В края на месец юли официално ще може да закупите новия фотоапарат от Panasonic – Lumix G100 – специално предназначен за влогъри и създатели на съдържание.

Апаратът e с компактни размери и изключително лек, за да може да се съсредоточите към историята, която искате да разкажете където и да сте.

Въпреки размерите от Panasonic обещават отлично 4K видеозаснемане комбинирано с отличен звук предоставен технологията OZO Audio на Nokia.

Фотоапаратът позволява заснемане на чисти изображения при слабо осветление, което го прави отличен избор за любителите на нощната фотография.

Видеозаписите повреме на движение са стабилни и гладки благодарение на 5 осевия хибриден стабилизатор на образа, който обещава добра стабилизация дори и при снимане от превозно средство.

Апаратът е с 3 вградени микрофона и обещава кристален звук без необходимост от външен микрофон. Споменатата технология OZO Audio на Nokia се използва за първи път в безогледален апарат.

Лесно може да заснемате видео на забавен каданс или интервален видеозапис, а за перфектните екшън снимки може да заснемате с 30 кадъра в секунда и да извлечете само кадрите, от които се нуждаете.

Външен Вид

Апаратът тежи 422 грама има 3 инчов сензорен екран, който се върти, за да може да виждате какво заснемате и при селфи снимки.

Свързаността се осигуравя от Wi-Fi и Bluetooth има и приложение за свързване с iOS или Android телефон, което освен бързо прехвърляне на снимки, дава възможност и за дистанционно управление на фотоапарата.

Фотоапаратът ще излезне в края на месец юли, а препоръчителната му цена е 1499 лв