Телевизор LG NANO883PB 4K HDR

Телевизорът LG NANO883PB  Smart Nano Cell TV е модел 2021 и се предлага в четири размера –  75″, 65″, 55″ и 50″ инча. Ето таблица с точния модел и актуална за днес цена за всеки един от предлаганите диагонали на екрана:

МоделЦЕНА
50 инча:LG 50NANO883PBВиж Цена за Днес
55 инча:LG 55NANO883PBВиж Цена за Днес
65 инча:LG 65NANO883PB
Виж Цена за Днес
75 Инча:LG 75NANO883PB
Виж Цена за Днес

Този телевизор е с резолюция 3840*2160 и има подсветката Edge LED Local Dimming.

Картина едно на милион и 8 милиона пиксела

Ясните цветове са уникални с реална 4K разделителна способност  от NanoCell TV. С 8 милиона пиксела, телевизор LG NANO883PB предлага реална 4K разделителна способност, която обещава отлична картина допълнена с технологията NanoCell, видимо по-отчетлива и по-детайлна и надхвърляща международните стандартни.

Всеки цвят е по-ясен и кристален

LG NANO883PB използва наночастици. Сега те са неговата отличаваща се особеност на LG. Тази нанотехнология филтрира и пречиства цветовете до най-малкия детайл, премахва примесите в дължина на вълни RGB. Всичко това ви обещава, че на екрана ще се показват само прецизни и изчистени цветове. Резултатът е по-реалистична и по-жива картина, която ще накара всяко съдържанието да оживее.

На стандартните телевизори на лице са несъвършените цветове, които след преминаване през филтрите NanoCell се подобряват значително.

LG серия NANO883PB е Телевизор с повече артистични страни

LG NanoCell TV телевизорът е създаден с идея да внесе естетика у дома. Благодарение на елегантния минималистичен дизайн той приляга плътно като произведение на изкуството, допълва елегантно стената и добавя нотка красота. По този начин увеличава свободното пространство.

Нанокино Характеристики, достойни за големия екран

Множеството най-нови технологии и чистите цветове на дисплеи пренасят киносалона в дома с помощта на телевизорите LG NanoCell TV от серия NANO883PB.

Сега усъвършенстван HDR, надградените Dolby технологии и кинематографичният режим, излязъл току-що от снимачното студио, обещават реалистично преживяване като на кино.

Всичките любими предавания сега в едно място

Използвайте услугите Netflix, приложение Apple TV или Amazon prime video. Избирайте да гледате най-новите сериали, филми,  документални и спортни събития, всичко на запис или на живо и на едно място.

Трансформиращо телевизионно изживяване с Dolby Atmos и Dolby Vision IQ

Dolby Vision IQ регулира по интелигентен начин настройките на картината спрямо съдържанието, околната среда, жанра и обстановка, докато Dolby Atmos предоставя съраунд с многоизмерен звук от мощна комбинация, която спира дъха и се създават кинематографични резултати.

Концепцията на режисьора ще оживее на екрана

С FILMMAKER MODE™ се изключва плавността в движението, като се запазват оригинални съотношения на екрана, скорост и цветове на кадрите. По този начин оригиналната концепцията на режисьора се предава прецизно. Така може да се насладите на филма по начина, който е бил замислен първоначално.

Насладете се на богат избор от забавления с HDR 10 Pro

Технология на LG HDR 10 Pro, динамичен обхват, регулира яркостта, за да подсили цветовете. По този начин се получава разкриване на всеки малък детайл и се внася реалистична яснота във всяко изображение. Всичко това подсилва и интензивността на обикновено HDR съдържание. Сега може да следите всичките любими сериали и филми още по-ярки и реалистични от самото начало до края.

Наноигри

Телевизор с богат набор от изживявания

Картина, която се трансформира в реалност от най-тъмните пещери до най-ярки нови светове. Всичко това с телевизор LG NanoCell TV, който прави вашите игри още по-живи, благодарение на цветове. Технология в облак и автоматични регулировки за по-висококачествена картина – всичко това предоставя от наистина вълнуващи гейминг преживявания.

Уникални нива на контрол

Всичките игри минават на следващото ниво. Оптимизаторът на игри регулира автоматично настройките за картина, оптимизира графиката и видимостта. По този начин може да се осигурят по-добри изживявания за игрите, без значение, каква точно игра играете.

Оборудване за свръх производителност

Играйте сега при по-висок стандарт. LG NanoCell TV поддържа AMD FreeSync™ Premium. По този начин се осигуряват повече скорости на опресняване (променящи се постоянно) докато тече игра. Това ще намали в пъти забавянето и накъсването, а самата игра ще е по-ясна и по-безпроблемна.

Играйте по най-висок стандарт с VRR, ALLM, eARC

Вземете сега предимство пред противниците си. ALLM, VRR и eARC отговарят на изискванията от най-новите спецификации HDMI 2.1 и дават възможност да се наслаждавате на по-висока разделителна способност, по-високоскоростно съдържание и по-синхронизирана и плавна графика.

Наноспорт Характеристики за победа

Nanocell телевизорът LG NANO883PB обещава по-вълнуващо изживяване в деня на големия мач. Благодарение на Bluetooth съраунд звук се пренася атмосферата от пълния стадион у дома ви.

С известяването за спортни събития може да сте по всяко време в течение за последните новости от света на спорта и новостите за любимите ви отбори.

Bluetooth Surround ReadyГолямото предимство за дома

Свържете се, сега по-лесно с Bluetooth високоговорители. Така ще може да се насладите на истински съраунд безжичен звук. Цялото действие е по-богато и по-реалистично. Сега именно, то ще пренесе дневната ви в центъра на големия мач.

AI процесор α7 от 4-то поколение за 4K

Интелигентна технология, която ще ви остави без дъх

В същността на LG NanoCell TV е разположен AI процесор α7, 4-то поколение за 4K, с революционен чип използващ машино обучение. По този начин се постига оптимизирано и анализирано съдържание. Всички актуализации в настройките на картината и звука се правят автоматично. Така всичко, което гледате ще е поразително и внушително.

AI Picture Сега всичко е професионално

Използвайте голямата база данни с над милион визуални точки данни, алгоритъм за обучение в дълбочина и разпознаване на съдържанието. NANO883PB премахва шума и оптимизира качеството на картината.

AI Sound Звук, който е фино настроен с професионално качество

Чрез специално адаптирано обучаване от над 17 млн. данни в звукови точки, процесорът идентифицира ефекти, гласове и честоти. По този начин може да оптимизирате звуци в съответствие с аудио жанра и да осигурите по-завладяваща емоция и изживяване.

ThinQ AI Мислите, че познавате интелигентните решения за дома си? Помислете отново!

Сега LG ThinQ ще ви помогне да усетите максимално удоволствие от телевизионните възможности. Спрете се на любимия си гласов асистент и управлявайте новия си телевизор, чрез гласа си. Това е възможно сега, чрез изцяло новия начален екран, който може да осигури по-голям контрол и удобства.

Добре дошли на новия начален екран

Начален екран с нов дизайн има възможност да персонализира предложения за съдържанието, да осигурява по-лесен достъп до предпочитания и дава възможност за управление на свързани устройства. Всичко това, сега е събрано в едно място.

Основните функции на дистанционно управление в пиктограма

Нов Magic Remote

Новото дистанционно управление е магическо. То има ергономичен дизайн, който дава възможност за лесно хващане в ръка. Снабдено е със система за по-бързо превъртане, търсене и избиране. Вграден изкуствен интелект създава възможност за по-лесен достъп до услуги, а бързи клавиши са допълнение за основните доставчици на съдържание и кратки пътища до всичките предпочитани канали. В допълнение към всичко имате на разположение и умен нов трик – „Магическо докосване“, който свързват телефона с телевизора.

Гласова команда

Вашият централен източник за гарантиране на удобство Телевизорът NANO883PB сега ви позволява да контролирате и  управлявате по-лесно домашната IoT екосистема, благодарение на разпознаване на вашия личен глас.

Технически характеристики:

Технология дисплейLED
Вид на екранаПлосък
Вид телевизорSmart TV
Специална технологияNanoCell
Качество на изображението4K
ЦвятСив
Операционна системаwebOS
Тип процесорα7
Видео приложенияAmazon Prime
Netflix
Гласов асистентThinQ AI
ВИДЕО ХАРАКТЕРИСТИКИ
Резолюция3840 x 2160
Технология на изображениетоDolby Vision IQ
HDR технологияHDR 10
Характеристики на игритеFreeSync Compatible
ALLM (Auto Low Latency Mode)
VRR (Variable Refresh Rate)
TV тунерDVB-C
DVB-T2
DVB-S2 
Аудио система2
Аудио технологияDolby Atmos
Magic Sound Tuning
 Clear Voice 
Мощност на вградените
говорители
20 W
WirelessWi-Fi
Bluetooth 
Видове портове1 x Jack 3.5 mm
1 x RJ-45
CI+ slot
1 x HDMI 2.1
4 x HDMI
1 x RF
Годишна консумация
на енергия /1000 часа
80 kWh
Енергийна ефективност
съгласно най-новите европейски разпоредби
Class G
Съдържание пакетЗахранващ кабел
Magic дистанционно
Инструкции

Без значение дали ще се изберете 50 инчовия – 50NANO883PB, 55 инчовия модел – LG 55NANO883PB, 65 инчовия вариант – LG 65NANO883PB или 75 инчовия LG 75NANO883PB – ще имате актуален телевизор за поне следващите 5 години. Ето таблица с размерите и цените:

LG NANO883PB – Цена:

МоделЦЕНА
50 инча:LG 50NANO883PBВиж Цена за Днес
55 инча:LG 55NANO883PBВиж Цена за Днес
65 инча:LG 65NANO883PB
Виж Цена за Днес
75 Инча:LG 75NANO883PB
Виж Цена за Днес

Оцени този продукт
[гласа: 1 Оценка: 3]

Една мисъл “Телевизор LG 50NANO883PB – 55NANO883PB – 65NANO883PB – 75NANO883PB

  1. Аз Имам 65NANO883PB – Телевизорът е страхотен, приятни цветове, елегантен дизайн.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.