Повече процесорна мощност, още 5k кадри и супер стабилност, с новата спортна екшън камера – GoPro Hero10! По-мощният иновативен GP2 процесор и 23MB сензор в камерата, позволяват зашеметяващо 5K видео при 60 кадъра в секунда и замразени 23-мегапикселови снимки!

Актуална към днешна дата цена може да сверите тук:

GoPro HERO9 – Цена за Днес

Впечатляващият дизайн на Hero9 е пренесен и в Hero10, като ви дава възможност за преглеждането на снимки или видеоклипове, направени на предния дисплей, докато големият заден дисплей, разположен  на гърба на камерата е сензорен, позволяващ ви бързо превъртане напред-назад. А по-бързият GP2 процесор на GoPro Hero10 осигурява ултра бързо прехвърляне на видео и снимки чрез приложението Quik.

Най-добрата стабилност на HyperSmooth 4.0 досега!

Стабилизацията HyperSmooth 4.0 работи ефективно при всякакви разделителни способности и честота на кадрите, така че Hero10 ви осигурява супер гладко видео. Екшън камерата предсказва движенията ви и коригира трептенето на камерата, осигурявайки зашеметяващо гладки кадри.

Безброй опции за модификация

Въпреки компактния си дизайн, GoPro Hero10 има няколко опции за модификация:

  • Max Lens Mod – Max HyperSmooth за непоклатима стабилност и Max SuperView за най-широкия ъгъл на снимане, който GoPro може да предложи
  • Media Mod – Предоставя опцията за добавяне на директен микрофон, HDMI порт и др.
  • Display Mod – Голям повдигащ се екран за влогъри и любители
  • Light Mod – Добавя светкавица, която е лека, здрава и водоустойчива в допълнение към функционалността.

Имате възможност да използвате този нов вид функции, за да запечатвате дори най-екстремните кадри с невероятно качество!

Подобрения във всички аспекти

GoPro Hero10 разполага с нов процесор с двойно по-голяма производителност от предишното поколение Hero9, благодарение на изцяло новият GP2 процесор. GoPro Hero10  се предлага с:

  • HindSight режим, в който камерата записва до 30 секундно видео, преди да натиснете бутона за запис, за да не пропуснете важни моменти.
  • LiveBurst от 1,5-секундно видео преди и след натискане на бутона за снимане, от което потребителите могат да изберат най-добрата снимка или да споделят целия 3-секунден клип.
  • Time Lapse – Изберете кога да започнете да снимате – до 24 часа предварително – за да направите видео, закъснение или снимка и кога да изключите камерата отново.
  • Нощен режим на таймлапс за 1080p до 4K нощно ускорено видео.

Редактирането на съдържание е  по-просто и удобно от всякога

Можете да редактирате съдържание, заснето директно от вашия смартфон чрез приложението – GoPro Quik. Иновативно решение, което ви позволявате да нанесете корекции бързо и лесно.

GoPro Hero10 е съвместим с всички аксесоари за Hero9

Големият 1,4-инчов преден дисплей е чудесен за влогове и селфита, а режимът WebP на GoPro Hero10 ви позволява стрийминг в реално време с разделителна способност 1080p и 132-градусов диапазон, с лесно кадриране чрез предния дисплей.

По-добра защита на лещите

Екшън камерата GoPro Hero10, разполага със защитен елемент, който е по-устойчив на надраскване и е изработен от хидрофобно стъкло, което намалява отблясъците и ореолите.

Нов по-бърз GP2 процесор

GoPro Hero10 разполага с нов GP2 процесор, който е двойно по-бърз от GP1 за по-добри снимки, лесен трансфер на информация, подобрена производителност на сензорния екран, HyperSmooth стабилизация

Снимки с по-висока разделителна способност

Снимайте зашеметяващо 5.3K видео с 91% по-висока разделителна способност от 4K и 665% по-висока резолюция от 1080p. GoPro Hero10 улавя по-фини детайли, по-реални текстури и по-добър контраст от която и да е камера Hero досега, дори при слаба светлина.

Новото хибридно покритие на лещите е водоустойчиво и помага за премахването на отблясъци на обектива за още по-зашеметяващи снимки. GoPro Hero10 заснема снимки с 23MP във всички режими – Единична снимка, Burst, LiveBurst, Night Photo, SuperPhoto, RAW Photo, HindSight, Scheduled Shot, Duration Shot.

8-кратно забавено действие

GoPro HERO10 улавя до 240 кадъра в секунда, за да създаде уникално 8x забавено видео.

TimeWarp 3.0 видеоклипове

TimeWarp 3.0 е наличен и в 4K режим, което ви позволява да записвате ултра-стабилни видеоклипове с времетраене. Получете 30 пъти по-бързо и превърнете по-дългите събития в споделени моменти. GoPro Hero10 позволява гласов контрол, по-надеждна Wi-Fi и Bluetooth връзка и е съвместим с всички режими, съвместими с GoPro Hero9 – Max Lens Mod, Media Mod, Light Mod, Display Mod – за допълнително разширяване на неговите възможности.

За аудио запис екшън камерата разчита на 3 на брой микрофона с подобрена защита от шум от вятър за запис на стерео + RAW аудио. Екшън камерата предлага набор от предварителни настройки за различен вид ситуации, които биха могли по бърз и лесен начин да бъдат избирани чрез основния сензорен екран, както и разпознаването на лица, усмивки, мигания и специфични сцени.

Сила и водоустойчивост

Напълно водоустойчив и по-здрав от всякога, Hero 10 е достатъчно гъвкав, за всяко приключение. Без значение от условията, в които се намирате – дали сте в кал, сняг или вода, стабилното му качество на изработка ще издържи. Здравият  и устойчив на надраскване капак на обектива дава  по-голяма защита и е възможно да бъде лесно сменен, когато е необходимо.

Бързо и надеждно свързване

Безжично прехвърляне на снимки и видеоклипове от вашия GoPro, свързан с облак, към телефона ви е много лесно, с вашия избор на безпроблемно безжично качване чрез приложението Quik или светкавична USB кабелна връзка. Просто включвате камерата, докато сте свързани към своя домашен Wi-Fi и тя сама ще свърши останалата част от процеса.

Дълъг живот на батерията

Акумулаторната батерия от литиево-йонен състав с голям капацитет от 1720 mAh предоставя изобилие от опции, така че можете да прекарате повече време в заснемане и по-малко в смяна на батериите.

Цена

Актуалната цена за спортна видео камера GoPro Hero10, може да сверите тук:

GoPro HERO9 – Цена за Днес

Оцени този продукт
[гласа: 2 Оценка: 4]