4K UHD LED  Телевизор Philips 55PUS8106/12 с Android

Реални картини с плавни движения и истинска яркост с новия 4K UHD LED телевизор Philips серия 55PUS8106/12 с операционна система Android. Всяко HDR съдържание на този телевизор изглежда по нов начин,  а Ambilight излъчва филмите, предаванията и игрите, които харесвате по още по-грандиозен и впечатляващ начин.  Dolby Atmos ще ви предостави невероятен звук и картина в истинска хармония. Всичко това на впечатляваща цена, която може да проверите тук:

Philips 55PUS8106/12 – Виж цена за днес

Philips „The One“ предлага по вълшебен начин функцията Ambilight

Philips 55PUS8106/12 ще ви накара да усетите всеки момент по-реалистичен. Интелигентния тип светодиоди, разположени в задната част на телевизора да реагират на действията, излъчени на екрана, създавайки завладяващ тип сияние. Веднъж пробвайки го, после ще се чудите как преди това сте гледали телевизия без него.

Dolby Vision и Dolby Atmos с невероятни звук и картина като на кино

Поддържането на премиум аудио и видео формати на  Dolby от Philips серия 55PUS8106 /12, пресъздава HDR съдържанието което наблюдавате с най-добро качество. Наслаждавайте се на картина, отразяваща оригиналния режисьорски замисъл и кристално чисти и дълбоки потапящи ви в действието аудио звуци.

55PUS8106 /12 – Един невероятно умен Андроид телевизор

Philips LED 4K UHD Android телевизор серия 55PUS8106/12 ще Ви предостави исканото от Вас съдържание – персонализирайте началния екран за показването на вашите любими приложения и по-лесен достъп до филмите и предаванията, които така харесвате. Също може да продължите да гледате оттам, това което сте оставили на пауза.

Ярка HDR картина с 4K UHD телевизор Philips

Philips 55PUS8106/12 е в съвместимост с основните HDR формати, заедно с Dolby Vision. Дали ще е сериала, чийто серии не желаете да пропускате или най-новата видеоигра, сенките ще са с повече дълбочина, цветовете ще са истински и реалистични, а ярките повърхности направо ще блестят.

Чудесен гейминг телевизор

55 инчовият 4K UHD LED телевизор Philips 55PUS8106/12 има най-новата  HDMI функция с която превключва автоматично на настройка с малко забавяне, щом  започнете да играете новата игра на вашата конзола. Режимите за игра на Ambilight ще пренесе тръпката от играта директно във вашата стая.

Атрактивен и супер тънък дизайн

Ако си търсите най-подходящия телевизор с Android , то Philips 55PUS8106/12 е точният за вас. Екранът с тънка рамка би подхождал на всеки домашен интериор. Докато тънките крачета могат да направят екрана да изглежда все едно се носи над масата или секцията.

Управлявайте телевизора си само чрез гласа си и  Google Асистент Може просто да натиснете бутона на дистанционното на Philips LED 4K UHD Android – серия 55PUS8106/12 и ще използвате  услугите на Google Асистент. Така ще управлявате вашият телевизор и  съвместимите с Google Асистент смарт устройства само с вашия глас.

Цена

Цената на Philips серия 55PUS8106/12 е повече от изгодна и може да бъде сверена тук:

Philips 55PUS8106/12 – Виж цена за днес

Оцени този продукт
[гласа: 2 Оценка: 4.5]