Насладете се на следващото поколение Cognitive Smart картина и звук с телевизора Sony OLED 65A95K – един от най-продаваните и търсени телевизори за 2023 г., включващ Cognitive Processor XR. Революционният процесор на телевизора Sony BRAVIA XR пресъздава това, което хората виждат и чуват, предоставяйки изживяване, което е невероятно реалистично. Смарт телевизорът възпроизвежда картината, както възприемана човешкото око, фокусирайки чрез кръстосано анализиране на изображения, за да ви предостави реалистична дълбочина, изключителен контраст и невероятно живи цветове.

Най-широка гама от естествено ярки цветове

Благодарение на Cognitive Processor XR, новият OLED панел на телевизор Sony 65A95K предлага възможно най-широката цветова палитра. Този уникален процесор възпроизвежда всички нюанси и естествени тонове, изпълвайки екрана с все по-живи цветове и реалистични текстури при всички нива на яркост.

Актуална Цена

Ако искате да закупите или проверите актуалната към 19 април 2024 цена за Sony 65A95K може да проверите тук:

Sony 65A95K – Актуална Цена

Насладете се на истинска дълбочина, истинско черно и по-ярки цветове

Sony 65A95K разполага с XR OLED Contrast Pro и OLED панел, който предоставя 200% повече цвят от конвенционалните телевизори, предоставяйки реалистични сцени с чисто черно и най-ярките цветове. Базиран е на Cognitive Processor XR, който подобрява изображението, така че да не пропускате никакви детайли, когато видите картината на екрана.

Екранът е високоговорителят, картината и звукът се допълват взаимно

Acoustic Surface Audio+ използва специални задвижващи механизми, за да превърне екрана в многоканален високоговорител. Ще чуете звук в синхрон със съдържанието на екрана и хармонични изображения и звуци за едно наистина завладяващо изживяване.

Просто кажете какво искате да видите с гласово търсене

Намерете по-бързо нови любими филми и сериали с гласово търсене. Просто говорете или разглеждайте с помощта на гласово търсене, за да потърсите любимо предаване или филм. Натиснете гласовия бутон на дистанционното и просто кажете какво точно искате да гледате.

Двоен стил, отговарящ на вашия начин на живот

Този супер търсен телевизор за 2023 г. е предназначен за два различни стила. Дизайнът One Slate Front Position осигурява най-завладяващото изживяване, докато стилът Rear Position доближава телевизора до стената за най-добра хармония в стаята. За допълнителна безопасност поставете телевизора на рафт или стойка, която е по-широка и по-дълбока от телевизора.

Проектиран с мисъл за околната среда

Телевизорите BRAVIA XR предоставят завладяващо изживяване, като същевременно защитават околната среда. Sony се ангажира да използва по-малко  пластмасови части на повечето от своите телевизори и техните опаковки. Задният капак на A80K е направен от рециклирана пластмаса. Уникалната технология за контрол на подсветката, BRAVIA CAM и сензорът не само осигурява висококачествени изображения, но освен това намалява консумацията на енергия.

Най-широкият цветови спектър, по-добър от човешкото око

Този нов OLED телевизор с милиони самоосветяващи се пиксели, предлага повече цветове от всякога за изцяло ново изживяване при гледане. Работи с Cognitive Processor XR, за да изобрази наситеността, нюанса и яркостта на всеки цвят. С изящни детайли, разкриващи сенки и нюанси, които обикновено се виждат само в реалността.

По-ярките цветове и чистото черно внасят истинска дълбочина

Оборудван с XR OLED Contrast Pro, OLED панелът Sony 65A95K ще ви зарадва с най-ярките цветове и истински контраст. Оборудван с температурни сензори и радиатори, този OLED телевизор използва Cognitive Processor XR за откриване на температурата на екрана и прецизно управление на светлината, за да предостави 200% по-ярки цветове от обикновените телевизори.

Възстановяване на изгубени текстури: всичко увеличено до 4K

С XR 4K Upscaling ще се наслаждавате на забавление с качество, близко до 4K, независимо от съдържанието или източника. Когнитивният процесор XR в телевизора Sony OLED 65A95K има достъп до огромно количество данни, за да пресъздаде интелигентно текстурата и детайлите на реалистичните изображения.

Интелигентна обработка на изображения, плавно и бързо движение

С XR Cognitive Processor, XR OLED Motion премахва замъгляването чрез кръстосано откриване и кръстосано анализиране на ключови визуални елементи в последователни кадри. Създавайте и вмъквайте допълнителни кадри между оригиналните, за да се наслаждавате на гладко и ясно движение дори при бързи серии.

Красиви цветове от всеки ъгъл

Гледането на телевизия един до друг никога не е било по-удовлетворяващо. Следващото поколение самоизлъчващ OLED панел на A95K поддържа постоянна яркост. Цветовете остават постоянни от всеки ъгъл.

По-малко отблясъци и отражения за по-завладяваща визия

Когато на екрана има отблясъци или слънцето грее право в него, отражението на светлината затруднява очите да следват добре картината на екрана и сцената е твърде тъмна, за да се различи. Новият OLED панел намалява този ефект, като ви дава невероятно живи цветове и контраст при почти всякакви условия на осветление. Можете да се потопите и да се насладите на страхотни снимки без разсейване.

Екранът играе ролята на високоговорител, издавайки мощни звуци в картината

Звукът идва директно от екрана благодарение на Acoustic Surface Audio+. Големите задвижващи механизми вибрират, превръщайки целия екран в високоговорител, създавайки мощна акустика, която се движи заедно с изображението. Всичко това е за по-реалистичен саундтрак, а диалогът е много ясен и естествен. Левият и десният субуфер усилват басите за потапящ звук с качество като в киносалон.

По-силен, по-реалистичен саундтрак

Двата големи драйвера на A95K са проектирани идеално, за да осигурят по-силен и реалистичен звук, независимо какво гледате. Чрез вибриране на екрана, задвижващите механизми генерират ясно дефинирани средни и високи честоти за наистина завладяващо аудио изживяване, съчетано и възпроизведено заедно с изображението на екрана.

Цялото ви забавление се превръща в 3D съраунд звук

С BRAVIA XR всичко, което гледате, идва със съраунд звук. XR Surround създава страничен и вертикален съраунд звук, използвайки само високоговорителите на вашия телевизор, елиминирайки необходимостта от таванни високоговорители или проекция нагоре на 3D звук.

Sony Ultimate Sound Experience

Съчетани с аудио оборудване на Sony, най-новите и търсени телевизори BRAVIA XR за 2023 година отиват една крачка напред, като ви предоставят ненадминато аудио-визуално изживяване с изключително XR качество на картина и звук.

Voice Zoom 2 оптимизира речта за по-ясни разговори

Чувайте телевизионния диалог по-ясно, без да увеличавате звука. Докато разговорите могат да бъдат трудни за чуване, Voice Zoom 2 разпознава типа реч, анализира я и подобрява нейната яснота.

Получете най-доброто изживяване при гледане по всяко време и навсякъде

Свържете своя телевизор BRAVIA XR с включената BRAVIA CAM и се насладете на телевизия както никога досега. BRAVIA CAM разпознава позицията ви в стаята и разстоянието ви от телевизора, след което настройва настройките на звука и картината до съвършенство. Това означава, че звукът, включително диалогът, е по-ясен и поглъщащ, а яркостта на изображението се адаптира към средата на гледане.

Изображения, оптимизирани за вашето местоположение

BRAVIA CAM регулира светлината според разстоянието между вас и телевизора. Независимо къде се намирате, вашият телевизор винаги ще ви позволява да се наслаждавате на перфектно качество на картината. Сензорите за светлина и цвят в телевизора оптимизират картината за най-добро изживяване при гледане въз основа на условията на осветеност.

Насладете се на перфектното звуково изживяване по всяко време и навсякъде

BRAVIA CAM проследява вас и позицията ви, след което настройва левия и десния звуков баланс за оптимална акустика. Независимо къде се намирате в стаята, вие ще се възползвате от същото качество на звука, както бихте направили когато сте непосредствено пред телевизора.

Чувайте ясно, където и да сте

Чрез откриване на разстоянието за гледане, BRAVIA CAM може автоматично да регулира силата на звука, така че да чувате ясно разговорите. Силата на звука на диалога на телевизора се увеличава, когато се отдалечавате от него и намалява, когато се приближавате.

Открийте нов начин да се наслаждавате на телевизия с BRAVIA CAM

С BRAVIA CAM винаги сте на най-добрата позиция в дома си. Лесно разпознава къде се намирате и съответно оптимизира картината и звука.

Гледайте съдържание от вашия смартфон на голям екран

Бързо и лесно се наслаждавайте на видеоклипове, снимки, любими игри и още от вашето iOS или Android устройство на големия ТВ екран.

Просто, висококачествено дистанционно управление, което е лесно за използване дори на тъмно

Напълно преработено дистанционно за лесно управление на вашия телевизор, денем или нощем. Premium е лесен за използване, с опростени бутони и подсветка, така че можете да виждате всичко ясно, дори на тъмно. Изработено е от алуминий с малък профил, красиво и нежно, удобно за хващане.

Намерете лесно изгубеното си дистанционно с гласа си

Никога няма да оставите дистанционното зад възглавницата си. С Finder можете да активирате изгубеното си дистанционно, като просто кажете „OK Google, намери моето дистанционно“ или като натиснете бутон отстрани на телевизора. Дистанционното ще звънне и ще го откриете незабавно.

Лесно дистанционно почистване

Дистанционното има плосък дизайн, коато лесно се избърсва и поддържа чисто. Всички бутони са специално покрити с антимикробен материал.

Управлявайте всичките си устройства само с едно смарт дистанционно Можете да управлявате всички свързани устройства само с едно смарт дистанционно. Осигурете си бърз достъп, с едно щракване до услуги за видео по заявка, показващи желаните от вас предавания и филми за секунди.

Ако искате да закупите или проверите актуалната към 19 април 2024 цена за Sony 65A95K може да проверите тук:

Sony 65A95K – Актуална Цена

Оцени този продукт
[гласа: 0 Оценка: 0]

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.