Оцени този продукт
[гласа: 2 Оценка: 4.5]

Насладете се на наситено черно  и картина от ново поколение с новия OLED 4K Ultra HD Smart телевизор SONY BRAVIA – серия AG8 . Картината и звукът са хармонично съчетани идеално, за да станете част от самото действие с реалистични снимки и подходящи звукови ефекти. Серията включва два диагонала на еркана 55 и 65 инчов вариант – 55A8G и 65A8G, точна цена за всеки от тях може да сверите чре

МоделЦЕНА
55 инча: SONY 55A8G
(XBR55A8G)
Виж Цена за Днес
65 инча:SONY 65A8G
( XBR65A8G)
Виж Цена за Днес

4K HDR процесор X1 Extreme: Реалистична картина, която се усеща

4K HDR процесор X1 Extreme на SONY BRAVIA – серия AG8 , осигурява истинско  обработване на изображенията от екрана в реално време за много фини детайли. Снимките са подобрени до почти реално 4K HDR качество.

55A8G и 65A8G OLED телевизори от най-ново поколение

Богатите черни и естествени цветове оживяват както в истинската реалност. Повече от 8 милиона самосветещи се пиксела се управляват точно и независимо от процесор X1 Extreme на SONY BRAVIA – серия AG8  за да се  постигне безпрецедентен контраст.

Истинско аудио изживяване

За разлика от повечето телевизионни високоговорители, звукът се доставя от цял ​​екран, което позволява да се потопите в едно вълнуващо ново изживяване. Това е идеалното сливане на картина и звук в едно.

TRILUMINOS display: допълнителни цветове и повече яркост

Насладете се на реалистичните цветове на SONY BRAVIA – серия AG8  OLED 4K. TRILUMINOS показва по-широка цветова палитра и надеждно възпроизвежда всеки нюанс от изображението.

Използвайте Dolby Vision, за да конвертирате екрана

Изпълнете всяка сцена от живота с невероятни акценти, по-дълбоки тъмни  и наситени цветове. Dolby Vision на на SONY серия е HDR решение, което създава потапящо и завладяващо изживяване за домашно кино.

Красота от всички ъгли

Изчистен и опростен дизайн, фокусиран върху важното нещо-картината.

Идеална позиция на саундбара

Завъртете стойката на 180° и тя ще се издигне, за да можете лесно да позтавите сайундбар. Стойката е хармонично съчетана с телевизора със своя изискан дизайн и няма да повлияе на изживяването при гледане.

Просто говорене, забавен начин да откриете нов свят

Открийте всички видове забавления, които можете да си представите със скоростта на говора си. С усъвършенстваното си управление чрез гласови данни, SONY – серия AG8  позволява да се наслаждавате на филми и предавания от приложението или да ги предавате незабавно.

Това, което искате да видите чрез гласово търсене

Прекарвайте по-малко време в търсене и повече в гледане. Функцията за гласово търсене на OLED 4K телевизорите SONY BRAVIA от серия AG8  , позволява да търсите с Google, така че можете да намерите съдържание в различни услуги, без да губите време за писане. Можете също да получите препоръки; например, ако поискате „романтична комедия“, ще видите списък с подходящи опции.

Обектно базиран HDR римейк

Използвайки обектно базирано HDR ремастериране на SONY BRAVIA – серия AG8  OLED 4K, можете да получите анализ на цвета на един обект на екрана, регулирайки контраста, който е различен от повечето телевизори, които правят това  в съотношението черно и бяло, за да го получат. Благодарение на подобрението на основното тяло, този телевизор може да възпроизвежда по-голяма дълбочина, по-дълбока текстура и по-реалистични картини.

Супер растерно HDR

При залез слънце има хиляди нюанси и нива на светлина. Super Bit Mapping HDR ги разкрива. Създайте балансирано и естествено 4K качество на телевизионната картина, докато гледате SONY BRAVIA – серия AG8  OLED 4K, без резките граници, които се появяват на други телевизори.

Преоткрийте детайлите с 4K X-Reality PRO

С 4K X-Reality PRO  на SONY BRAVIA – серия AG8, всяко изображение има по-добро качество, близко до 4K, с изключителна яснота. Изображенията се изострят и подобряват в реално време, разкривайки повече подробности.

Двойна обработка на база данни

База данни се използва за изчистване на снимки и намаляване на шума на екрана. Друга такава увеличава мащаба на разделителната способност чрез подобряване на яснотата. Те двете подобряват  изображенията работейки заедно, за да подобряват динамично пикселите в реално време. Всяка от тях съдържа десетки хиляди препратки, събирани през годините по време на разработването на телевизионно и филмово съдържание.

Motionflow XR поддържа движението гладко

С Motionflow XR, можете да се насладите на гладки и ясни детайли дори в бързо движещи се сцени. Тази иновативна технология създава и вмъква допълнителни рамки между оригиналите. Той сравнява ключовите визуални фактори в последователни кадри и след това изчислява загубеното движение за част от секундата. Някои модели включват и вмъкване на черни рамки, за да получите истински кинематографичен вид без разфокусиране.

Вграден Chromecast: съвместим с другите Ви устройства

4K OLED телевизорите SONY BRAVIA серия AG8  работи с вградения Chromecast, така че можете лесно да предавате любимото си развлекателно съдържание (като YouTube или Netflix) от личното си устройство към зашеметяващия екран на телевизора. Можете да предавате поточно съдържание от Android, iOS или лаптоп.

Google Play: Глобално съдържание и приложения

Открийте филми и телевизионни предавания, игри и други от Google Play. Насладете се на голям и нарастващ избор от приложения Погледнете  на вашия телевизор по изцяло нов начин.

Цена

АКтуална цена за двата модела от серията AG8 – 55A8G и 65A8G може да сверите в поместената таблица:

МоделЦЕНА
55 инча: SONY 55A8G
(XBR55A8G)
Виж Цена за Днес
65 инча:SONY 65A8G
( XBR65A8G)
Виж Цена за Днес