Новият умен телевизор на Sony – KD-55XH8077 – се отличава със значително подобрено качество на цвета, както и засилени контраст и яснота на картината. В съчетание с многоизмерния си звук, моделът предлага на зрителите едно наистина впечатляващо с реалистичността си преживяване на средно достъпна за пазара цена.

Цена

Виж Актуална за Днес Цена за Samsung 75Q800T

Наситена цветна картина

Достатъчно е да отправите само един поглед към новия смарт телевизор Sony KD-55XH8077 и веднага ще ви направи впечатление наситената с цветове картина, която се дължи на мощния му 4K HDR процесор. Той използва модернизирани алгоритми за увеличаване на детайлите и намаляване на шума, които прави изображението пълно с цвят и контраст.

4К изображения

Собствениците на KD-55XH8077 имат възможност да се насладят на модерните в последно време 4K изображения, които се отличават със своите реалистични детайли и текстури. Нещо повече – благодарение на вградената технология TRILUMINOS новият смарт телевизор на Sony може да възпроизвежда много повече цветове от традиционните модели.

Без замъгляване на картината

Sony KD-55XH8077 разполага с вградена Motionflow технология, която не позволява да се получава замъгляване на екрана, дори по време на динамични спортни предавания и екшън сцени. Тя добавя черни сегменти между сцените, както и допълнителни изображения между изображенията. В резултат движението на картината става по-плавно, а замъгляването – почти незабележимо.

Впечатляващ звук

KD-55XH8077 се отличава и с ясния си висококачествен звук, който заобикаля зрителя и го пренася в сцената на екрана.

Гласово управление

Една от най-предпочитаните екстри на телевизора е гласовото управление, което дава възможност за бързо откриване на любимите филми и предавания.

Операционна система

Моделът работи с платформата Android на Google, която е използвана и в другите смарт телевизори на Sony. Това позволява на потребителите да достъпват огромното разнообразие от приложения, които са част от тази екосистема.

Дизайн

Моделът подхожда на всяко пространство, тъй като дизайнът му е фин и ненатрапчив. Изисканият вид на телевизора се вписва съвсем естествено във всеки интериор и обстановка.

Оцени този продукт
[гласа: 0 Оценка: 0]