4K UHD LED Телевизор Philips 65PUS7906/12 с Android

Насладете се на истинска реална картина с плавни движения и уникална яркост с LED 4K UHD Android телевизор Philips модел 65PUS7906/12. Всяко HDR съдържание което гледате, ще бъде невероятно, а Ambilight  ще направи филмите, предаванията и игрите, които харесвате да изглеждат още  по-грандиозно по завладяващ начин. Dolby Atmos ще Ви даде достъп до идеален аудио и видео синхрон, всички тези функции на страхотна цена, която може да проверите тук:

Philips 65PUS7906/12 – Виж цена за днес

Атрактивно тънък дизайн

Ако си търсите идеалният 4K телевизор, то Philips 65PUS7906/12 с LED панел е правилният за Вас избор. Със своят почти безрамков екран ще пасне идеално на интериора в дома Ви. Тънките му крачета ще направят екрана да изглежда сякаш се намира над секцията, на която е поставен.

Перфектно съчетание с Google Асистент

Philips 65PUS7906/12 е телевизор, който ще Ви предостави чудесен избор от гласови асистенти. Управлявайте го с интелигентни устройства в съвместимост с Google Асистент само с вашия глас  или с дистанционното приложение за Android TV за мобилен телефон.

Philips 65PUS7906/12 за истинско гейминг усещане

65 инчовият LED Philips 65PUS7906/12 е телевизор, който разполага с HDMI от най-ново поколение, превключвайки по автоматичен начин на настройване с минимум забавяне в действието, в момента щом започнете да играете някоя игра на вашата конзола. Режимът за игри на Ambilight ще пренесе всяка тръпка от играта, автоматично в стаята ви.

Ярка HDR картина, с този невероятен 4K UHD телевизор

4K UHD телевизор Philips 65PUS7906/12 e в съвместимост с основните формати HDR и с Dolby Vision. Дали ще гледате сериите, които сте изпуснали от вашия любим сериал или ще се наслаждавате на най-новото тв предаване, сенките в образите ще са с още повече дълбочина. Радвайте се на истински цветове и наситеност.

Един интелигентен Андроид телевизор от ново поколение

Philips 65PUS7906/12 ще предостави исканото от Вас съдържание, в най-високо качество. Персонализирайте началния тв екран за приложенията, които често използвате, улеснявайки Вашия достъп до любимите филми и сериали. Натиснете на пауза, след което продължете оттам, откъдето сте стигнали.

Dolby Vision и Dolby Atmos за аудио и видео като на кино

65 инчовият телевизор, поддържа премиум Dolby формати за аудио и видео, с които HDR съдържанието на вашия телевизионен екран ще изглежда със супер качество. Наслаждавайте се на повече от картина,  отразяваща оригиналния режисьорски умисъл, както и на кристално ясно аудио, обгръщащо ви отвсякъде.  

Philips „The One“ с магичен Philips Ambilight

С Philips Ambilight на телевизор 65PUS7906 /12, със сигурност ще усетите всеки един момент по-реален. Интелигенти светодиоди са разположени в задната част на телевизора, реагирайки на екранните действия и създавайки завладяващ тип сияние. Пробвайки го веднъж, ще се питате преди това как сте се наслаждавали на гледането на телевизия.

Philips 65PUS7906/12 – Виж цена за днес

Оцени този продукт
[гласа: 2 Оценка: 4]