Телевизор Sony XR-75Z9JU и XR-85Z9JU

Първият в света телевизор с когнитивна интелигентност, BRAVIA XR TV, извежда изображението и звука на ново ниво чрез интелигентния когнитивен процесор XR. Той разбира зрението и слуха на хората, предоставя ново изживяване и напълно ви въвлича сцената.

Серия Z9J се предлага в два диагонала на екрана: 75 и 85 инчов вариант, ето и таблица с точния модел и актуална цена:

МоделЦЕНА
75 инча:SONY 75Z9JU
(XR-75Z9JU)
Виж Цена за Днес
85 Инча:SONY 85Z9JU
(XR-85Z9JU)
Виж Цена за Днес

Отличен 8K реализъм, управляван от човешкия интелект

Вижте този 8K телевизор с голям екран с революционен когнитивен процесор XR ™ може да се доближите до реалния свят.

Какво представлява когнитивната интелигентност?

Начинът, по който възприемаме света, се основава на информацията, която достига до очите, ушите  и мозъка  ни едновременно. Традиционният изкуствен интелект може отделно да открива и анализира елементи като цвят, контраст и детайли. Когнитивният процесор XR може незабавно да анализира кръстосано всеки елемент,точно като нашия мозък.

Анализират се големи количества информация по същия начин като мозъка

За да създаде усещане по-близо до реалността, Когнитивният процесор XR, в сърцето на Sony 85Z9JU и 75Z9JU , разделя екрана на стотици области и разпознава отделни обекти в тях по -добре от всякога. Освен това той може да сравнява и анализира стотиците хиляди елементи, които съставят картина за една секунда, точно както начина, по който работи мозъкът ни.

Всеки елемент е балансиран и хармоничен, показващ реалистична картина

За разлика от обикновените телевизори, които настройват всички елементи на картината на едно и също ниво, BRAVIA XR Z9JUима функция за кръстосан анализ, която може да комбинира всеки елемент с други елементи, за да се регулира до най-добър ефект, така че да се получи хармонична и естествена картина.

Фокусира по начина по който виждат нашите очи

Телевизорът BRAVIA XR работи като нашите очи, откривайки основния фокус в сцената и подобрявайки всеки детайл в обекта, изпъкващ с естествено усещане за дълбочина-точно както в реалния свят.

Очарователни 8K снимки, видени от човешкото око

Насладете се на 8K снимки с дълбочина, природа и реализъм. Нашият революционен процесор използва анализ на човешката перспектива, за да сравнява, анализира и оптимизира хиляди елементи за миг. В комбинация с точността на LED панела Full Array, картината се откроява от картината с чисто черно и супер ярка светлина.

Звук, който  ви пренася в действието

Разширената обработка на звука симулира човешкото ухо, локализира източника на звука и го поставя в правилната позиция на екрана. С BRAVIA XR TV серия Z9JU ще бъдете в центъра на сцената. Ще дадем и прост пример – Жена гледа телевизия на дивана в хола. Звуковите вълни идват от виртуални високоговорители отгоре, зад и пред нея.

Виртуално звуково изживяване с допълнителни размери

Звукът на телевизора BRAVIA XR се излъчва от хоризонталната и вертикалната посока, осигурявайки истинско многоизмерно изживяване. Те анализират висококачествен звук и го преобразуват в 5.1.2-канален съраунд звук, като по този начин създават истински 3D звуков пейзаж.

Повече вълнение и раздвижване идва от екрана на Sony Z9J

Как изглежда реалността? Sony BRAVIA XR TV Z9J отговаря: „Когнитивна интелигентност“. Този тип телевизори разбират начина, по който окото вижда и ухото чува, за да представи по-човешка гледна точка на екрана-преживяване, близко до реалния свят, което ви позволява да се потопите във всяка сцена по-дълбоко.

Превърнете всеки звук в очарователно преживяване

Когнитивният процесор XR технология на високоговорителите превръща всеки източник на звук в завладяващо звуково изживяване. Потопете се в съраунд звук на филма и точна локализация на звука. Забавлявайте се по съвсем нов начин, звукът и картината са напълно хармонични.

Хиляди филми и предавания, само с вашия глас

Използвайте гласа си, за да намерите това, което искате да гледате. Просто говорете за заглавието. Или кажете: „Покажи ми научнофантастично приключенско телевизионно шоу.“

Рамката е високоговорител, а звукът съответства на действието

За да получите аудио изживяване, което да съответства на нашето възприемане на света, XR Sound Position осигурява истинския звук зад картината. Този 8K BRAVIA XR телевизор е оборудван с вибриращ високочестотен високоговорител, а звукът е точно интегриран със съдържанието на екрана, което носи наистина потапящо изживяване. Без значение къде се намира телевизорът, предният субуфер може да осигури мощни баси.

Всички развлекателни дейности са разширени до 3D съраунд звук

С BRAVIA XR всичко, което гледате, може да получи истинска обработка на съраунд звук. XR Surround създава съраунд звук отстрани и вертикално, без да е необходим таван или насочени нагоре високоговорители за изживяване на 3D звук.

Най -доброто с аудио на Sony

В комбинация с аудио оборудване на Sony, най-новият ни телевизор BRAVIA осигурява очарователно аудио-визуално изживяване с невероятно качество на звука и изображението XR.

Acoustic Center Sync

Когато свържете BRAVIA XR към саундбара на Sony, и двете устройства действат като централен високоговорител на системата за домашното кино. Това позволява на звука да бъде синхронизиран с действието на екрана за напълно завладяващо изживяване.

Voice Zoom ™ 2 подобрява гласа за по-ясни разговори

Слушайте телевизионните диалози по-ясно, без да увеличавате силата на звука. Дори ако е 6твърде трудно да чуете речта ясно, Voice Zoom 2 ще засече типа глас, ще го анализира и ще подобри неговата яснота.

Любимото ви съдържание от вашия смартфон на големия екран

Насладете се на любимите си видеоклипове, снимки, игри и т.н. Работете бързо и лесно от големия екран от вашето iOS или Android устройство.

Използвайте интелигентно дистанционно управление, за да управлявате устройството си

Можете да използвате интелигентно дистанционно управление, за да контролирате всички свързани устройства. Достъпът до услуги за стрийминг на видео с едно щракване, пренася  предавания и филми в стаята ви за секунди.

Sony Bravia Z9J – Дизайн

Минималистичен дизайн-пълно потапяне без разсейване

Минималистичният дизайн на One Slate обвива екрана в един стъклен панел-естествен и елегантен, фокусиран върху картината. Това е телевизор с красив външен вид и звук – на стойка или на стената.

3-посочна многопозиционна стойка, която може да се използва за всяка позиция на телевизора

3-позиционната многопозиционна стойка ви предоставя избор от стандартни позиции, което ви позволява да се фокусирате върху картината, тясната позиция е подходяща за по-малки мебели, а позицията на саундбара осигурява идеално позициониране за озвучителната система.

Отлична картина и звук без влияние на околната среда

Отпуснете се и се насладете на очарователното зрителско изживяване. Уникалната технология Ambient Optimization със сензори за светлина и цвят може автоматично да регулира изображението и звука според околната среда.

Забавление със студийно качество, основано на идеите на твореца

С технологии като Netflix Calibrated Mode, IMAX Enhanced и Dolby Vision®, се запазва визията на твореца, този телевизор възпроизвежда драмата и вълнението на въображението на режисьора. Също така е Calman Ready и творците могат дори да го използват за обработка на филми.

Интелигентна обработка на движение без замъгляване на сцени

Гледането на спортни събития и бързо движещото се съдържание са подобрени. Нашият когнитивен процесор XR и XR Motion Clarity ™ кръстосано анализират картината, за да гарантират, че движението остава гладко, ярко и ясно.

Реалистична дълбочина с наситено черно и силна яркост

Усетете зашеметяващия и реалистичен контраст. Когнитивният процесор XR извършва сравнителен анализ на данните и подобрява картината по начин, по който човешкото око се фокусира, за да получи реалистични цветове и дълбочина. С XR Contrast Booster светлите зони са по-ярки, а тъмните – по-тъмни, без да губят детайлите на сенките или светлите зони.

Наситена палитра от естествени красиви цветове

Цветни, естествени и красиви за човешкото око. С когнитивния процесор XR дисплеят има достъп до по-богата палитра и възпроизвежда всеки цвят, който е малко по-малко доловим от реалния свят. С разширения оттенък и наситеност в цветята можете да видите ярки тонове и реалистични текстури. Дори светлите цветове изглеждат много реалистични.

Sony XR-75Z9JU и XR-85Z9JU – Цена

Това е телевизор за истинските любители на възможно най-доброто, което може да се купи с пари. Цената му е над 19 000 лв – нямаме грешка в нулите 🙂 – Актуална цена може да видите в таблицата с двата модела от серията:

МоделЦЕНА
75 инча:SONY 75Z9JU
(XR-75Z9JU)
Виж Цена за Днес
85 Инча:SONY 85Z9JU
(XR-85Z9JU)
Виж Цена за Днес
Оцени този продукт
[гласа: 1 Оценка: 5]

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.