Робот-прахосмукачка iRobot Roomba i3 (3158)

Roomba серия i3+ има нтелигентна навигация със силиконов оптичен жироскоп и подови сензори за целенасочено почистване на замърсяванията. Тя работи в екип и комуникира с Braava jet m6. Roomba i3 е роботизирана прахосмукачка, която може да почисти всеки по -голям дом. Също така може да се управлява от гласов асистент.

Дизайн

 Уникалният дизайн на ID Nucleus прилича на текстил, което прави роботизираните прахосмукачки Roomba красив домакински аксесоар

Тристепенна система за почистване

Roomba i3 е оборудван с тристепенна система за почистване AeroForce. Системата AeroForce концентрира въздушния поток в тясното пространство между въртящите се четки, за да създаде мощен вакуум. В комбинация с мощен двигател, смукателната мощност на робота се увеличава 10 пъти в сравнение с Roomba 600 серия.

Цена за Roomba i3

Актуална към днешна дата цена може да проверите като последвате връзката:

Roomba i3 Цена за Днес

Неограничена площ за почистване

Размерът на зоната за почистване не е ограничен. Ако батерията е изтощена, Roomba ще се върне към зарядната станция, ще я зареди и ще продължи почистването там, където е спряла.

Системна навигация Iadapt

 Roomba i3 + има интелигентна навигация със силиконов оптичен жироскоп и използва подови сензори за почистване на замърсяванията по целенасочен начин. Движението на робота е системно, ред по ред. Roomba i3 също може да почиства труднодостъпни места-стени, около и под мебели.

Зарядна и самопочистваща база Clean Base

iRobot Roomba i3 е комбиниран със станция за зареждане и самопочистване Clean Base, така че можете да забравите месеци почистване. Хипоалергенните торби за еднократна употреба, поставени в станцията, могат да съхраняват до 60 контейнера за боклук. Когато чантата е пълна, индикаторът на работната станция ще ви сигнализира.  Станцията Clean base е отделен аксесоар, който трябва да си закупите, ако желаете да се възпалвате от допълнително улеснение.

Функция за връзка Imprint

Roomba i3 си сътрудничи с роботизирания моп Braava Jet m6. Благодарение на революционната функция Imprint ™ Link, прахосмукачката Roomba първо изсмуква праха. След като почистването приключи, автоматично изпраща сигнал до Braava, а след това Braava започва да избърсва пода. Комбинирането на двата робота гарантира пълнен начин за почистване на подовите настилки у дома.

IAdapt навигация

 Roomba i3+ почиства методично, движи се в тесни маршрути и използва сензори за контрол на пода за навигация в стаята. Когато батерията започне да се изтощава, роботът ще се зареди и ще продължи работата си от мястото, където е спрял, за да изчисти всичко.

Няма ограничение за размера на зоната за почистване

Страничните четки могат да почистват около мебели, стени и ъгли и други труднодостъпни места. Две гумени четки отстраняват мръсотията от пода и я насочват към смукателния канал. Там мощен двигател с мощен вакуум изсмуква мръсотията в контейнера.

Въртяща се странична четка

Страничната четка на Roomba успешно почиства местата около мебелите, покрай стените, ъглите на стаята и други не толкова лесно достъпни места.

Две срещуположно въртящи се основни четки (валяци)

Патентована система от две срещуположно въртящи се гумени валяци със специални ламели, събират мръсотия от всички видове твърди подови настилки и килими.

Много силен всмукателен мотор

Силният всмукателен мотор изсмуква финия прах и мръсотията, захванати по четките директно в кошчето за боклук. AeroForce филтър се грижи за филтрацията на въздуха.

Imprint™ Link комуникация с робота моп Braava jet m6

Благодарение на екипната работа на двата робота, можете да се наслаждавате на чисти подове всеки ден. Дори не е необходимо да присъствате по време на почистващия цикъл.

Сухо почистване

Прахосмукачката почиства всички стаи и помещения, маркирани в мобилното приложение iRobot Home, и като приключи дава сигнал към Braava jet m6.

Мокро почистване

За целта, както вече споменахме е необходимо да имате роботът за почистване Braava. Когато Roomba свърши с чистенето на прах, изпраща сигнал до Braava, която започва своята работа по мокро почистване. Роботите не зависят  един от друг и са напълно самостоятелни.

Основни функции:

  • Благодарение на своето зарядно устройство  Roomba може да  презарежда батерията си. Щом натиснете бутона Clean, прахосмукачката тръгва от зарядната станция, за да започне почистване. Когато чистенето завърши, тя  се връща обратно на зарядната станция, за да дозареди своята батерия.
  • Може да зададете  график на почистване за всеки ден и час от седмицата.
  • Прахосмукачката  е оборудвана със системата Dirt Detect. Чрез акустични сензори, роботът може да открие много замърсени места, на които да отдели по-голямо време за почистване.
  • iRobot оборудва роботизираните прахосмукачки със специална система ANTITANGLE, предотвратяваща  заплитането в кабели. Ако четките намерят съпротивление, те сменят своята посока на въртене. Така роботът се освобождава от пречките и може свободно да продължи работата си.
  • Специални сензори, монтирани в долната страна на робота, навременно могат да разпознаят свободното пространство и да предпазят робота от падане по стълбите например. Така прахосмукачката може да спре, да се обърне и продължи почистването си в друга посока.
  • Прахосмукачката е снабдена с мощна литиево-йонна батерия с огромен капацитет.
  • Чрез активиране на режим SPOT, Roomba може внимателно да почисти зони с диаметър от един метър.
  • Чрез оптични сензори, прахосмукачката може да засече по-замърсени места, на които да отдели повече време за почистване.

Премиум функции:

  • Прахосмукачката.робот доста точно може да проследява състоянието на своята батерия и ако е необходимо да се върне  на зарядната станция, за да я презареди. След което, продължава почистващия процес, откъдето е спрял.
  • Roomba се предлага с измиващ се контейнер с голям капацитет AeroForce.
  • Филтрирането става чрез  ефективен филтър AeroForce, който улавя най-фините прахови частици.
  • С мобилното приложение iRobot Home, инсталирано на Вашето мобилно устройство, можете да контролирате работата на робота дистанционно – без значение къде точно се намирате. С едно натискане на бутона Clean роботът започва своята работа.
  • Roomba има патентована тристепенна почистваща система, чрез която почиства идеално всякакви подови повърхности.
  • След като контейнера за боклук се напълни, индикатор върху дисплея на Roomba дава сигнал, че е време почистването да започне.
  • Благодарение на революционната функция Imprint™ след като прахосмукачката приключи работата си, изпраща сигнал към Braava, която тогава започва да забърсва пода. Комбинацията от тези два робота ви дава  цялостно почистване на пода и предлага удобство за почистване на подовите настилки.
  • Автоматичното изпразване на кошчето за боклук предлага голямо удобство. Roomba заедно с Clean Base зарядната и самопочистваща база ви позволява да забравите за чистенето за месеци наред. Сменяемата торбичка в станцията побира до 60 кошчета за боклук и не позволява праха и мръсотията да се разнесат обратно във въздуха.

Съдържание на опаковката:

  • 1x Roomba i3
  • 1x Зарядна станция
  • 1x Филтър
  • 1x Батерия Li-Ion за Roomba серия e & i

Галерия Roomba i3(3158)

Актуална цена може да видите тук:

Roomba i3 Цена за Днес

Оцени този продукт
[гласа: 4 Оценка: 4.5]

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.