Телевизор Samsung QN90A

Днес ще Ви представим телевизор Samsung Neo QLED 4K Smart TV (2021) от серия QN90A. Качеството на картината на този телевизор е абсолютно невероятно и може би е най-доброто, което някога сте виждали.

Телевизорът QN90A  се предлага се в 5 диагонала на екрана – 50″, 55″, 65″, 75″ и 85″ инча. Избери своя размер, ето и таблица с точните модели и актуална към днешна дата цена:

МоделЦЕНА
50 инчаSamsung 50QN90A
(QE50QN90AATXXH)
Виж Цена за Днес
55 инча:Samsung 55QN90A
(QE55QN90AATXXH)
Виж Цена за Днес
65 инча:Samsung 65QN90A
(QE65QN90AATXXH)
Виж Цена за Днес
75 Инча:Samsung 75QN90A
(QE75QN90AATXXH)
Виж Цена за Днес
85 Инча:Samsung 85QN90A
(QE85QN90AATXXH)
Виж Цена за Днес

Дизайнът на модела е NeoSlim. Предлага се в цвят на предния панел от титаново черно и Stand Color пясъчно черно.

Най-въздействащо изживяване 4K, както никога досега

Открий върхово постижение в контролирането на светлината

Технология Quantum Matrix

Еволюция с новия телевизор Samsung QN90A Neo QLED е свързана с Quantum Matrix технологията. Тя от своя страна управлява прецизно нов ексклузивен светодиод Quantum Mini LED. Така се постига точен контрол над светлината излъчваната от подсветката на QLED телевизора. Сега можеш да се насладиш на отличните детайли, в най-светли и най-тъмни сцени.

Интелигентен процесор, усъвършенстван с алгоритъм за deep-learning

Neo Quantum Processor 4K

Мощният процесор на Samsung е квантов. Той работи с алгоритъм за deep learning и предоставя адаптивно и най-прецизно изживяване, което можем да си представим. Процесорът променя предаването на сцените и така се полочва отлично качество и картина. 4K AI е мощно мащабиране и обещава, винаги пълна 4K резолюция.

Завидно кинокачество и контрасти в картината

Quantum HDR

Всеки нюанс и детайл оживява с богатство и прецизност на цветовете, съчетани с по-дълбок контраст. Динамичният мапинг на HDR10+ регулира цветовете и контраста на всяка сцена. Това позволява да се уловят и най-дребните детайли.

Милиард цветови нюанси с Quantum Dot

100% обем на цветовете с Quantum Dot

Технологията Quantum Dot осигурява най-добро изображение от телевизорите ни до момента. Тя представя в 100% обем от цветове Quantum Dot и грабва светлината, за да я трансформира в стихващи дъха цветове. Всичко това остават реалисти картини и точност при всяко ниво яркост.

Минимално ниво на отблясъци за минимизиране на разсейването

Антирефлекс технология

Сега можеш да забравиш за неудобствата причинени от слънчевата светилна и тази от лампа. Сега с антирефлексна технология можеш да забравиш за отблясъка на слънчево по време на обедно гледане. С антирефлекс технология можеш да избегнеш и отражението на лампите и отблясъците на светлините. Всичко това без значение къде седиш. Сега можеш да се наслаждаваш на най-новия блокбастър.

Най-добра зрителна картина от всеки ъгъл

Ultra Viewing Angle

Време е да вникнеш в детайлите от картината със Samsung QN90A. Няма значение къде ще седнеш, в кой ъгъла и коя част на стаята. Сега можеш да гледаш екрана по безупречен начин. Технология Ultra Viewing Angle осигурява ясна картина и детайлно изображение. Сега всяко място, всяка седалка в стаята са отлични, за да гледаш любимите си предавания и филми или спортни турнири.

Динамичен и реалистичен звук, следващ всяко движението на екрана

Object Tracking Sound+ (OTS+)

С вградените високоговорители можеш да се насладиш на ярък и реалистичен 3D звук, който те потапя във водовъртежа на действието на екрана.

 Телевизор и саундбар в перфектна хармония

Q-Symphony

Потопи се в перфектно синхронизирания звук на високоговорителите на телевизора и твоя саундбар, които работят в пълна хармония. Q-Symphony осигурява уникален синхрон между високоговорителите на телевизора и саундбара, които заедно създават по-добър съраунд ефект.

Звук, който се настройва спрямо обкръжаващата среда

SpaceFit Sound

Наслади се на оптимизиран звук, съобразен със se up-a на телевизора, без значене дали е на стената или на масичка. Технологията SpaceFit анализира обкръжаващата среда и настройва звука според нея.

Без разсейване улови всяка дума

Active Voice Amplifier (AVA)

С технологията Active Voice Amplifier се идентифицира всичко в реално време. Забрави за потенциално разсейващите шумове около теб – технологията автоматично увеличава силата на звука, добавяйки повече отчетливост в гласовете и диалога, изключвайки излишните звуци и сигнали отвън.

Eлегантен и тънък профил и модерен силует

NeoSlim дизайн

Грациозният, елегантен и ултратънък корпус изглежда красиво на телевизора от всички страни. Той е като творение на изкуството.

Samsung QN90A – Безупречна отчетливост с всяко движенията от 4K 120Hz

Motion Xcelerator Turbo+

Побеждавай над всеки враг сега в любимата си игра, дори при стремителни ускорения на скоростта. Ще имаш ултра плавен екшън, при това, без забавяне или спиране на гейминга с изключителна честота на опресняване и подчертаване в движението е до 4K и 120Hz.

Промени играта сега с уникални сцени

Super Ultrawide GameView & Game Bar

Режимът Super Ultrawide GameView позволява да играеш при съотношение на екрана не само 21:9, а сега можеш и при още по-широко съотношение от 32:9. Оптимизирай гейминга си с Game Bar. Това е меню на екрана, което позволява да променяш всичко в реално време с параметри като съотношение на екрана, HDR, забавяне на входящия сигнал, FPS, настройки за безжични слушалки и още какви ли не други.

Гейминг HDR сега, без накъсване, забавяне или зацепване

FreeSync Premium Pro

Благодарение на сертифицираната технология AMD FreeSync Premium Pro™ забавянето на входящия сигнал и накъсването на картината са намалени, така че да можеш да се насладиш на безупречнп гейминг изживяване с HDR качество и още повече победи в твоите любими игри.

Следи няколко предавания едновременно

Multi View

Гледай съдържанието от телевизора едновременно и от мобилния телефон на един и същ екран. Независимо, дали проверяваш резултатите от спортни мачове или гледаш с гейминг видео трикове, сега можеш да свържеш телефона и да се радваш на множеството екрани и изображенията върху тях, както никога досега.

Само едно докосване и си свързан с Tap View

Излъчването на филми, игри, музика през твоя смартфон на екрана на телевизора може да става само с докосване. За целта достатъчно е да докоснеш с гърба на смартфона телевизора и устройствата автоматично се регистрират това и показва дисплея на телефона ти, върху екрана на Samsung QN90A. Ето така, бързо и лесно може да следиш любимо съдържание и на по-голям монитор и екран.

Технически характеристики

Вид телевизорSmart TV
Година на лансиране2021
Технология дисплейQLED
Качество на изображението4K
Специална технологияHDR
QuantumDot
NEO QLED
Вид на екранаПлосък
Операционна системаTizen
Ключови характеристикиMirroring
Гласов асистент
USB recording
Видео приложенияYouTube
HBOGo
Netflix 
MirroringiOS Android
Технология на изображениетоUltimate UHD Dimming
Wide Viewing Angle
Adaptive picture 
Direct Full Array
Quantum Matrix Technology  
100% Color Volume с Quantum Dot
Гласов асистентBixby
HDR технологияHDR 10+ HLG
Скорост на обновяване100 Hz
Характеристики на игритеFreeSync Compatible
HGiG
ALLM (Auto Low Latency Mode) 
TV тунерDVB-C
DVB-T2
DVB-S2
 
АУДИО ХАРАКТЕРИСТИКИ
Аудио технологияDolby Digital Plus Multiroom Link Audio Pre-selection Descriptor Q-Symphony Adaptive Sound+ OTS+ (AVA) Active Voice Amplifier SpaceFit Sound
Аудио система4.2
Мощност на вградените говорители60 W
Independent controlДа
WirelessBluetooth Wi-Fi
Видове портове3 x HDMI
1 x RJ-45
CI+ slot
1 x S/PDIF
1 x HDMI 2.1
2 x USB
Версия Bluetooth4.2
Standard Wi-Fi802.11 ac
Енергийна ефективност съгласно най-новите европейски разпоредбиClass F
АКСЕСОАРИ
Съдържание пакетДистанционно
Захранващ кабел
Инструкции

Телевизор Samsung серия QN90A – Цена:

МоделЦЕНА
50 инчаSamsung 50QN90A
(QE50QN90AATXXH)
Виж Цена за Днес
55 инча:Samsung 55QN90A
(QE55QN90AATXXH)
Виж Цена за Днес
65 инча:Samsung 65QN90A
(QE65QN90AATXXH)
Виж Цена за Днес
75 Инча:Samsung 75QN90A
(QE75QN90AATXXH)
Виж Цена за Днес
85 Инча:Samsung 85QN90A
(QE85QN90AATXXH)
Виж Цена за Днес
Оцени този продукт
[гласа: 1 Оценка: 3]

2 коментари за “Телевизор Samsung QN90A Neo QLED 4K Smart TV 2021

  1. За съжаление този модел не отговаря на очакванията ми. Буквално е купен поради единствената причина че се ползва в светла стая. Ако мислите, че светлото означава по -добре, за мен определено не това е изискването за добър телевизор, но пак казвам – това е ярък телевизор, който да използвате в светла стая. С бойкота на Dolby vision означава, че този телевизор е безполезен заедно с процесора за картини. Използването на изкуствени оцветители на Samsung и пренасищане означава, че картината не е вярна. Хората, които казват, че телевизора прави отлични черни нюанси, трябва незабавно да се обърнат към очен лекар.

  2. Най -добрият телевизор на Samsung досега! Телевизорът ми е близо до прозорец и през целия ден имам отлично качество без никакви отражения. Напълно препоръчвам тази серия!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.