4K UHD LED Телевизор Philips модел 75PUS8546/12 с Android

Толкова е лесно да изберете своят следващ телевизор, стига да търсите чудесен звук и картина, бързо и безпроблемно играене на игри и лесна свързаност. Philips 4K UHD LED Android телевизор – серия 75PUS8546/12 е идеалният за Вас. Също така ще може да се радвате на Ambilight функция за още по-завладяващи изживявания. Преди да продължим напред, правим кратко вмятане за актуалната му цена, която може да проверите тук:

Philips 75PUS8546/12 – Виж цена за днес

Радвайте се на Philips Ambilight

С новата Ambilight функция на Philips модел 75PUS8546/12, ще можете да се радвате на всеки момент от гледането на телевизия. Светодиодите от интелигентен тип са разположени в задната част на телевизора и могат да реагират на екранните действия, създавайки завладяващи сияния. Може да го изпробвате веднъж  и ще се питате как без него сте гледали телевизия досега.

Супер интелигентен Android телевизор

4K UHD LED телевизорът на Philips модел 75PUS8546/12 ще Ви предостави желаното съдържание тогава, когато го пожелаете. Персонализирайте началния си екран, показвайки любими приложения и улеснявайки достъпа до филмите и предаванията, които искате да видите. Също така може да продължите да гледате оттам, откъдето сте спрели.

Тънък и атрактивен ТВ дизайн

Ако си търсите телевизор, който да подхожда на стаята ви, Philips 75PUS8546/12 е идеалният за Вас – той е с почти безрамков екран и ще пасне на всеки тип интериор. Тънките му крачета изглеждат по начин, по който телевизорът сякаш виси над ТВ шкафа и може да ги разширите за да поберете по-дълги аудио колонки.

Насладете се на повече от това, което режисьорът е замислил с основните HDR формати

4K телевизорът Philips 75PUS8546 12 е настроен предварително за възпроизвеждане на максимума от  видео формата HDR10+. Контрастността, цветовете и нивата на яркостта се регулират със всеки кадър поотделно. Без значение дали става въпрос за вашия любим сериал, или нов филмов хит, сенките ще са с още по-голяма дълбочина, а цветовете ще бъдат по-реалистични. Dolby Vision и Dolby Atmos ще представят картина и звук както в киносалона.

Alexa гласово управление и  Google Асистент

Може просто да натиснете някой бутон на дистанционното и да  говорите с Google Асистент. Управлявайте вашия 4K UHD LED телевизор 75PUS8546/12 или съвместимите с Google Асистент смарт устройства само с вашия глас. Или пък може да поискате от Alexa да контролира телевизора чрез устройства, съвместими с Alexa.

Точният телевизор с ярки HDR картини

UHD телевизор Philips 75PUS8546/12 е съвместим с всички HDR  основни формати, дори и Dolby Vision. Без значение дали ще е  сериала, чиито серии не искате да изпускате или за най-новата видеоигра, сенките на картините ще са с още по-голяма дълбочина.

Истински съвършен телевизор с видеопроцесор – Philips P5

Модел 75PUS8546/12 Ви предоставя видеопроцесор, който ще проектира на екрана невероятна картина за всяко съдържание, което гледане, в който детайлите ще имат много по-голяма дълбочина. Цветовете ще са максимално ярки, а тоновете на кожата, например, или козината на животните ще изглеждат много естествени. Контрастът ще е ясен и ще усетите всеки дребен детайл от картината. Движенията на сцените ще са идеални и плавни.

Свързаност с други устройства

Прилагаме диаграма с множеството видове букси и портове, които телевизорът предлага, отстрани – отбелязани със Side и отдолу – отбелязани с Bottom:

Картина и звук като на кино с Dolby Vision и Dolby Atmos

LED телевисор Philips 75PUS8546/12 поддържа премиум видео и аудио формати от  Dolby, което значи,  че  всяко HDR съдържание, което гледате, ще изглежда чудесно. Ще може да се наслаждавате на картина, отразяваща оригиналната мисъл на режисьора, както и дълбоки звуци с кристално чисто качество.

Телевизор за аудио в няколко стаи с DTS Play-Fi съвместимост

С DTS Play-Fi на Philips серия 75PUS8546/12, ще имате възможност за свързване със съвместими високоговорители във всяка една стая Във вашия дом. Ако разполагате с безкабелни високоговорители в кухнята, тогава ще може да слушате музика или филми, докато приготвяте храна или да следите спортни коментари, приготвяйки напитки за гостите.

Philips 75PUS8546/12 – Цена

Днешна цена може да видите, като последвате връзката:

Philips 75PUS8546/12 – Виж цена за днес

Оцени този продукт
[гласа: 2 Оценка: 4]