4K UHD Android OLED Телевизор Philips 55OLED936/12

Насладете се на мастилено черно и богат цвят с този телевизор Philips OLED + 4K UHD Android – серия 55OLED936/12. Кристално ясния от Bowers & Wilkins ще изпълни вашата стая с емоции от това което гледате или играете. Актуална цена за модела може да проверите тук:

Philips 55OLED936/12 – Виж цена за днес

3D звук от Bowers & Wilkins в комбинация с Dolby Atmos

Невероятната озвучителна система Bowers & Wilkins на Philips OLED + 4K UHD Android – серия 55OLED936/12, ще ви донесе вълнуващи и  реалистични преживявания с възпроизвеждането на това което желаете  да гледате на тв екрана. Чудесният дизайн на високоговорителите за високи честоти отгоре поддържа ясни диалози. Те ще ви позволят да се насладите максимално на  завладяващата Dolby Atmos система.

Чудесен Ambilight  дизайн

Philips OLED + 4K UHD Android – серия 55OLED936/12 има чудесен Ambilight дизайн, с който ще усещате сцените на екрана по.близки до реалността. Интелигентните светодиоди около ръба на телевизора реагират на екранните действия, излъчвайки завладяваща картина, която ако изживеете веднъж, ще се питате как сте гледали телевизия преди това.

Реалистична картина с фино качество от видеопроцесора P5 AI Dual

Двойният процесор  с изкуствен интелект на Philips OLED + 4K UHD Android – серия 55OLED936/12, ще ви предостави толкова реални картини, така че ще се чувствате сякаш сте част от сцените.  Алгоритъмът с изкуствен интелект обработва картината по подобен начин, по който нашия мозък я възприема. Няма значение от това   какво ще гледате, защото ще получите реални детайли и контрастност от високо качество, наситени цветове  и плавни движения на екранния образ.

Philips OLED в съвместимост с HDR

Philips OLED + 4K UHD Android – серия 55OLED936/12 е в съвместимост с всеки HDR формат. Без значение дали ви се гледа любим сериал или ви се играе най-новата игра, всички сцени на екрана на телевизора ви, ще са с богати детайли. Ако гледате филм  или играете игри  в силно осветена стая, вашият телевизор ще настрои автоматично картината на екрана, по начин по който да е съвместима с околната среда.

Визия и звук от кинематографично ниво с Dolby Vision и Dolby Atmos

Philips OLED + 4K UHD Android – серия 55OLED936/12 поддържа невероятен звук в хармония с видео форматите на Dolby, което значи, че всяко HDR съдържание, което играете или гледате, ще се чува и ще изглежда добре. Може да се наслаждавате на картини, отразяващи първоначалната режисьорска идея и просторен истински чист и ясен звук.

Чудесен дизайн от първо качество – от тв стойката до дистанционното

Philips OLED + 4K UHD Android – серия 55OLED936/12 е направен от първокласен материал с микромрежеста решетка на самия високоговорител, покрита с прозрачен материал Kvadrat, позволяващ на звуците да се възпроизвеждат свободно в стаята. Дистанционното управление е с подсветка  и е покрито с мека кожа Muirhead.

Телевизор, работещ с Google Assistant  и гласово управление Alexa

С новия Philips OLED + 4K UHD Android – серия 55OLED936/12, може да натиснете бутона на дистанционното и да говорите на Google Assistant. Така ще управлявате вашия телевизор само с гласа си. Това може да стане и чрез Alexa, която да контролира телевизора Ви чрез устройства, съвместими с нея.

Чудесно аудио във всички стаи с DTS Play-Fi

С DTS Play-Fi на Philips OLED + 4K UHD Android – серия 55OLED936/12, можете да свържете телевизора си  със съвместими за него високоговорители във всички стаи в дома ви. Ако разполагате с безжичен високоговорител във вашата кухня, може да слушате любимото си предаване, докато приготвяте закуска или чай.  

Philips 55OLED936/12 – Цена

Актуална към днешна дата цена за 55 инчовият модел на Philips – 55OLED936/12, може да видите тук:

Philips 55OLED936/12 – Виж цена за днес

Оцени този продукт
[гласа: 2 Оценка: 4]