Android Телевизор Philips 58PUS8556/12

Едва ли досега Ви е било толкова лесно да избирате вашия следващ телевизор. Търсейки превъзходната картина и звук, лесната свързаност и безпроблемно и бързо играене на игри, 4K UHD LED Android телевизор Philips – серия 58PUS8556/12 е най-подходящият за вас. Също така ще получите Ambilight за още по-завладяващи  изживявания както никога досега.

„The One“ с вълшебния  Philips  Ambilight

Телевизор Philips 58PUS8556/12 Ви предлага невероятно усещане на всеки елемент от екрана. Светодиодите от интелигентен тип реагират на екранните действия, създавайки завладяващо сияние. Изпробвайки го веднъж, после ще се чудите как преди това сте гледали любимата си телевизия, без него. Актуална цена може да видите тук:

Philips 58PUS8556/12 – Виж цена за днес

Супер интелигентен Андроид телевизор

Телевизор Philips 58PUS8556/12, ще ви предостави нужното съдържание, когато пожелаете да го гледате. Персонализирайте началния екран и показвайте на него любимите си приложения, с по-лесен достъп до филмите и сериалите Ви. Също може да продължите да гледате оттам, където сте ги спрели на пауза.

Dolby Vision и Dolby Atmos за кинематографични звук и картина

Philips 58PUS8556/12 4K UHD LED поддържа супер качествени аудио и видео формати на Dolby така, че HDR съдържанието, което ще гледате, ще бъде невероятно. Наслаждавайте се на картина, отразяваща оригиналните идеи на режисьорите, заедно с кристално чист и ясен звук, който ще Ви обгърне и завладее.

Истински съвършен видеопроцесор Philips P5

Philips 4K UHD LED Android – серия 58PUS8556/12 е с видеопроцесор P5 доставяйки Ви толкова поразителна картина, колкото е и самото съдържание, което обичате да гледате. Детайлите на екрана са с видимо повече дълбочина. Цветовете  са със силна яркост, а козината на животните или кожата на хората ще изглеждат естествено. Контрастите ще са ясни, така че ще усетите  всеки детайл поотделно. Движенията ще са плавни и идеални.

58PUS8556/12 – Телевизорът, подходящ за вас  с ярка HDR картина и 4K UHD

Philips 58PUS8556 / 12 е в съвместимост с всичките основни HDR формати, дори и  Dolby Vision. Дали ще е  сериала, който не бива да пропускате или най-новата игра, сенките на екрана ще са още по-дълбоки. Радвайте се на ярки бляскави повърхности и истински цветове.  

DTS Play-Fi – съвместимост за аудио в няколко стаи

Модел 58PUS8556/12 може да бъде свързан със съвместим тип високоговорители във всяка стая от дома Ви. Ако разполагате и с безжични високоговорители, може да слушате филма си, докато приготвяте закуска, или да следите спортни коментари, правейки напитки в кухнята.

Въвеждане на текст по лесен начин с дистанционното с QWERTY клавиатура

Телевизор Philips 58PUS8556/12 разполага с дистанционна с вградена и QWERTY базирана клавиатура на своя гръб, улесняваща и правеща въвеждането на текст по-бързо. Въвеждайте  пароли за вашите акаунти за поточен тип предаване, търсете съдържание и въвеждайте уеб адреси по абсолютно лесен начин.

Атрактивен и тънък дизайн

4K UHD LED телевизор Philips – серия 58PUS8556/12 е подходящ за стаята Ви със своят почти безрамков дизайн, подхождащ на почти всеки вид интериор. Крачетата са тънки и  изглеждат по начин, по който екранът се носи над ТВ модула, като можете да ги разширявате, за побирането на по-дълги саундбар колони.

Вижте повече от режисьорската идея с основните HDR формати

Телевизор Philips 58PUS8556/12, е настроен предварително за възползването Ви на макс от видео формата HDR10+. Контрастите, цветовете и нивата на яркостта могат да се регулират от всеки кадър поотделно. Без значение дали ще е любимия Ви сериал, или  новия  музикален хит, ще се радвате на  по-дълбоки сенки и бляскави ярки повърхности. Dolby Vision и Dolby Atmos ще ви предоставят реалистични цветове и звук като в киносалона.

Philips 58PUS8556/12 – Цена

Колкото и добре да звучи описанието на този телевизор идва ред и на цената, актуална такава, може да видите тук:

Philips 58PUS8556/12 – Виж цена за днес

Оцени този продукт
[гласа: 2 Оценка: 4]