Представяме Ви OLED телевизори LG от серия А13LA, телевизорът е с  процесор AI α7 от 4-то поколение 4K, резолюция 3840×2160 пиксела и OLED дисплей със самоосветяващи се пискели, предоставящ отчетлива картина с наситен контраст дори и в най-тъмните сцени.

Серията А13LA  се предлага в 4 размера: 77″, 65″, 55″, и 48-инчов вариант, ето и таблица с точния модел и цена за всеки един от тях:

МоделЦЕНА
48 инча:LG OLED48A13LAВиж Цена за Днес
55 инча:LG OLED55A13LAВиж Цена за Днес
65 Инча:LG OLED65A13LAВиж Цена за Днес
77 Инча:LG OLED77A13LAВиж Цена за Днес

Осветете своя свят със самосветещи „SELF-LIT“ пиксели

Доставете наслада на сетивата си с LG OLED TV телевизор. Самосветещите пискели „self-lit“ дават възможност за истинско поразително качество на изображенията . Оборудван с най-новите технологии, някои от които патент на LG телевизорът предоставя отлични нива на картина и звук. Серия А13LA е всичко, което харесвате у телевизорите и всичко е в пъти по-подобрено във всеки един детайл.

Какво прави разлика между OLED и останалите телевизори?

Отговорът се крие именно в самосветещите пиксели „self-lit“. Технология със самоосветяващ дисплей променя впечатленията по време на гледане. OLED дисплеите не са ограничени от технологията със задна подсветка при LED телевизорите и дават възможност за екстремен реализъм на предаваното съдъжание.

Самосветещи пиксели „SELF-LIT“

Когато заговорим за качество и картина, OLED побеждава над LED, без усилия. Причината е, че тук в OLED има милиони самосветещи пиксели „self-lit“, способни да създадат идеални черни и прецизни картини и цветове. Резултатът е впечатляващ за гледане и не може да се сравни с нищо друго.

Безкраен контраст

OLED пред LED

Милионите самосветещи „self-lit“ пиксели на OLED дисплеите, могат да се изключват и включват, за да се постигне перфектен черен цвят и наситен контраст. Черният цвят е по-добър отколкото в мини-LED и LED телевизори. Няма значение, колко хиляди подсветки отзад имат, LED телевизори винаги остават в сянката на OLED технологията.

100% предаване на цветовете OLED отново печели безспорна победа

Агенция за тестване на глобално ниво Intertek доказа, че дисплеите LG OLED имат 100% предаване на цветовете. Това означава, че цветовете, които виждате на екрана, съответстват изцяло на цветовете на оригиналното изображение. Така че, всичко, което гледате изглежда по начина, който са го направили създателите му.

100% цвят и обемВпечатляваща картина и визуализиране в цветове

Телевизори LG OLED постигат пълен обем от цветове, в резултат на отлична технология за пресъздаване на цветовете. Със 100% цветови обем LG OLED А13LA може да изобрази пектъра DCI-P3 в 3D цветно пространство. Това отговаря на пълния диапазон яркост. По този начин цветовете остават реални и живи с пълна наситеност, без значение, колко тъмно или ярко е изображението.

LG OLED TV

Картина, която няма да зърнете никъде другаде

Ако искате уникален телевизор, вече може да прекратите търсенето. С модел LG А13LA OLED ще имате истинско произведение на изкуството. С тази технология ще гледате кино на още по-голям екран, ще се докоснете до необятен портал от световете на игри и ще се чувствате така, сякаш сте на първия ред. Да стоите пред телевизора е и подобаващо място за наблюдение на най-големите спортни събития. Този телевизор е всичко, което може би някога сте искали от един телевизор.

OLED Кино

Телевизорът LG OLED А13LA има характеристики, които заслужават истински награди. Всеки път, когато следите мач, предаване, филм, благодарение на невероятно отчетлива картина ще изпитвате истинско удоволствие. Така постигате перфектно съчетание от черно и 100% предаване на цветове. Следите филмите, които харесвате, по начин, който е замислен да бъдат гледани.

Развлечения

Всичкото любимо съдържание на едно място

Сега повече от всякога може да се наслаждавате на съдържание от Netflix, Amazon prime video, Apple TV. Избирайте измежду най-нови сериали, спортни събития на живо, игрални филми, документални филми. Всичко това е на едно място.

Dolby Atmos и Dolby Vision IQ

С Dolby Vision IQ се регулират интелигентно настройките за картина на база жанра, съдържание и обстановката. С Dolby Atmos ще Ви предостави съраунд звук. Получавате мощна комбинация, която спира дъха и доставя неповторими кинематографични резултати.

FILMMAKER MODE™Концепцията създадена от режисьора и съживена с телевизора

Технологията FILMMAKER MODE™ изключва плавността от движението. Тя запазва оригинални съотношения на екрана, цветовете и кадровите скорости. По този начин се постига оригинална концепцията създадена от режисьора, която се предава прецизно. Така можете да се насладите на филм по начина, който е бил замислен от самия режисьор.

HDR 10 Pro

Наличната технология HDR 10 Pro, в LG А13LA предлага динамичен обхват, регулира яркостта, подсилва цветовете, разкрива всеки малък детайл и внася реалистична яснота във всяко изображение. HDR 10 Pro подсилва и интензивността от обикновеното HDR съдържание . Така всичките любими филми и сериали, които следите ще са представени още по-ярко и реалистично от самото начало до края.

OLED Игри

Телевизор LG OLED серия А13LA поставя на първо място бързата реакция в играта. Той е представен с най-нови характеристики, адаптивни само за най-добрите игри и дисплей за още по-плавна игра. Всичко това е вдъхновено от новия телевизор и допълващ целият набор за геймърско оборудване.

Оптимизатор за игри

Оптимизаторът на игри заложен в телевизора, събира всичко необходимо в настройките на едно място. Така се регулират автоматично картината и се оптимизира графиката. Сега няма значение, каква игра играете. Това е реалност.

Спорт на OLED Телевизор

Телевизорът показва славен реалистичния образ от всяка игра. Бързото действие представено с плавно движение по време на спортните събития е доказателство, че да си зрител е толкова вълнуващо, както никога досега. С технологиите съчетани в А13LA имате място на първи ред и може да се радвате на най-добрите спортни събития.

Motion OLED

Свръх подобрена технология за обработка на движенията. Тя намалява в пъти замъгляването, за да предостави по-плавно действие и по прецизна яснота на образа по време на гледане. Сега е моментът да станете свидетели на по-бързо преминаващи фини детайли по времена всяка следваща игра. Такъв ефект се наблюдава по време на спорт и съдържание с по-бърз ритъм.

Вече няма да изпускате любимия отбор докато играе

Известяването за спортно събитие ще уведомява по време на предстоящо спортно събитие, преди него или след него. Никога повече няма да съжалявате, че сте пропуснали големи срещи на любимите отбори, дори в момента да гледате друго съдържание.

Bluetooth Surround Ready

Може да свържете по-лесно от всякога Bluetooth високоговорители. Така ще може да се насладите на истински съраунд звук при това безжичен. Цялото действие е още по-богато и по-реално. То внася в гостната атмосферата и тръпката за предстояща голяма игра.

Дизайн

Невероятни пропорции и изумителна иновация

Телевизори LG otсерия А13LA създават нова представа за това как трябва да изглеждат модерните технологии. Тук може да видите ултра тънък дизайн, който ще накара дъхът ви да спре. Такива попълнения в дома ви, не само допълват интериора, но и подсилват усещането, което самият той прави.

AI процесор α7 от 4-то поколение за 4K

В същността на LG OLED TV A1 е разположен процесорът α7 AI. Той е от 4-то поколение 4K, използва алгоритми за дълбоко обучение, с революционен чип, който анализира и оптимизира всяко съдържание. Всички промени в настройки на звук и картината стават автоматично. По този начин, всичко, което следите изглежда поразително.

AI картина

Залагайки на голямата база от данни с над милион даннови визуални точки, алгоритъмът за дълбоко обучение разпознава съдържание, изолира всякакви шумове и оптимизира нивата в качеството на картината.

Звук с AI

Чрез обучени над 17 млн. даннови звукови точки, процесорът може да разпознае гласове, честоти и ефекти. Той може да оптимизира звука спрямо жанра който гледате. Така се осигурява по-вълнуващо изживяване.

LG OLED Грижа по най-важните въпроси

Телевизори LG OLED TV са безопасни за човека и околната среда. Те са в пъти по-добри в това отношение от LED телевизори. LG телевизорите с OLED дисплеи използват самосветещи пиксели „self-it“, които създават по-голям комфорт за очите, по време на по-дълго гледане на телевизия. Панели LG OLED имат световно признание за екологичност, а рискът от опасни емисии е сведен до минимум.

Повече комфорт за очите Следете любими предавания с усещане за повече комфорт

Ако се грижите за своите очи и тези на семейството си, добре е да знаете, че LG OLED телевизори осигуряват по-удобен начин гледане. Дисплея есертифициран за ниско ниво на синя светлина, без дискомфорт от отблясъци и трептене. Признати от редица международните агенции и са сред първите панели, които имат издаден сертификат Eyesafe®, разработен в TUV-Eyesafe®.

Грижата за другите

Телевизори LG OLED официално са обявени за екологични за планетата ни. Още при производството на LED телевизорите сравнени с това на OLED телевизорите се оказва, че вторите са в пъти по-безопасни. Това е така, защото не използват подсветки в задния панел и са изработени при използване на малко количество пластмаса. В тях се използват малко опасни материали и така рискът от замърсяване на въздуха намалява значително.

ThinQ AI

С LG ThinQ ще усили приятните изживявания. Може да се спрете на любим гласов асистент и да управлявате с гласа любимия си нов телевизор, посредством нов начален екран. LG серия OLED А13LA осигурява повече удобство и контрол.

Нов начален екран

Дните на безкрайно търсене на новото съдържание или стари любими предавания са в зоната на здрача. Сега с нов начален екран, с променен дизайн, може да имате всичко, на едно място. Любувайте се на персонализирани препоръки и съдържание на база историята за гледане. Сега имате бърз достъп до многообразие и съдържание, притежавате контрол и по-лесен достъп до свързаните устройства.

Новото дистанционно управление като магия

Магическото дистанционно има нов ергономичен дизайн. Сега, то ви дава възможност за лесно хващане в ръката и управление с опция за по-бързо търсене. В него е вграден изкуствен интелект, който осигурява достъп до разнообразни услуги. С помощта на бързите клавиши може да получавате информация от основните доставчици на съдържание, кратки пътища и всичко, което предпочитате. Към всичко това ще разполагате с „Магическо докосване“. Това е умен нов трик, който ще свързва телефона с телевизора ви.

Гласови команди

Телевизорът LG серия А13LA позволява да контролирате и управлявате лесно домашната IoT екосистема. Това става бързо, с помощта на разпознаване на естествения ви глас. Можете да имате контрол над своя LG OLED TV, чрез гласа си и да стигате по-бързо до развлекателно съдържание.

Техически Спецификации

Вид телевизорSmart TV
Качество на изображението4K
Технология дисплейOLED
Специална технологияHDR
Година на лансиране2021
Вид на екранаПлосък
Операционна системаwebOS
Видео приложенияYouTube
HBOGo
Netflix
MirroringiOS Android
Ключови характеристикиГласови команди
Mirroring
Гласов асистент
USB recording
Гласов асистентGoogle assistant built in ThinQ AI
Тип процесорα7 Gen 4 AI Processor 4K
Резолюция3840 x 2160
Скорост на обновяване50 Hz
HDR технологияHDR 10
Dolby Vision
HLG 
Технология на изображениетоPixel Dimming
Eye Comfort Display
Auto Genre Selection
(SDR/HDR/Dolby HDR)
AI Picture Pro
AI Brightness Control
Dolby Vision IQ
AI 4K Upscaling
HFR
FILMMAKER MODE™ 
Характеристики на игритеHGiG
TV тунерDVB-C DVB-S DVB-S2 DVB-T DVB-T2
Аудио технологияDolby Atmos
AI Sound
WiSA
AI Acoustic Tuning
Clear Voice Pro
Bluetooth Surround Ready
Sound Share
Tv Sound Mode Share
Аудио система2
Мощност на вградените говорители20 W
WirelessNFC
 Wi-Fi
Bluetooth
Видове портове1 x Jack 3.5 mm
1 x RJ-45
3 x HDMI
1 x S/PDIF
2 x USB
CI+ slot 
Версия Bluetooth5
Standard Wi-Fi802.11 ac
Енергийна ефективност съгласно най-новите европейски разпоредбиClass G
Съдържание пакет:Инструкции
Батерии
Magic дистанционно

Цена:

Великолепният LG OLED TV C1 се предлага в пет размера – от 48 инча до цели 83 инча. Всеки телевизор може да се поръча в един от двата цвята: Meteor Titan (метеоритно титаниево) и Vanilla White (ванилово бяло).

МоделЦЕНА
48 инча:LG OLED48A13LAВиж Цена за Днес
55 инча:LG OLED55A13LAВиж Цена за Днес
65 Инча:LG OLED65A13LAВиж Цена за Днес
77 Инча:LG OLED77A13LAВиж Цена за Днес
Оцени този продукт
[гласа: 1 Оценка: 5]

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.