4K вече се е превърнал в стандарт при видео съдържанието, а Samsung залага на тази технология, за да привлече вниманието към серия смарт телевизори Q70T, която е налична в 3 размера: 55 инчов вариант, 65 и 75 инчов модел. Като номерата на всеки от изброените модели са: 55 Q70T 65 Q70T и 75 Q70T.

.Моделът може да актуализира всяко съдържание до 4K, благодарение на вградения в него изкуствен интелект, който възстановява всички изгубени детайли от картината и премахва шума в нея.

Цена

Цената на 55 иночвият вяриант е около 1800 лв, 65 инчовият вариант е 2600, а огромният 75 инчов модел струва около 3800 лева, актуални към днешна дата цени може да видите в описанието на видеото, както и кодове за отстъпка от онлайн магазини.

Виж Актуална Цена за Samsung серия Q70T

Със своите 55″ (или 138 см.), Samsung 55Q70T е много добър избор за основен телевизор в дневната или гостната. Той поддържа също технологиите Ultra HD и QLED, както и режима Ambient+, който разширява визуалното изживяване извън границите на дисплея.

Вече е модерно при описването на спецификации на телевизори също да посочваме с какъв процесор разполагат те. В случая става въпрос за Quantum Processor 4K на Samsung, който допринася за значителното подобряване на изображението. Друго предимство на 55Q70T е технологията Adaptive Picture, която позволява картината да се адаптира към осветлението. По този начин можем да гледаме еднакво добре, независимо дали сме в силно осветена, или в тъмна стая.

За качеството на картината в 55Q70T спомага и поддръжката на технологията Quantum Dot, която добавя милиард нюанса цвeтове и може да отговори на изискванията дори на най-взискателните видео фенове.

Характерната за телевизорите на Samsung лента с приложения е налична и в този модел, позволявайки бърз достъп до услуги като Spotify, HBO Go, FilmBox, YouTube и други. Нещо повече – потребителите разполагат и с Universal Guide – персонализиран списък с канали за видео стрийминг. Вече стана традиция умните телевизори да се управляват чрез гласов асистент и Samsung 55Q70T не прави изключение. Освен това моделът може да се свързва и с различни Internet of Things устройства в дома, което позволява да проверим например какво има в хладилника или да включим даден електроуред, без да ставаме от дивана. Тенденция, която тепърва ще се засилва, превръщайки умните телевизори в пълноценна част от концепцията за умен дом и в своеобразен хъб, управляващ другите електроудери.

Виж Актуална Цена за Samsung 55Q70T

Оцени този продукт
[гласа: 0 Оценка: 0]