Насладете се на по-дълго издръжлива батерия, повече стабилност и прецизност на заснемане с новата спортна екшън камера GoPro HERO9! Ексклузивният 23,6-мегапикселов сензор ви позволява да правите зашеметяващо 5K видео и невероятни  20-мегапикселови снимки!

Предния дисплей Ви дава възможност да преглеждате моментно направените снимки или видеоклипове, докато големият дисплей разположен на задната част на камерата е от сензорен тип и ви позволява бързо превъртане напред-назад.

Цена

Актуална към днешна дата цена за модеълт HERO9 – може да проверите тук:

GoPro HERO9 – Цена за Днес

Истинска иновация и нови възможности

Новата GoPro HERO9 разполага с функцията HindSight и може да се използва  и като уеб камера за вашия компютър. Добавен е нов стабилен HyperSmooth 3.0, вградени монтажни елементи за аксесоари и батерия с 30% повече издръжливост! Разполагате с шанса да използвате новия тип аксесоари Ultra Wide Max Lens Mod, Light Mod, Display Mod и Media Mod предоставящи ви уникални творчески възможности!

GoPro HERO9 може да се използва без клетка, благодарение на вградените сгъваеми пръсти на дъното на камерата. Те позволяват бърза и лесна смяна на аксесоарите за монтиране. Подобреният страничен порт, прави смяната на батериите по-лесна и бърза, а лещите на обектива са два пъти по-устойчиви на надраскване. Ако сте влогър, оператор или видео-творец, вече имате възможност да правите много повече, отколкото сте мислили с GoPro HERO9. Просто добавете модулите с микрофон, светкавица, LCD дисплей и т.н.

Гладкото видео става още по-гладко с Hero9

Новият GoPro HERO9 вече разполага с хоризонтално и вертикално стабилизиране, така че можете да получите възможно най-доброто видео, за да заснемете перфектни кадри, без никакви проблеми. Изборът е във вашите ръце – по-широк зрителен ъгъл или най-гладкото видео без накъсване, на което екшън камерата е способна. Още нещо – HyperSmooth стабилизацията вече е налична за всички режими на работа (включително 5K) и позволява да се фиксира хоризонта при обработка на видео.

Записвайте ултрастабилни видеоклипове с ускоряване дори по време на снимане. TimeWarp вече определя по автоматичен начин колко бързо трябва да се ускорява видеото въз основа на скорост, светлина и фон. Вече можете да превключвате от TimeWarp към видео с нормална скорост с едно щракване върху дисплея, като ефективно подчертавате най-забавните моменти от изживяването.

Невероятен дизайн и ергономичност

Освен предния екран и сравнително големия размер, Hero 9 изглежда като много други модерни GoPro. Има два физически бутона – един отгоре и един отстрани – и заден сензорен LCD дисплей. Много функции на камерата са лесно достъпни благодарение на включването на преки пътища и предварителни настройки, които са лесно достъпни през задния LCD дисплей.

GoPro HERO9 се захранва от акумулаторна батерия. Той също така се зарежда чрез единствения вграден порт на камерата, USB-C порта. Камерата използва и micro SD карта за запис. Камерата е водоустойчива и може да бъде потопена до 10 метра без калъф.

Най-качествените снимки и видеоклипове до момента

Качеството на изображението е най-високо благодарение на впечатляващата разделителна способност на GoPro HERO9. Вече можете да снимате 20-мегапикселови снимки във формати JPEG.webp и RAW, както и 5K/30p или 4K/60p видео.

Дори и да не планирате да експортирате 5K видео, снимането с тази разделителна способност е добро за постпродукция. Когато заснемате в 5K, можете да изрежете видеоклипа си по-късно, без да жертвате разделителната способност. Също така имате възможност да направите висококачествени неподвижни изображения от 5K видео кадри.

Изравняване на хоризонта и снимки по график

Нова функция на GoPro HERO9 е надграждането на хоризонта. Когато е активиран, той автоматично поддържа нивото на видеото. Тъй като камерите често се монтират върху движещи се обекти, поддържането на ниво е често срещан проблем за много потребители на GoPro.

Планирано заснемане е друга нова функция, която ви позволява да настроите предварително кога вашата GoPro ще започне да снима. Може да заснемете залез и изгрев без да се налага да стоите будни или до камерата.

Подобрен вътрешен микрофон

Тъй като GoPro HERO9 е проектиран да работи без батерия, качеството на звука постепенно се подобрява. Камерата има три вградени микрофона и те вършат страхотна работа при записването на аудио.

Гласово управление

Управлявайте дистанционно вашата GoPro камера с гласови команди като „GoPro, направи снимка“ или „GoPro, включи се“.

Предварителни настройки и персонализации

GoPro HERO9 има 3 предварително зададени режима, които осигуряват най-добро качество в зависимост от това дали снимате екшън снимки или любителски филми.

Също така вече имате възможността сами да правите и запазвате често използвани настройки и да ги избирате с натискането само на един бутон. Персонализирайте опциите на вашата GoPro, за да можете бързо и лесно да изберете функциите, които търсите.

Лицево разпознаване

GoPro HERO9 знае кога гледате  в камерата, усмихвате се или мигате. Приложението GoPro използва тази информация, за да избере най-добрите и чисти снимки и да създаде страхотни видеоклипове за споделяне.  

То ви позволява да управлявате и  дистанционно камерата и да стартирате или спирате запис от вашия смартфон, както и да изтегляте и обработвате готови кадри.

Интуитивен сензорен дисплей и Touch Zoom

Ако имате смартфон, ще ви е доста лесно да навигирате и вашия GoPro и неговите опции. Само с едно докосване на дисплея можете да се доближите до действието и да направите перфектната снимка.

Съвместимост с традиционните стойки и аксесоари за GoPro

С над 45 съвместими аксесоара за монтиране на камерата ви, възможностите и перспективите са безкрайни, стига да сте вдъхновени да се забавлявате. Актуална за днес цена може да проверите тук:

GoPro HERO9 – Цена за Днес

Оцени този продукт
[гласа: 2 Оценка: 4.5]