4K UHD LED Android Телевизор Philips 50PUS7406/12

Радвайте се на „шикозния“ външен вид и интелигентния начин на управление на LED 4K UHD телевизор Philips с Android  модел 50PUS7406/12. Ако планирате днес да гледате филм, или утре с нетърпение чакате любимото си тв предаване, а през уикенда ще гледате спорт с приятели, този телевизор винаги ще Ви радва с невероятно ярка картина. Получете аудио и видео като на кино с  Dolby Vision и Dolby Atmos и безпроблемен начин на свързване с други смарт Android приложения и то на отлична цена, актуална таква за този телевизор може да видите тук:

Philips 50PUS7406/12 – Виж цена за днес

Телевизор Philips 50PUS7406/12 – ярки картини с HDR качество

Philips LED 4K UHD Android телевизорът от серия 50PUS7406/12 е в съвместимост с основните HDR формати, включително  и Dolby Vision. Дали ще гледате любимия си сериал, чийто серии не искате да изпускате или ще играете най-новата излязла видеоигра, ще се радвате на още по-дълбоки сенки, ярки бляскави повърхности и реални цветове.

Dolby Vision и Dolby Atmos за кинематографични аудио и видео

Philips 50PUS7406/12 поддържа премиум звук и картина с Dolby което прави HDR съдържанието, което гледате, още по-добро! Спокойно може да се наслаждавате на картини, отразяващи истинския замисъл на режисьорите, заедно с кристално чисто обгръщащо ви аудио.

Smart Android TV  от ново поколение

Philips 50PUS7406/12 ще ви предостави исканото от вас и така желано съдържание по един иновативен начин. Персонализирайте началния екран на телевизора, за да гледате любимите си приложения за да улесните достъпа до филми и предавания. Също може да продължите гледането оттам, откъдето сте спрели на пауза.

Чудесен телевизор за геймъри, с минимум забавяне в управлението на конзолата

50 инчовият 4K UHD телевизор Philips 50PUS7406/12 разполага с най-новия HDMI и превключва автоматично към настройка с минимум забавяне в управлението на конзолата, в момента в който започнете игра.

Атрактивно тънък дизайн

Philips LED 4K UHD Android   – серия 50PUS7406/12 е най-подходящият телевизор за вас, пасващ на интериора във всяка стая в дома ви. Екранът е почти безрамков, а тънките му крачета го правят да изглежда сякаш се носи над масата над която е поставен.

Перфектна работа с Google Асистент

Philips LED телевизор серия 50PUS7406/12 ще Ви предложи богат избор от гласови асистенти. Може да го управлявате чрез интелигентни устройства, които са съвместими с Google Асистент само със звука на гласа си си или с дистанционния тип приложение за Android TV на вашия мобилен телефон.

Цена

Модел 50PUS7406 /12 има страхотно съотношение между цена и предлагано за нея качество, актуална цена може да видите тук:

Philips 50PUS7406/12 – Виж цена за днес

Оцени този продукт
[гласа: 2 Оценка: 4]