Днес ще Ви представим 65 инчовия OLED телевизор на Philips от серия 804, характеризиращ се със стилен дизайн, тънък профил и къси метални крачета, които не се натрапват и позволяват на телевизорът да изпъкне. По отношение на дизайна от Philips, определено, са се постарали!

Серия 804 се намира по средата на премиум OLED телевизорите от семейството на Philips и се предлага в два диагонала 55 инчов вариант и 65 инчов – моделите и на двата телевизора са 65OLED804 и 55OLED804. Диагоналът на екрана е 164 см и е отличен избор за по-голяма дневна.

Телевизорът предлага богати, естествени цветове и ясна картина, както в светлите така и в по-тъмните сцени, без да губи фокус от детайлите. Резолюцията е 4К Ultra HD с аспект на изображението 16:9, има HDR10+ и Dolby Vision. а процесорът му е P5 Pro Perfect Picture.

Цена

Както вече споменах, тук говорим за премиум телевизор, чиято цена е около 4000 лв, а актуална за днес такава и кодове за отстъпки може да видите тук:

Виж Актуална Цена за Philips Серия 804

Амбиентното осветление е тристранно и буквално пренася действието от екрана на станата зад телевизора, като по този начин създава илюзия за още по-голям екран.

Модел 804 ще ви предложи Видимост и звук като в киносалон, благодарение на Dolby Vision и Dolby Atmos – телевизоърт поддържа тези висококачествени видео и звукови формати, които подсилват HDR съдържанието, което гледате и то изглежда и звучи реално, изразявайки намеренията на режисьора, показвайки ви картината точно такава каквато той е искал да изглежда.

Телевизорът има изкуствен интелект с гласово управление, работи с Alexa и има Google асистент. Тези нови фкунцкии, които ще намерите в по-премиум телевизорите, са много приятни – във всеки момент, когато искате да поиграете, да си пуснете Netflix или да откриете нещо ново в Google Play, просто трябва да кажете на телевизорa си и той ще направи това за Вас.

А ако пък имате свързани умни устройства към Google асистента, като например домашното осветление, може чрез гласова команда да приглушите светлината, без да ставате от дивана.

Оцени този продукт
[гласа: 0 Оценка: 0]