Насладете се на изчистени цветове и реална 4K разделителна способност (3840 x 2160)  с новия NanoCell телевизор от LG серия NANO913PA. Телевизорът доставя  дълбоки черни нюанси с технологията Full Array Dimming, позволяваща пълно затъмняване на подсветката. Оборудван с интелигентен процесор α7 на LG и 4то поколение на 4K.

Серия NANO913PA се предлага в 4 размера на екрана:  86″, 75″, 65″и 55-инчов вариант, в таблицата по-долу представяме точния модел на всеки един от тях и актуална цена:

МоделЦЕНА
55 инча:LG 55NANO913PAВиж Цена за Днес
65 инча:LG 65NANO913PAВиж Цена за Днес
75 Инча:LG 75NANO913PAВиж Цена за Днес
86 Инча:LG 86NANO913PAВиж Цена за Днес

8 млн. пиксела доставят картина невиждана до сега

Любувайте се на чистите цветове с реалната 4K разделителна способност, благодарение на NanoCell TV. Телевизорът има реална разделителна способност от 4K (около 8 милиона пиксела), която осигурява картина, по-отчетлива и по-детайлна от познатата до сега в стандартния HD телевизор.

4K е допълнена от технология NanoCell. Тя ще осигури 4K изживяване, надхвърлящо международните стандарти.

Всеки цвят е по-ясен

LG NANO913PA NanoCell разполага с наночастици, които са и отличаваща технология за LG. С тяхна помощ той филтрира и пречиства цветовете, като премахва примесите от RGB вълните. Крайният ефект е по-реалистична и по-жива картина, която ще накара съдържанието да е като живо.

Тъмнината подчертава детайлите

Телевизор LG NANO913PA не се притеснява от тъмнината. Благодарение на пълното затъмняване на подсветката (Full Array Dimming), технологията NanoCell управлява всеки един LED елемент от подсветката с голяма прецизност. В резултат се достига до по-дълбоки цветове в черно, при това с минимална загуба на подсветка и с цел повече контраст и повече детайли в картината.

Телевизор с уникален дизайн

Телевизори LG от серия NANO913PA ще внесат естетика и стил в дома Ви, благодарение на елегантния минималистичен дизайн. Този телевизор приляга плътно към стена и е като произведение на изкуството. Той добавя нотка красота, увеличава пространство, създавайки повече свобода.

Нанокино – достойни характеристики за голям екран

Чистите цветове и най-новите технологии в дисплеите ще пренесат атмосферата от киносалона, директно в домовете Ви. Телевизор LG NanoCell е с усъвършенстван HDR и Dolby технологии, кинематографичен режим, той осигурява реални емоции и неповторимо изживяване, също като на кино.

Всички любими предавания събрани на едно

Заложете на услуги от Netflix, Amazon prime video и приложението Apple TV. Избирайте най-новите сериали, игрални филми, документални и спортни събития на живо. Гледайте всичко това на вашия нов телевизор.

Трансформиращо изживяване с телевизор ново поколение

Dolby Vision IQ се грижи за интелигентното регулиране на настройките в картината спрямо съдържание, жанр и околна обстановка. Dolby Atmos предоставя съраунд звук – тази комбинация осигурява спиращи дъха кинематографични ефекти.

Концепцията на режисьора оживява на екрана

Чрез FILMMAKER MODE™ се изключва плавността от движението, а в същото време се запазват оригиналните цветове, съотношения на екрана и скорост в кадрите. По този начин се постига оригинална концепцията, като тази създадена от режисьора се представя прецизно, за да се насладите на съдържанието в детайли по начина, по който е бил замислен филма от режиьюра му.

Насладете се на пълен набор забавления

Собствена технология LG за динамичен обхват, HDR 10 Pro, подсилва цветовете и регулира яркостта за да ви даде възможност да разкриете всеки малък детайл и да получите реална яснота във всяка картина. HDR 10 Pro подсилва интензивността на обикновеното HDR съдържание. Сега може да следите всички любими сериали или филми, а те ще са още по-ярки и реалистични от самото началото до финалния завършек.

Телевизор и Наноигри с голям брой изживявания

Насладете се, на картина от най-тъмните пещери до най-пъстрите нови светове, с телевизор LG серия NANO913PA. Той ще осветява вашата игра, чрез живи цветове. Предлаганите автоматични регулировки и игра в облак ще Ви доставят наистина вълнуващи gaming изживявания.

Високи нива за контрол

Всички игри вече минават на ново ниво. Оптимизаторът на игри регулира автоматично настройките за картината, оптимизира графиката и видимостта. По този начин може да се осигурят по-добри изживявания по време на игрите, при това без значение коя игра играете.

Оборудван за свръх производителност

По-висок стандарт в игрите. LG NanoCell телевизорите от серия NANO913PA поддържат AMD FreeSync™ Premium. Този телевизор осигурява променливи скорости на опресняване през цялата игра, за да намали значително забавянето и накъсването, в резултат играта е по-ясна и по-безпроблемна.

Играйте по най-висок стандарт

Вземете предимство над противниците си с ALLM, VRR и eARC, които отговарят на изискванията за най-новите спецификации HDMI 2.1. С тях ще имате възможност да се наслаждавате на високоскоростна картина, с плавна и по-висока разделителна способност, синхронизирана с графика.

Характеристики, носещи победа

Телевизор LG NanoCell TV сега предлага още по-вълнуващо изживяване в деня за големия мач. Съраунд Bluetooth звук пренасят цялата атмосферата в пълния стадион на дома ви. С помощта на известяването за спортни събития, те ви държат в течение за всичко най-ново от света на спорта.

Не пропускайте повече нито един мач на своя любимия отбор

Известяване за спортно събитие ще ви напомня преди, по време и след мач. Повече няма да пропускате и после да съжалявате, че сте изпуснали важни срещи на любимите отбори. Сега може спокойно да следите друго съдържание и да сте информирани, какво се случва по време на мача, с помощта на малко меню което ще стои в ъгъла на екрана.

Bluetooth Surround Ready

Свържете се бързо и лесно с Bluetooth говорители и се насладете на истински съраунд звук. Повишете въздействието от съдържанието което следите и го направете по-реалистично и пълно. Съраънд говорителите ще пренесат в дневната Ви цялата емоционалната атмосфера от големия мач.

4-то поколение 4K и AI процесор α7 Ум, който оставя всеки без дъх

В сърцето на телевизор LG NANO913PA се намира процесора AI α7 от 4-то поколение за 4K резолюция, революционен чип, използващ машинно обучение и може да анализира и оптимизира цялото съдържание. Всички промени по настройки на звук и картина се извършват автоматично. По този начин, всичко, което гледате, може да изглежда поразително.

AI Picture

Разчитайки на голяма база от данни и над милион даннови визуални точки, алгоритъм за обучение в дълбочина, който разпознава съдържанието, оптимизира картината и премахва шума.

AI Sound

Чрез над 17 милиона даннови звукови точки, процесорът разпознава различни ефекти, гласове и честоти. Той може да оптимизира звука, според аудио жанр и осигурява завладяващо и незабравимо изживяване.

ThinQ AI

С ThinQ ще изпитате максимума на удоволствие от телевизионните изживявания. Спрете се на любим гласов асистент и управлявайте, чрез гласа си и посредством обновения начален екран за повече удобство и контрол.

Добре дошли на изцяло обновения начален екран

Началният екран сега е с нов дизайн. Той показва персонализирани предложения от съдържание, осигурява по-лесен достъп до предпочитания и дава възможност да управлявате всички свързани устройства. Сега всичко това е на едно място.

Повече от магия в управление на вашия на вашия ТВ

Ново магическо дистанционно за управление с ергономичен дизайн Ви дава възможност за лесно хващане и управление с ръка. Система за посочване, превъртане и търсене работи по-бързо от всякога. Вградения изкуствен интелект се грижи за лесния достъп до услуги. Чрез бързите клавиши може да достигате до основните доставчици на съдържание. Към всичко това имате умен нов трик „Магическо докосване“. Той прави връзка между телефона и телевизора ви.

Технически спецификации

Вид телевизорSmart TV
Година на лансиране2021
Технология дисплейLED
Специална технологияHDR
NanoCell 
Качество на изображението4K
Вид на екранаПлосък
Операционна системаwebOS
Видео приложенияYouTube
HBOGo
Netflix
Ключови характеристикиГласови команди
USB recording
Гласов асистент
Mirroring 
MirroringiOS Android
Тип процесорα7 Gen 4 AI Processor 4K
Гласов асистентThinQ AI
Google assistant built in 
Резолюция3840 x 2160
HDR технологияHDR 10
Dolby Vision
HLG
Характеристики на игритеFreeSync Compatible
ALLM (Auto Low Latency Mode)
VRR (Variable Refresh Rate)
HGiG
Технология на изображениетоAI Upscaling
AI Picture
AI Brightness Control
HGIG Mode
Dolby Vision IQ
4K120p
Real 4K NanoCell
Nano Accuracy
Nano Color
Cinema HDR/HFR
VRR
Nano Black

Full Array Dimming
Auto Genre Selection
FreeSync™
FILMMAKER MODE™ 
Скорост на обновяване100 Hz
TV тунерDVB-C
DVB-S
DVB-T2
DVB-S2
DVB-T 
Мощност на вградените говорители40 W
Аудио технологияDolby Atmos
WiSA
Clear Voice III
AI Acoustic Tuning
AI Sound
 Bluetooth Surround Ready
Tv Sound Mode Share
Sound Share
Аудио система2.2
WirelessNFC
Wi-Fi
Bluetooth 
Видове портове3 x USB
1 x Jack 3.5 mm
1 x RJ-45
1 x S/PDIF
CI+ slot
4 x HDMI 
Версия Bluetooth5
Standard Wi-Fi802.11 ac
Енергийна ефективност съгласно най-новите европейски разпоредбиClass G
Съдържание пакетБатерии
Magic дистанционно
Инструкции 

Телевизор LG NANO913PA – Цена

Новите Nano телевизори от LG са скъпо удоволствие, и серията NANO913PA не прави изключение, ако сте ценител на качеството без значение кой от 4-та модела ще изберете: 55 инчовичта LG 55NANO913PA / 65 инчовия – LG 65NANO913PA, големият 75 инчов вариант – LG 75NANO913PA или 86 инчовия гигант LG 86NANO913PA, опрделено ще получите удоволствието което ще очаквате за парите си. Ето и таблица с размерите и точна цена за всеки:

МоделЦЕНА
55 инча:LG 55NANO913PAВиж Цена за Днес
65 инча:LG 65NANO913PAВиж Цена за Днес
75 Инча:LG 75NANO913PAВиж Цена за Днес
86 Инча:LG 86NANO913PAВиж Цена за Днес

Оцени този продукт
[гласа: 1 Оценка: 4]

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.