Roomba i7+(7556) - Цена

Роботът-прахосмукачка Roomba – серия i7 е снабдена със собствена зарядна и почистваща база Clean Base, позволяваща ви да забравите за чистенето поне за месеци наред.

Roomba i7 има и навигация iAdapt 3.0, която е със система за интелигентно картографиране Imprint. Идеално се ориентира в което и да е помещение, като го почиства без значение от неговата големина. Изхвърля контейнера за боклук автоматично в противоалергенна торбичка, поместена в Clean Base.

Актуална Цена за Roomba i7+(7556)

Цена към днешна дата може да проверите като последвате връзката:

Актуална Цена за Roomba i7

Процедура за почистване

Използвайки технологията Imprint, можете да зададете график за почистване на всяка стая според нуждите ви. Можете и  да настроите прахосмукачката да почиства кухнята само след вечеря или коридора, когато се приберете от работа.

Почистваща система AeroForce®

iRobot Roomba i7 е оборудван с патентована 3-степенна система за почистване AeroForce. Страничните четки могат да почистват около мебели, стени и ъгли и други труднодостъпни части по пода на хола. Мръсотията се отстранява чрез две гумени четки върху различни повърхности и се всмуква в контейнера чрез мощен вакуум.

Неограничена площ за почистване

Roomba i7 умело следи състоянието на батерията и се презарежда, когато е необходимо. След зареждане етапът на почистване ще продължи там, откъдето е спрял.

IAdapt 3.0 навигация

Интелигентно картографира и почиства целия дом.  С усъвършенстваната навигация vSLAM®, роботът Roomba® i7 анализира повече от 230 400 точки в секунда. Прахосмукачката чисти ред по ред на база създадената карта на Вашия дом.

Основа за зареждане и самопочистваща се основа

Автоматичното изпразване на кофата за боклук ви осигурява пълен комфорт. Roomba i7+, заедно с базата за зареждане и почистване Clean Base, ви позволява да забравите почистване поне за месеци. Сменяемите торбички в станцията могат да съхраняват до 60 контейнера за боклук и няма да връщат прах и мръсотия обратно във въздуха. Когато един от тях трябва да бъде сменен, индикаторът на основата ще ви даде сигнал.

Функция за връзка Imprint ™

Roomba i7 може да работи с робота-моп Braava jet m6. Благодарение на революционната функция Imprint, след като прахосмукачката приключи с почистването, тя изпраща сигнал до Braava и мопа започва да избърсва пода. Комбинацията от тези два робота ви гарантира цялостно почистване на подовата настилка, без да е необходимо да сте в стаята, като по този начин предлага максимално удобство за почистване на вашето жилище.

Не се занимавате с чистене в продължение на месеци

Roomba i7+ автоматично изпразва контейнера за боклук, когато се напълни. Торбичката в базата събира до 30 контейнера за боклук.

Без ограничение в размера на почистваната площ

Roomba i7 7556 има възможност да се презарежда по време на почистването и в същото време да изпразва контейнера за боклук в самопочистваща база.

Въртяща се странична четка

Страничната въртяща се четка на прахосмукачката  почиства идеално местата  около мебелите, покрай стените, ъглите и други труднодостъпни места в стаята.

Най-модерна тристепенна почистваща система AeroForce

Патентована система се състои от две срещуположно въртящи се гумени валяци със специални ламели, събиращи мръсотия от всички твърди подови настилки и килими, независимо от вида им.

Мощен всмукателен мотор изсмуква  в контейнера за боклук фините прахови частици и мръсотия, които са захванати по четките. AeroForce филтър се грижи за филтрацията на въздуха.

Imprint™ Link – комуникация с Braava jet m6

Първо Roomba извършва сухо почистване на цялото помещение или стаите, маркирани в мобилното приложение iRobot Home, след което изпраща сигнал към робота моп Braava jet m6, че е приключила.

Извършване на мокро почистване

Braava jet m6 получава информация, че Roomba е приключила сухото почистване и автоматично започва да чисти пода с вода, препарат и кърпа. Роботите са напълно независими един от друг.

Работа в екип заедно с робота моп Braava jet m6

Благодарение на екипната работа на двата робота, можете да се наслаждавате на чисти подове всеки ден. Дори не е необходимо да присъствате в стаята по време на почистването.

Интелигентно картографиране

Благодарение на най-иновативната навигация iAdapt 3.0 с камера, роботът i7 може да почисти всяка площ, независимо колко е голяма. Използвайки vSLAM®, роботът е снабден с технологията за интелигентна карта на Imprint за идентифициране на помещения и анализира повече от 230 400 точки в секунда.

След като Roomba запише картата в приложението, можете да зададете граници на стаите, да ги наименувате и да зададете график за почистване. Това ви позволява напълно да контролирате броя на циклите на почистване и тяхното местоположение. Роботът може да запамети до 10 жилищни плана. Чрез системата за интелигентни карти Imprint, Roomba може да идентифицира всяка стая, което ви позволява да я настроите да почиства определена стая в определено време.

Основни функции

  • Roomba почиства всички видове подови настилки като плочки, гранитогрес, балатум, килими или дървени подове.
  • iRobot оборудва роботизираните прахосмукачки със специална система ANTITANGLE, която предотвратява заплитането в кабели. Ако четките усетят съпротивление, те сменят посоката си на въртене. Така роботът се освобождава от препятствието и продължава работата си.
  • Roomba е оборудвана със системата Dirt Detect. С помощта на акустични сензори роботът открива силно замърсени участъци и им отделя по-голямо внимание.
  • След като контейнерът за боклук се напълни, индикатор върху дисплея на Roomba сигнализира, че е време да се почисти.
  • Roomba има измиващ  се контейнер с голям капацитет AeroForce.
  • Roomba i7  следи стриктно състоянието на батерията и ако е необходимо се презарежда. След като се зареди, продължава почистващия цикъл от там, където е спряла.
  • Прахосмукачката разполага с мощна литиево-йонна батерия с голям капацитет на издръжливост.
  • Специални сензори, разположени в долната страна на робота, разпознават навреме свободното пространство и предпазват робота от падане по стълби. Roomba спира, обръща се и продължава почистването в друга посока.
  • С активиране на режим SPOT, роботът почиства концентрирано зона с диаметър от 1м.

Премиум функции

  • С модерната навигация iAdapt 3.0, роботът може лесно да почисти голяма площ. Roomba i7 използва камерата за идентифициране на препятствия, мебели и избор на най-лесния начин за почистване. Imprint Roomba разпознава всяка стая чрез интелигентна картографска система, което ви позволява да я настроите да се почиства стая по стая. Roomba i7 може да съхранява до 10 жилищни плана.
  • Roomba умело следи състоянието на батерията и се връща към зарядната станция за презареждане, когато е необходимо. След зареждане цикълът на почистване продължава там, където е спрял.
  • Автоматичното изпразване на кофата за боклук осигурява безпрецедентен комфорт. Roomba работи с базата за зареждане и самопочистване Clean Base, така че можете да забравите месеци почистване. Сменяемите торбички в станцията могат да съхраняват до 60 контейнера за боклук и няма да връщат прах и мръсотия обратно във въздуха.
  • iRobot Roomba има патентована 3-степенна система за почистване AeroForce, концентрираща въздушния поток в тясното пространство между въртящите се четки, като създава силен вакуум.
  • С мобилното приложение iRobot Home, инсталирано на Вашето мобилно устройство, можете да контролирате Roomba дистанционно – без значение от времето и мястото, на което се намирате. Само натиснете бутона Clean и Roomba се захваща за работа.
  • Функцията Keep Out Zones ви позволява да изберете неограничен брой места, за да ограничите достъпа на робота. Можете да направите избор на картата в приложението iRobot HOME. Ограничете минималния размер на този тип площ до 60×60 cm. Например, тази функция е много удобна, когато трябва да ограничите контакта на робота с купички за вода и храна за домашни любимци. Разбира се, има безброй други области, до които искате да ограничите достъпа. Тази функция замества виртуалната стена, използвана в по-ниски категории роботи или по-стари модели.
  • Благодарение на революционната функция Imprint ™, след като Roomba приключи с изсмукването на прах, тя ще изпрати сигнал до Braava и тя ще започне да избърсва пода. Комбинацията от тези два робота осигурява цялостното почистване на пода и осигурява безпрецедентно удобство за почистване на подови настилки.

Съдържание на опаковката

  • 1x Roomba i7
  • 1x Зарядна и самопочистваща станция Clean Base
  • 1x Филтър
  • 1x Странична четка
  • 1x Виртуална стена Dual Mode
  • 2x Торбичка за самопочистваща база Clean Base
  • 1x Батерия Li-Ion за Roomba

Актуална Цена за Roomba i7

Оцени този продукт
[гласа: 1 Оценка: 4]

5 коментари за “Робот-прахосмукачка Roomba i7+(7556) – Цена и Ревю

  1. Невероятен комплект! А самоизпразването в базата е нещо невероятно. Имах i7 но този модел за мен лично е революция, тъй като имаме по-голяма площ за почистване и спестява постоянното изпразване на контейнера с боклук. Препоръчвам, особено за по-просторни жилища!

  2. Това е втората прахосмукачка Roomba, която имаме. Първата беше 360-eye. Роботът i7 е много по -добър, по -бърз, по -тих, по -лесен за използване, по -добър при почистване и има много повече функции. Съпругата ми също е много доволна.

  3. Тази технология има път на развитие към усъвършенстване, но чистенето на килими е задоволително. Не съм особено доволен, че искаше локацията ми докато настройвах Wi-fi.

  4. Ефективен робот, който върши прилична работа при почистване и самоизпразване от мръсотията. След като първоначалното картографиране е направено, i7+ може да бъде изпратен стая по стая от приложението за автономно почистване, което много ни допада!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.