Ето, че наближава краят на 2019 година и е време да направим традиционният ни обзор на топ телевизорите за изминаващата 2019 година.

Въпреки, че моделите от 2019 година са все още актуални, предлагаме Ви да разгледате и списъкът с най-добрите телевизори за 2020 година:

Samsung 65Q90R

През годината от Samsung представиха своя първи 8K телевизор – 65Q90R, за който медии като Forbes написаха, че това е най-добрият QLED телевизор до сега.

Тип на матрицата: LCD
Размер на екрана: 65″ (165.10 см)
Яркост: 3000 cd/m2
Разделителна способност: 7680 x 4320 8K
Честота на сканиране: 120 Hz

DIRECT FULL ARRAY 16X – Перфектна прецизност с най-напредничавата технология за фоново осветление на – amsung.

Телевизорът е оборудван с QUANTUM PROCESSOR 4K, който подобрява производителността и я приспособява към условията на гледане и съдържанието в реално време.

Голям Визуален ъгъл – може да гледате телевизорът отстрани и отново да се наслаждавате на брилянтни цветове

100% ОБЕМ НА ЦВЕТОВЕТЕ ЧРЕЗ QUANTUM DOT – С технологията с квантови точки на Samsung QLED се разгръща обемът на цветовете до пълните 100%, за да представи реалистични цветове в тъмни или ярки сцени.

Виж Актуална цена за Samsung 65Q90R

OLED Sony BRAVIA 65AG8

Със Sony BRAVIA 65AG8 ще може да откриете истинският черен цвят, както и завалдяваш звук – Изображенията се комбинират със Sound-from-Picture Reality™

Телевизорът е оборудван с 4K HDR Processor X1™ Extreme, който обработва изображения в реално време за изключително детайлна картина.

С повече от 8 милиона самоосветяващи се пиксели, които се управляват поотделно и с голяма прецизност от процесора. 4K OLED телевизорът на Sony постига изключителен контраст.

TRILUMINOS™ дисплеят картографира цветове от по-широка палитра, като възпроизвежда вярно всеки оттенък и нюанс

Моля имайте предвид, че това не е класация на най-добрите телевизори, редът на подредба е на случаен принцип.

Виж Актуална цена за Sony 65AG8

LG 65SM9010PLA

Това е телевизорът, за който от LG сами твърдят, че е най-добрият телевизор създаван от тях до този момент: „NanoCell™ TV е най-усъвършенстваният LED телевизор на LG, който предоставя първокласно качество на картината с по-голяма чистота на цветовете RGB благодарение на технологията NanoCell
Технологията предлага и силен контраст с пълно затъмняване на подсветката. Дори и при по-широк визуален ъгъл, цветовете остават прецизни.

Интелигентният процесор от второ поколение α7, подобрен с алгоритъм за дълбоко обучение AI (изкствен интелект), осигурява спираща дъха детайлна картина и звук, с който зрителят се потапя в невероятна реалност.

Телевизорът има и функция „Режим Галерия“ – предлагащ световно известни туристически дестинации през всеки сезон.

LG 65SM9010PLA e 4K телевизор с резолюция 3840 x 2160 px.

Освен 20 W говорители, телевизорът има и 20 W субуфер.

Виж Актуална цена за LG 65SM9010PLA

Оцени този продукт
[гласа: 0 Оценка: 0]