Влизайки в света на последната иновация на LG, телевизорът LG 65QNED81 веднага привлича вниманието с обещанието си за „Чисти цветове“ благодарение на комбинацията от технологии Quantum Dot и NanoCell. Става въпрос не само за ярки визии; мощният процесор α7 AI 4K Gen6 обещава изживяване, адаптирано за зрителя. С gaming функции като AMD FreeSync Premium и обещанието за облачно гейминг с GeForce NOW, ясно е, че това не е просто телевизор – това е център за забавление. На пръв поглед телевизорът е съчетание на красота, интелигентност и впечатляваща производителност. Актуална цена и от къде може да закупите този телевизор, може да проверите тук:

Актуална цена за LG QNED81

65QNED81 – Визуална и дисплей производителност

Чисти цветове: С QNED Color Pro, задвижван от технологиите Quantum Dot и NanoCell, LG 65QNED81 предоставя ярки и автентични цветове. Използването на и двете технологии е впечатляваща комбинация, предлагаща на зрителите по-богат и точен цветови спектър.

Прецизно затъмняване и ултра контраст: LG използва алгоритми за дълбоко обучение, за да подобри контраста и да минимизира ефекта на светкавица, което демонстрира ангажиментът им да предоставят на зрителите остри и ясни изображения.

HDR10 Pro: Динамичната корекция на тоновете обещава автоматично подобрение на съдържанието кадър по кадър, като прави сцените да изглеждат по-реалистични и детайлни.

Обработка и AI възможности

α7 AI процесор 4K Gen6: Авангардният процесор гарантира по-бързи времена за реакция и ефективна работа. Съчетан с AI възможностите, той е настроен да предоставя потребителско изживяване, което се адаптира към индивидуалните предпочитания.

AI Picture Wizard: Функцията, която анализира 85 милиона потенциални настройки за персонализиране на дисплейните предпочитания, е свидетелство за посвещението на LG към AI иновациите, гарантирайки, че зрителите получават най-доброто визуално изживяване, адаптирано към тях.

AI Concierge: Лични препоръки за съдържание на базата на историята на гласовите Ви команди, улесняват потребителите, позволявайки да гледате това което харесвате.

Звук

LG Soundbar & WOW Orchestra: Безпроблемното свързване на Вашия LG 65QNED81 с LG Soundbar обещава динамичен, 3D звук, създавайки въздействащо аудио изживяване.

Smart функции

ThinQ AI & webOS: С функции като ‘All New Home’, телевизорът изглежда посветен на предоставянето на по-бърз и по-интуитивен потребителски интерфейс, подобрявайки общото smart телевизионно изживяване.

Мулти преглед: Всестранна функция, която позволява на собствениците на телевизор от серията QNED81 да гледат съдържание по различни начини – странично до странично, картина в картина и двоен монитор, подобряваща производителността Ви и гарантирайки максимално използване на екрана.

Забавление и игри

Забавление: С поддръжка за основните стрийминг платформи, потребителите имат голям набор от съдържание на върха на пръстите си.

Напреднали игри: С функции като AMD FreeSync Premium и VRR, LG гарантира безпроблемно и гладко игрово изживяване. Геймърите биха оценили намаленият лаг и по-ясните визии, подобряващи тяхната игра.

Облачен гейминг с GeForce NOW: Тази интеграция предоставя разнообразие от нови игрови заглавия на телевизора, разширявайки хоризонта за геймъри.

Дизайн и естетика

Тънките линии на телевизора подчертават големия екран, за да Ви предоставят обширна зона за гледане. Съчетаването със съответстващи саундбарове и интеграцията на различни функции цели елегантен и минималистичен външен вид, гарантирайки, че телевизорът е и технологичен, и естетичен център в жилищното пространство.

…и за финал

65 инчовият LG QNED81SRA се гордее с впечатляващ набор от функции, които комбинират предоставяне на остри визии, потапящ звук и множество умни функции, за да задържат вниманието на зрителите. Акцентът върху персонализацията, подкрепена от AI, напредналите игрови функции и интегрираните опции за стрийминг го правят надежден избор както за обикновените зрители, така и за посветените технологични ентусиасти.

Бъдещите купувачи трябва да вземат предвид конкретните функции, налични в модела, който ги интересува (например, QNED85 срещу QNED80), за да се уверят, че получават желаните възможности. Общо взето, телевизорът се отличава като солидна инвестиция в домашното развлечение.

Оцени този продукт
[гласа: 1 Оценка: 5]

3 коментари за “2023 телевизор LG 65QNED81 65 инча 4K Smart TV (65QNED813RE)

  1. Не знам дали да взема този телевизор или tcl 645K, искам да се възползвам напълно от този hdmi 2.1 и 120hz

  2. Няма Dolby Vision и Atmos, което ме накара да се откажа. Вместо това избрах Hisense U8H.

  3. Страхотен телевизор. Няма проблеми с изгарянето, както при Oled и добри спецификации от висок клас

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.