Усетете истински реални картини в 8K резолюция с новите 8K HDR Smart NanoCell телевизори от LG серия NANO963PA.

Технология NanoCell работи за по-чисти и ясни цветове (Pure Colors). С процесор α9 Gen3 AI, пълно затъмняване на подсветката – Full Array Dimming Pro за неотразим черен цвят и разделителна способност от 8K – 7680 x 4320 пиксела, телевизор NANO963PA определено е едно от най-добрите неща, които може да си купите в момента на пазара.

Серия NANO963PA се предлага в  3 диагонала на еркана: 75″, 65″ и 55-инча, ето точния модел и актуалан цена за всеки един от тях:

МоделЦЕНА
55 инча:LG 55NANO963PAВиж Цена за Днес
65 инча:LG 65NANO963PAВиж Цена за Днес
75 Инча:LG 75NANO963PAВиж Цена за Днес

8K разделителна способностповече от жива картина, повече чисти цветове с

Само с един поглед може да различите кой телевизор е LCD и кой е LG NanoCell благодарение на чисти цветове. В комбинация с уникален по рода си дисплей и реална 8K разделителна способност, сега може да се наслаждавате на цветове, които осигуряват по-висококачествена и прецизна картина. Гмурнете се, в това предложение и имайте повече и по-завладяващи изживявания.

Всеки цвят още по-кристален и ясен

Телевизор LG серия NANO963PA работи с наночастици. Това е и негова отличаваща черта, която с нанотехнологията, помага да се филтрират и пречистват цветовете. По този начин се премахват дължините в RGB вълните. Това означава, че по екрана се показват само прецизни и изчистени цветове. Резултатът е по-реалистична и по-жива картина. Всичко това ще накара съдържанието да оживее.

Тъмнина подчертаваща детайлите

NanoCell телевизорът на LG не се плаши от тъмното пространство. Чрез него се постига пълното затъмняване от подсветка (Full Array Dimming), NanoCell управлява отделните LED елементи на подсветката прецизно за да Ви достави по-наситени, черни цветове, с минимална загуба на подсветка, за да се постигне по-голям контраст и по-фина картина.

Защо ни е нужна реална 8K разделителна способност?

Телевизор LG NanoCell NANO963PA осигурява истинско, вълнуващо 8K изживяване. Сега то е по-добро от всякога и от най-добрите. Майсторско управление на цветове при NanoCell, комбинирано с около 33 млн. плътно разположени един до друг пиксели. Това предлага акуратна и изумителна картина с висока разделителна способност. Всичко това надхвърля стандарта за 8K телевизори.

Сертифицирана 8K Ultra HD

Според стандартите на CTA, когато се дефинира разделителна способност, трябва контрастната модулация (CM) да е около 50% и повече. Колкото по-висока е стойността CM, толкова по-ясно ще е изображението. Така телевизорът NanoCell TV, с 97,8% СМ, превишава познатите международни стандарти. Той създава изчистени цветове, още по-кристални, до истинското им, реално представяне.

Нанокино. Характеристики, подходящи за голям екран

Изчистени цветове и множеството нови технологии за дисплеите, които пренасят киносалона и във вашия дом. Всичко това става възможно с помощта на телевизора LG NanoCell TV.

Тук HDR е усъвършенстван до неузнаваемост, кинематографичният режим и надградените технологии Dolby, осигуряват реалистично преживяване като в истинско кино.

Развлечения

Всичките любими предавания, сега събрани в едно място

Използвайте услуги от Netflix, приложение Apple TV и Amazon prime video. Избирайте най-нови сериали, филми, документални предавания и спортни събития, всеки ден, на живо и на едно място.

Dolby Atmos и Dolby Vision IQТелевизионно трансформиращо изживяване

С технологията Dolby Vision IQ се регулират интелигентно настройките от картина на база съдържанието, околната обстановка и жанр. Dolby Atmos пък ще Ви предостави многоизмерен съраунд звук, тази мощна комбинация достава спиращи дъха кинематографични резултати.

Екранът оживява с концепцията на режисьора

С FILMMAKER MODE™ се изключва плавността в движението, но се запазват оригинално съотношение на цветовете, екрана и скорост на кадрите. Така концепцията в оригинален вариант от режисьора се предава прецизно, а Вие може да се насладите на филм по начина, по който е бил замислен от самия режисьор.

HDR 10 Pro

Чрез собствена технология за динамичен обхват HDR 10 Pro , телевизорът LG NANO963PA регулира яркостта. По този начин се постигат повече ярки цветове, разкрива се всеки детайл (дори най-дребният) и се внася реалистична яснота във всяко изображение. HDR 10 Pro подсилва интензивността на стандартното HDR съдържанието. Така всички любими сериали и филми ще са още по-ярки, от самото начало до края.

НаноигриТелевизор с много на брой изживявания

Сега от най-тъмните пещери до най-светлите нови светове, с NanoCell телевизор LG NANO963PA може да се потопите в по-живи и по-истински цветове. Има технология за игри в облак и автоматично регулиране на картината. Така предоставя вълнуващи изживявания за всяка от игрите, които играете.

Оптимизатор за игри

Всичките игри минават на ново по-високо ниво. Това става възможно с оптимизатор на игри, който регулира автоматично настройките за картината. Той подобрява видимостта и графиката. По този начин създава по-добри изживявания, без значение, какъв тип игра започвате.

eARC и ALLMИграйте по най-високи стандарти

Вземете предимство, пред противниците си. С технологиите ALLM и eARC, които отговарят на изискванията за най-нови спецификации HDMI 2.1, може да получите по-добра възможност да се наслаждавате на високоскоростно съдържание и по-висока разделителна способност, синхронизирана и плавна графика.

Характеристики водещи до победа

8K HDR Smart Nano Cell телевизор LG NANO963PA предлага вълнуващо изживяване във всеки момент и особено когато дойде деня на големия мач. Съраунд с Bluetooth звук пренасят в атмосферата на пълния стадион, докато седите в дома си. Другата удобна функция, която ще се хареса на спортните фенове е известяването за спортни събити, което ще Ви държи в течение с вашите любимите отбори и последните новини.

Известяване за спортно събитие Никога не пропускайте мач на любимия отбор

Известяването за спортно събитие уведомява, по време, преди и след мач. Никога няма да съжалявате повече, че сте пропуснали интересни срещи от любимите Ви отбори. При всичкото това, в момента може да следите и друго съдържание, а на екрана ще се появи малко меню с резултата от играта.

NANO963PA е Bluetooth Surround Ready

Свържете Bluetooth високоговорителите лесно и по този начин може да се насладите на отличен съраунд и безжичен звук, без да опасвате дневната си с излишни кабели. Сега цялото действие изглежда по-богато и реалистично. Това пренася в дневната атмосферата и тръпката от всяко спортно или културно събите, което гледате.

AI процесор за 8K – α9 от поколение 4-то

Процесорът α9 е Интелигентна технология, която оставя без дъх. Във всеки един телевизор от серия NANO963PA се намира AI процесор α9 от 4-то поколение един революционен чип, който ползва алгоритми за задълбочено обучение, за да анализира и оптимизира цялото съдържание, което гледате. Всички настройки за картина и звук се правят автоматично. По този начин, всичко, което следите е поразително.

AI Picture Pro

Залагайки на голяма база с данни, с над милион визуални даннови точки, алгоритъм за обучение в дълбочина и разпознаване на съдържанието което гледате, подобрява неговот качество като премахва шума и оптимизира насищането и контраста. NANO963PA очарова и с новата характеристика, наречена „Детектиране на сцената“. С нея може да анализирате типа на показвана сцена и да усъвършенствате картината.

AI Sound Pro

Чрез 17 милиона звукови даннови точки, с които процесорът е обучен, той идентифицира честоти, гласове, ефекти. Така се оптимизира звукът в съответствие с аудиожанра. Осигурява се по-завладяващо преживяване. За поддържането на постоянните нива на гласовете в различните типове съдържание се грижи новата характеристика наречена „Автоматично изравняване на сила и звук“.

Отлично качеството с до AI 8K

Процесорът AI използва алгоритми за дълбоко обучение. По този начин се анализира това, което се следи на екрана. Преобразува се съдържание, което не е 8K, първоначално и преминава в изумително завладяващо 8K. Така постигнатото изображение е по-отчетливо, забележимо и с по-високи нива разделителна способност. По този начин се формира детайлност, дори когато гледате на най-големите екрани.

Мислите, че познавате интелигентни технологии за в дома? LG серия NANO963PA ще Ви накара да се Замислите отново!

Телевизорът LG серия NANO963PA ще Ви накара да изпитате максимално удоволствие от телевизионните изживявания. Спрете се на любим гласов асистент и управлявайте Вашия NANO963PA с гласа си. Магията се случва на обновения начален екран, който дава още по-голяма удобство и бързина при избор на услуги или съдържание.

Нов Начален екран

Началният екран на телевизора е с нов дизайн. Той показва персонализирани предложения и съдържание, което осигурява по-лесен достъп до предпочитания. Това дава възможност да управлявате свързани устройства и всичко това на едно място.

Основните функции на магическото дистанционно

Сега с новия телевизор пристига и с магическо управление. Дистанционното притежава нов ергономичен дизайн, лесно е за хващане в ръката, има система за посочване и превъртане, може да направи бързо търсене и откриване. Вграденият изкуствен интелект обещава лесен достъп до всички услуги, а с бързите клавиши за основните доставчици се стига до любимите филми и предавания по най-кратките пътища. В допълнение към това разполагате с е „Магическо докосване“, нов по-умен трик, който свързва телефона към телевизора.

Гласова команда Централен източник за осигуряване на удобство

С телевизор LG NANO963PA и ThinQ може да контролирате и управлявате лесно домашното си IoT кино, постигайки екосистема с разпознаване на естествен глас.

Цена

Може би това е единствената пречка, който би спряла някой от закупуване на това бижу на техниката. Несъмнено всички описани до сега иновации, последен модел процесор в комбинация с NanoCell технологията на LG и 8K резолюция, цената на който и да е от 3-та модела от серията (LG 55NANO963PA / LG 65NANO963PA и LG 75NANO963PA) няма да е никак малка. Актуална такава може да видите в таблицата:

МоделЦЕНА
55 инча:LG NANO963PAВиж Цена за Днес
65 инча:LG NANO963PAВиж Цена за Днес
75 Инча:LG NANO963PAВиж Цена за Днес

Оцени този продукт
[гласа: 2 Оценка: 5]

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.