OLED Телевизор Philips  4K UHD Android - 65OLED706/12

Радвайте се на магическа светлина и картина от екрана с новия OLED 4K UHD Android телевизор Philips серия 65OLED706/12. Каквото пожелаете да гледате, този OLED телевизор може да го оживи. Богато детайлна, красиво реалистична графика, съчетана с уникалната Ambilight на Philips, превръщат всяко филмово събитие в блокбъстър. Всяка игра ви отвежда в друг свят. Актуална към днешна дата цена за този модел, може да видите като последвате връзката:

Philips 65OLED706/12 – Виж цена за днес

Комфортност за очите

Предавайте поточно съдържание, играйте игри и гледайте безкрайни филми – без напрежение на очите с OLED 4K телевизор Philips 65OLED706/12. Той излъчва слаба синя светлина, без трептене на картината, без отблясъци, надвишавайки международните стандарти, определени от UL и TUV. Така че можете да се наслаждавате на повече от вашето любимо телевизионно съдържание.

Гласов контрол с Google Assistant и Alexa

Телевизор Philips  OLED 4K UHD Android – серия 65OLED706/12, Ви предоставя множество гласови асистенти! Управлявайте вашият телевизор  от домашното си устройство с помощта на приложението Google или Android TV Remote. Или помолете Alexa да управлява вашия телевизор от съвместимо с Alexa устройство.

„The One“ с магическо излъчване, само от Philips

С Philips Ambilight на OLED 4K UHD Android – модел 65OLED706 / 12, можете да усетите всеки момент толкова реален. Интелигентните светодиоди са разположени на гърба на телевизора и могат да реагират на движението на екрана, създавайки очарователен блясък. Опитайте го веднъж и ще се чудите как бихте гледали телевизия без него.

Както и да го погледнете, картината е толкова истинска с P5 видео процесор с изкуствен интелект от Philips

Процесорът P5 на  телевизор Philips  65OLED706/12 с изкуствен интелект, предоставя толкова реалистична картина, че се чувствате сякаш можете да скочите направо в нея. Алгоритмите за дълбоко самообучение обработват изображенията по подобен на човешкия ни мозък начин. Без значение какво ще гледате, ще получите реалистични детайли и контраст, наситени цветове и плавно движение на картините от екрана.

Почувствайте реалността с  OLED

С OLED телевизорът 65OLED706/12 получавате по-широки ъгли на видимост и уникално реална картина. Черните тонове са по-тъмни, а цветовете по-реални. Детайлите на сенките и акцентите са по прецизен начин възпроизведени. Поддържат се  и всички основни HDR формати, с които ще можете да усетите пълната сила на всяка тв сцена.

Картина и звук с истинско качество с Dolby Vision и Dolby Atmos

Поддръжката на усъвършенствани Dolby видео и аудио формати на OLED 4K UHD телвизор Philips  65OLED706/12  означава, че ще бъде страхотно всяко HDR съдържание, което гледате. Ще се насладите на кадри, които отразяват оригиналните идеи на режисьора, както и на кристално чистия и дълбок звук, който ще ви заобикаля.

Първокласен дизайн

Всеки сантиметър от телевизора Philips ще изглежда страхотно. Тънка метална рамка, красиви алуминиеви крака или дистанционното Ambilight с подсветка за лесно включване на Ambilight дори и на тъмно. Това е телевизор с първокласен дизайн.

Необикновен, умен Android телевизор

Philips  OLED 65OLED706/12 има съдържанието, от което се нуждаете – Можете да персонализирате началния си екран, за да показва любимите Ви приложения и да осъществявате достъп до предпочитани филми и предавания по-лесно. Или продължете откъдето сте спрели на пауза.

Страхотно за игри с изключително ниска латентност на всяка конзола

Philips  65OLED706/12 има най-новата HDMI 2.1 свързаност и автоматично превключва на настройки с ултра ниска латентност, когато започнете да играете на конзолата. VRR и Freesync се поддържат за плавно и бързо възпроизвеждане. Ambilight Game Mode може да внесе директно в стаята ви тръпката от играта.

Аудио за няколко стаи с DTS Play-Fi

С DTS Play-Fi на Philips  65OLED706/12, можете да се свържете във всяка стая със съвместими високоговорители. Имате ли безжични високоговорители в кухнята? Ако отговорът ви е да, тогава слушайте филм, докато правите закуски, или  спортни коментари, приготвяйки питиета  за всички.

Ярки HDR кадри с този Philips 4K Ultra HD телевизор

Вашият Philips  OLED 4K UHD Android телевизор модел 65OLED706/12 е съвместим с всички основни HDR формати, включително Dolby Vision. Независимо дали става дума за серия, която не можете да пропуснете, или най-новата видео игра, сянката на екрана става по-дълбока, ярките повърхности ще блестящи, а цветовете ще са още по-наситени.

Philips 65OLED706/12 – Цена

Актуална към днешна дата цена за модела може да видите тук:

Philips 65OLED706/12 – Виж цена за днес

Оцени този продукт
[гласа: 2 Оценка: 4]