серията X95J:

МоделЦЕНА
65 инча:SONY 65X95J
(XR- 65X95J)
Виж Цена за Днес
75 Инча:SONY 75X95J
(XR- 75X95J)
Виж Цена за Днес
85 инча: SONY 85X95J
(XR-85X95J)
Виж Цена за Днес
Оцени този продукт
[гласа: 2 Оценка: 4.5]