samsung-flip-telefon

Правилно прочетохте: Samsung все още не са се отказали от флип телефоните.

Всъщност, компанията се подготвя скоро да пусне нов такъв модел в Корея.

Устройството, кръстено SM-W2017, изглежда е нова версия на съществуващ модел със същото име, който се е продавал в Китай, а разликите между стария и новия не са толкова ясни. Според корейската медия ET News, новият телефон ще е подобен на предишния, като ще е нетипична комбинация от модерни технологии, като безжично зареждане и скенер за пръстови отпечатъци, с базови спецификации, включително процесор Snapdragon 430.

Най-интересното са двойката 4.2-инчови FullHD Super AMOLED дисплеи, с които вероятно е все едно притежавате два смартфона в един.

Другите характеристики включват 12-мегапикселова задна камера, 5-мегапикселова селфи камера, батерия с капацитет 2300mAh, 64GB вътрешна памет, поддръжка на Samsung Pay и устойчивост на вода и прах.

Но защо телефон с капаче? Е, по телевизията се получава по-драматичен ефект, когато актьорите отварят и затварят телефоните си. Освен това, има два дисплея!

Всъщност Samsung непрекъснато пуска нови флип телефони, макар и в ограничени количества и на избрани пазари. Galaxy Folder например – телефон с 3.8-инчов дисплей и процесор Snapdragon 425 – може също да получи наследник това лято. За съжаление тези устройства няма да се продават извън Азия.

Оцени този продукт
[гласа: 0 Оценка: 0]