Днес насочваме вниманието си към серията на Samsung S9C и по-конкретно към 55 инчовият модел – 55S95C . Още от пръв поглед става ясно, че съм свидетел на бъдещето на домашното забавление. Този телевизор е нищо по-малко от технологично чудо, обещаващо изживяване, което няма аналог. Предлага се в 4 размера на екрана 55 инча , 65 инча, 77 и цели 83 инча. Моделите на всеки един от тях са както следва: 55S95C – 65S95C – 77S95C – 83S95C

Samsung 55S95C -Цена

Актуална цена за всеки един от моделите от серията може да сверите тук:

Samsung 55S95C Цена

Технологията Quantum Dot, с повишаване на яркостта от 30%, обещава живи цветове и удивителен контраст. Вече си представям как любимите ми филми и игри ще се оживят в съвсем нова светлина. А чистите черни цветове и повече от милиард нюанса, благодарение на QD технологията и тези 8,3 милиона самоосветяващи се пиксели, създават безкрайна палитра от контраст и цвят.

Дизайнът Infinity One със Slim One Connect е стилен и модерен и показва че този телевизор не е просто екран, а истинско изкуство, което се впише безпроблемно във всяка стая. Ясно е, че от Samsung са обмислили не само какво се вижда на екрана, но и как се вписва в нашия живот.

Аудио изживяването също е изключително. Dolby Atmos и Object Tracking Sound+ обещават звук в 3D формат, който следи действието на екрана с максимална точност. Сякаш стъпвате директно в света на филма или играта. А с Q-Symphony 3.0, съчетавайки този телевизор със саундбар на Samsung, се създава аудио симфония, която е просто изключителна.

 Samsung S95C TV – The Ultimate OLED Experience

За геймърите също е помислено, технологията Motion Xcelerator Turbo Pro обещава изключителни подобрения в движението, осигурявайки ясни визуални ефекти в 4K резолюция с невероятни скорости. Ентусиастите по игрите ще се насладят на този телевизор.

Също така е впечатляващо, че цветовете, валидирани от Pantone, представят драматични нюанси и живи палитри, които са валидирани от експерти в индустрията.

Всеки детайл изглежда внимателно обмислен.

Що се отнася до устойчивостта, SolarCell дистанционното е нотка, подчертаваща ангажимента на Samsung към околната среда, без да жертва производителността.

И не забравяйте, отличията говорят сами за себе си… Samsung телевизорите бяха класирани на първо място по удовлетворение на клиентите, качество на продукта и качество на обслужването в анкетите на American Customer Satisfaction Index за 2022 година. Можете да разчитате на Samsung за изключително изживяване.

Обобщено, Samsung 55S95C телевизорът не е просто телевизор; това е врата към нова епоха на развлечението у дома. Докато изследвам неговите функции и възможности, не мога да не бъда вълнуван от невероятните визуални изживявания, които ме очакват. Този телевизор наистина представлява върха на OLED иновациите и с нетърпение очаквам да се потопя в света му на цветове, контраст и аудио перфекция.

След краткият ми анонс подчертаващ функциите, които ме грабнаха, е ред и на малко по-суха информация, в която ще разгледаме по-обстойно функциите на този телевизор.

Samsung S95C TV – Връхното OLED Изживяване

Стъпете в бъдещето на телевизията с Samsung S95C TV, изумителен дисплей с последно поколение технология, който надгражда Вашия домашен развлекателен опит. Този телевизор повдига OLED на нови висоти, предлагайки по-ярко, по-живо и по-поглъщащо визуално изживяване от всякога.

Квантови Точки (Quantum Dots) за несравним блясък:

55 инчовият OLED Samsung S95C TV работи с Квантови Точки, което повишава възможностите му за proна изумителни нива. С повишаване на яркостта с 30%, телевизорът предоставя дъх взимащ контраст, по-богати цветове и по-дълбоки черни. Резултатът е визуално наслаждение, което превръща обикновено съдържание в магически, живописни 4K картини, благодарение на мощната AI обработка.

Чист и безкрайен контраст:

Потопете се в свят на несравним контраст и богатство на цветовете. Квантовата технология на 55S95C, съчетана с 8,3 милиона самоосветяващи се пиксели, гарантира чисти черни и палитра от над милиард нюанса. Тази технология с ултрабързо превключване създава почти безкрайен контраст, правейки всяка сцена живописна и реалистична.

Дизайн безкрайност:

Телевизорът не е само за възпроизвеждане на изображение; Всички представители на серията – Samsung 55S95C – Samsung 65S95C – Samsung 77S95C – Samsung 83S95C са с майсторски дизайн. Дизайнът Infinity One със Slim One Connect представя невероятно тънък и елегантен профил. Сбогом на кабелния безпорядък и здравей на по-голямото визуално изживяване, което се интегрира перфектно във вашето жилище.

Quantum HDR OLED+

Холивуд идва във вашия дом с Квантовия HDR OLED+. Любимото ви съдържание излиза от екрана, тъй като телевизорът оптимизира ярките бели и най-дълбоките черни цветове за ясни и реалистични визии. Мощният процесор динамично map-ва тоновете на всяка сцена, гарантирайки богат контраст и ярки детайли.

Neural Quantum Processor – Невронен Квантов Процесор:

Мозъкът зад изживяването, Невронният Квантов Процесор с 4K Upscaling, повдига вашия съдържание на следващото ниво. Без значение дали стриймвате HD филм, гледате на живо спортни събития или се наслаждавате на домашни видеозаписи, този процесор подсилен с AI ще подобри сцена след сцена, доставяйки до 4K резолюция.

Поглъщащо звуково изживяване:

Телевизор 55S95C OLED TV не спира само на изображението. Той ви потапя и в звука. С Dolby Atmos и Object Tracking Sound+, ще изпитате драматичен 3D аудио, което проследява действието на екрана с изключителна точност. Това е като да сте в сърцето на действието.

Q-Symphony 3.0: За истински изключително аудио изживяване, сдвоете вашия Samsung телевизор с Samsung саундбар. С Q-Symphony, телевизорът и саундбарът работят като едно, оптимизирайки всички канали за майсторски оркестрирано аудио изживяване.

55S95C – Гейминг Производителност:

Геймъри, радвайте се! Технологията Motion Xcelerator Turbo Pro гарантира връхната производителност при игрите с остри визуални ефекти в 4K резолюция при скорости до 120Hz. Съвместим със съдържание от компютър, Game Motion Plus явно стига до 144Hz, предоставяйки неповторимо гейминг изживяване.

Гейминг Хъб:

Samsung Gaming Hub е мястото, където геймингът се среща. Стриймвайте любимите си игри директно от телевизора, без нужда от конзола, за най-вълнуващото гейминг изживяване.

Цветове, валидирани от Pantone:

Ангажиментът на Samsung към визуалното съвършенство е валидиран от Pantone, водещите експерти в индустрията по цветове. Насладете се на драматични нюанси и живописни цветни палитри, гарантирайки, че всичко, което гледате, от модни състезания до природни шоута, ще оживее по съвсем нов начин.

SolarCell дистанционно

Samsung 55″ S95C TV се ангажира с по-зелената бъдеще с иновативния си SolarCell Remote™. Това е малка стъпка към устойчивост, без да се жертва производителността.

Задоволство на клиента: Samsung телевизорите са класирани на първо място по удовлетворението на клиентите, качеството на продукта и качеството на обслужването в анкетите на American Customer Satisfaction Index за 2022 година, така че можете да разчитате на изключително изживяване.

И…за финал, Всеки един от телевизорите Samsung серия S95C е революционен OLED телевизор, който съчетава впечатляващи изображения, изумителен звук и иновативни функции, за да създаде безпрецедентно домашно развлекателно изживяване. С напредналата си технология и дизайн, това е телевизор, който наистина принадлежи на бъдещето.

Оцени този продукт
[гласа: 1 Оценка: 5]

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.