Големият производител на технологии в света от Корея изненада гостите още в началото на годината. На представянето на CES 2020 бяха показани редица иновативни продукти. Най-силно впечатление и бум от възторжени овации провокира Samsung Sero TV.

Новият телевизор с вертикален екран има неповторим дизайн. Предвиден е за гледане на телевизия, както в хоризонтално, така и във вертикално положение. Това е възможно, благодарение на една опция на завъртане. Това прави възможна представата за гледане на любимите предавания по нестандартен до сега начин.

Първият в света вертикален TV Samsung Sero има впечатляващ дизайн, още по-атрактивен начин на представяне и неповторима възможност за проследяване на мултимедийно съдържание от платформи YouTube и Netflix и.

Samsung сработват пряко с разработчиците на иновативни технологии. Идеята на това сътрудничество е да оптимизират всички приложения, каквото е Instagram и да предложат на потребителя нестандартния дизайн за иновативна телевизия.

Най-новите Модели Телевизори Samsung

Само 6 месеца след представяне на ревюто на новия Samsung, телевизорът вече беше на пазара.

Той обещава прецизно завъртане на екрана, в различни посоки и на ниво, което е адаптивно за потребителя. Оборудван е с дистанционно, приложение SmartThings и гласови команди.

Големината на екрана е 43 инча, около него е разположена минимална рамка. Samsung Sero телевизор се базира на QLED технология. Обещава прецизност в детайлите и безупречност в качеството на картина. Гаранция за максимална реалистичност.

Обявената към момента цена на първия вертикален Samsung Sero TV в света, възлиза на стойност $1999. Това стана ясно от SlashGear.

Всеки желаещ да притежава този иновативен телевизор може да го поръча, през уеб сайта на корейския производител или избрани търговски мрежи и вериги.

Компанията производител на Самсунг, обещава вълнуващи изживявания с новото поколение TV. Всичко това, благодарение на над 1 млрд. различни нюанса, добавени в резолюциите му.

Гарантирано за потребителя е и Аудио качество. Машината разполага с високоговорители, 4.1-канални, които се намират в предната част и достигат мощност 60W.

Към иновацията на корейския създател е добавен и специален режим за портретно визуализиране. Тази функция улеснява споделянето на екрана с устройството на смартфон. Така, всеки които се наслаждава на Samsung Sero TV ще има възможност да направи това и на мобилното си устройство, чрез кадри от по-големия екран.

Уникалният Sero Samsung телевизор създава истинска визуализация и обещава незабравими мигове за всички у дома. Насладете се, и вие на стратегията на Samsung с иновацията вертикален Samsung Sero TV.