Серия X92J - 50X92J - 55X92J - 65X92J и 75X92J

Насладете се на  телевизори SONY BRAVIA XR от серия X92J с 4K управляван от човешки интелект контраст. Когато комбинирате отличния контраст на LED панел с пълен масив с мощните функции на най-новия когнитивен процесор XR™, може да се уверите колко истинско е забавлението, докато откривате и анализирате неговите функции. Серията X92J включва 4 на брой модела с диагонал 50, 55, 65 и 75 инча – (50X92J – 55X92J – 65X92J и 75X92J) – ето и таблица с цените за всеки един от четирите модела:

МоделЦЕНА
50 инча: SONY 50X92J
(XR-50X92J)
Виж Цена за Днес
55 инча: SONY 55X92J
(XR-55X92J)
Виж Цена за Днес
65 инча:SONY 65X92J
(XR- 65X92J)
Виж Цена за Днес
83 Инча:SONY 75X92J
(XR- 75X92J)
Виж Цена за Днес

Конгнитивния процесор XR може незабавно да анализира всеки елемент точно както човешкия мозък

За създаването на по-реалистично усещане, Cognitive Processor XR разделя екрана на миниатюрни области, разпознавайки отделните обекти в тях по-добре.

Изображения, точно както  човешкото око ги възприема

Всеки елемент е балансиран и хармоничен, показвайки реалистични изображения, точно както човешкото око ги възприема. За разлика от обикновените телевизори, които настройват всички елементи на картината на едно и също ниво, SONY BRAVIA XR има функция за кръстосан анализ, която може да комбинира всеки елемент с други подобни, за да се настрои до най-добрия ефект, така че да се получи хармонична и естествена картина.

Фокусиране както човешкото око

Телевизори SONY BRAVIA XR от серия X92J фокусират като нашите очи, разпознавайки основния фокус в сцената и подобрявайки всеки детайл в обекта, откроявайки се с естествено усещане за дълбочина – точно като в реалния свят.

Създавайте по-реалистични и завладяващи звукови пейзажи, точно като това, което чувате в действителност

Разширената обработка на звука симулира човешкото ухо, локализира източника на звука и го поставя в правилната позиция на екрана. Със SONY BRAVIA XR Серия X92J Вие ще бъдете все едно сте вътре, в самата сцена.

Виртуално звуково изживяване с допълнителни измерения

Звукът на телевизора SONY BRAVIA XR Серия X92J идва както от хоризонтална, така и от вертикална посока, осигурявайки истинско многоизмерно изживяване. Получавате съраунд звук, за истински 3D звуков пейзаж.

Превърнете всеки звук в завладяващо преживяване

Най-модерната технология на високоговорителите с когнитивен процесор XR може да превърне всеки звук в завладяващо звуково преживяване. Каквото и да гледате, звукът ще бъде по-ясен и прецизен. Насладете се на забавлението по изцяло нов начин, с перфектна хармония между звук и картина.

Повече вълнение и движение, идващи от екрана

Как изглежда реалността? SONY BRAVIA XR TV отговаря: „Чрез когнитивна интелигентност“. Този телевизор анализа и пресъздава точно начина по който нашите очи виждат и нашите  уши чуват, за да представи по-човешка гледна точка на екрана – преживяване, близко до реалността, което ви позволява да се потопите във всяка сцена.

Цялото забавление може да бъде надградено до 3D съраунд звук

С телевизор като SONY BRAVIA XR всичко, което гледате, може да получи истинска обработка на съраунд звук. XR Surround произвежда съраунд звук отстрани, без да са необходими допълнителни високоговорители, за да изживеете истинско 3D аудио!

Най-доброто Sony аудио

В комбинация с аудио оборудване на Sony, телевизорът SONY BRAVIА, осигурява завладяващо аудио-визуално изживяване с невероятно XR качество на звука и изображението.

Пригответе се да използвате 360 пространствен звуков персонализатор

Персонализирайте Dolby Atmos® със SRS-NS7 и BRAVIA XR™, за да се насладите на 360-градусов съраунд звук. Използвайте избрани слушалки Sony. Можете да се насладите на 360-градусов съраунд звук чрез безжичния предавател WLA-NS7, който се продава отделно.

Voice Zoom 2 подобрява гласа за по-ясни разговори

Слушайте телевизионните разговори по-ясно, без да увеличавате силата на звука. Дори ако гласът се чува трудно, Voice Zoom 2 ще открие типа глас, ще го анализира и ще подобри неговата сила и яснота.

Богата палитра от естествено красиви цветове

С когнитивния процесор XR, дисплеят на SONY BRAVIA може да има достъп до по-богата палитра и да възпроизвежда всеки цвят, който е малко по-различен от реалността. С разширения нюанс и наситеност в цветовете можете да видите по-ярки тонове и реалистични текстури. Дори светлите цветове изглеждат доста наситени.

Интелигентният начин да пресъздадете изгубена текстура

Независимо от съдържанието или източника,  със SONY BRAVIA XR Серия X92J можете да се насладите на забавление, близко до 4K с XR 4K увеличение. Когнитивният процесор осъществява достъп до големи количества данни и интелигентно реконструира загубени текстури и детайли, за да получи реалистични изображения.

XR Triluminos Pro™

С когнитивния процесор всички телевизори от серията X92J могат да възпроизвеждат цветове по по-красив начин за хората. Вижте по-голяма палитра с подобрен диапазон на сенки и наситеност, дори в тъмни сцени, можете да видите естествени сенки и прецизни детайли.

XR HDR Remaster

С XR HDR Remaster  SONY BRAVIA може да открие всеки обект на екрана, да анализира цвета му и да регулира контраста, за да получи по-реалистична картина. Обектно-базираната обработка на BRAVIA XR извежда точността на съвсем ново ниво, като добавя корекции на нюанса, наситеността, яркостта, вектора на движение, честотната лента и т.н. Резултатът е изключително реалистична сцена с по-голяма дълбочина, естествена текстура и цвят.

XR контраст

Усетете невероятния контраст, точно както в реалния живот. Когнитивният процесор XR на SONY BRAVIA, извършва кръстосани анализи на данни и подобрява изображенията на човешкото око, за да получи реалистичен цвят и дълбочина. С XR Contrast Booster светлите зони са по-ярки, а тъмните по-тъмни – няма повече детайли, погълнати от сенките или загубени в светли зони.

4K XR увеличение

SONY BRAVIA се захранва от когнитивния процесор XR, който приближава 2K сигналите до истинското 4K качество, като носи невероятно автентично и завладяващо изживяване при гледане. 4K мащабирането на XR използва множество данни, като анализира различни сцени, пресъздавайки  най-дребните детайли. 

4K XR разделителна способност на екрана

XR супер резолюцията на  SONY BRAVIA засича отделни обекти в изображенията, възпроизвеждайки  на екрана максимално реални образи. Процесорът на SONY BRAVIA XR прецизно анализира и обработва данните за 4K картина с много  по-голяма разделителна способност от Full HD и сцени с реалистични детайли и текстури.

XR Motion качество

На екраните на обикновените телевизори, някои спортни или бързи сцени е възможно да изглеждат замъглено. Но най-новата технотолия на SONY XR X92J – LED XR Motion Clarity запазва образите на екрана гладки, ярки и ясни. Всяко „примигване“ е отделно управлявано, като неговата продължителност е максимално оптимизирана, като яркостта може да бъде увеличена, когато е необходимо,  за да не пропуснете нищо от сцената.

Интелигентно дистанционно

Всичките ви свързани устройства може да бъдат контролирани само с   едно смарт дистанционно. Достъпът до видео услуги при тяхното търсене може да ви донесе само с един клик  предавания и филми в стаята ви мигновено.

Дизайн Flush Surface

Рамката на SONY X92J е много тънка, като вашите очи се фокусират лесно  върху самия образ, а не около него.

Централна стойка от алуминии

Стойката на SONY BRAVIA XR е с метално покритие, като е проектирана да пасва идеално на телевизора и стайната обстановка.

Рециклиране с грижа към околната среда

SONY BRAVIA XR е не само със стилен дизайн, но и е в полза на околната среда. Рамката му е изработена от до 30% усточиви материали, а частите са направени от уникална рециклируема SORPLAS™ пластмаса, водеща степента на рециклиране от 89%

SONY X92J -Цена

Още веднъж прилагаме таблицата с актуални цени за всеки един то четирите модела от серия X92J :

МоделЦЕНА
50 инча: SONY 50X92J
(XR-50X92J)
Виж Цена за Днес
55 инча: SONY 55X92J
(XR-55X92J)
Виж Цена за Днес
65 инча:SONY 65X92J
(XR- 65X92J)
Виж Цена за Днес
83 Инча:SONY 75X92J
(XR- 75X92J)
Виж Цена за Днес
Оцени този продукт
[гласа: 3 Оценка: 4]