Влизайки в света на последната иновация на LG, телевизорът LG 65QNED81 веднага привлича вниманието с обещанието си за „Чисти цветове“ благодарение на комбинацията от технологии Quantum Dot и NanoCell. Става въпрос не само за ярки визии; мощният процесор α7 AI 4K Gen6 обещава изживяване, адаптирано за зрителя. С gaming функции като AMD FreeSync Premium и обещанието за облачно гейминг с GeForce NOW, ясно е, че това не е просто телевизор – това е център за забавление. На пръв поглед телевизорът е съчетание на красота, интелигентност и впечатляваща производителност. Актуална цена и от къде може да закупите този телевизор, може да проверите тук:

Актуална цена за LG QNED81

65QNED81 – Визуална и дисплей производителност

Чисти цветове: С QNED Color Pro, задвижван от технологиите Quantum Dot и NanoCell, LG 65QNED81 предоставя ярки и автентични цветове. Използването на и двете технологии е впечатляваща комбинация, предлагаща на зрителите по-богат и точен цветови спектър.

Прецизно затъмняване и ултра контраст: LG използва алгоритми за дълбоко обучение, за да подобри контраста и да минимизира ефекта на светкавица, което демонстрира ангажиментът им да предоставят на зрителите остри и ясни изображения.

HDR10 Pro: Динамичната корекция на тоновете обещава автоматично подобрение на съдържанието кадър по кадър, като прави сцените да изглеждат по-реалистични и детайлни.

Обработка и AI възможности

α7 AI процесор 4K Gen6: Авангардният процесор гарантира по-бързи времена за реакция и ефективна работа. Съчетан с AI възможностите, той е настроен да предоставя потребителско изживяване, което се адаптира към индивидуалните предпочитания.

AI Picture Wizard: Функцията, която анализира 85 милиона потенциални настройки за персонализиране на дисплейните предпочитания, е свидетелство за посвещението на LG към AI иновациите, гарантирайки, че зрителите получават най-доброто визуално изживяване, адаптирано към тях.

AI Concierge: Лични препоръки за съдържание на базата на историята на гласовите Ви команди, улесняват потребителите, позволявайки да гледате това което харесвате.

Звук

LG Soundbar & WOW Orchestra: Безпроблемното свързване на Вашия LG 65QNED81 с LG Soundbar обещава динамичен, 3D звук, създавайки въздействащо аудио изживяване.

Smart функции

ThinQ AI & webOS: С функции като ‘All New Home’, телевизорът изглежда посветен на предоставянето на по-бърз и по-интуитивен потребителски интерфейс, подобрявайки общото smart телевизионно изживяване.

Мулти преглед: Всестранна функция, която позволява на собствениците на телевизор от серията QNED81 да гледат съдържание по различни начини – странично до странично, картина в картина и двоен монитор, подобряваща производителността Ви и гарантирайки максимално използване на екрана.

Забавление и игри

Забавление: С поддръжка за основните стрийминг платформи, потребителите имат голям набор от съдържание на върха на пръстите си.

Напреднали игри: С функции като AMD FreeSync Premium и VRR, LG гарантира безпроблемно и гладко игрово изживяване. Геймърите биха оценили намаленият лаг и по-ясните визии, подобряващи тяхната игра.

Облачен гейминг с GeForce NOW: Тази интеграция предоставя разнообразие от нови игрови заглавия на телевизора, разширявайки хоризонта за геймъри.

Дизайн и естетика

Тънките линии на телевизора подчертават големия екран, за да Ви предоставят обширна зона за гледане. Съчетаването със съответстващи саундбарове и интеграцията на различни функции цели елегантен и минималистичен външен вид, гарантирайки, че телевизорът е и технологичен, и естетичен център в жилищното пространство.

…и за финал

65 инчовият LG QNED81SRA се гордее с впечатляващ набор от функции, които комбинират предоставяне на остри визии, потапящ звук и множество умни функции, за да задържат вниманието на зрителите. Акцентът върху персонализацията, подкрепена от AI, напредналите игрови функции и интегрираните опции за стрийминг го правят надежден избор както за обикновените зрители, така и за посветените технологични ентусиасти.

Бъдещите купувачи трябва да вземат предвид конкретните функции, налични в модела, който ги интересува (например, QNED85 срещу QNED80), за да се уверят, че получават желаните възможности. Общо взето, телевизорът се отличава като солидна инвестиция в домашното развлечение.

Оцени този продукт
[гласа: 1 Оценка: 5]

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.