4K UHD OLED Android TV 65OLED876/12

Насладете се на усещане по уникален, потапящ Ви в картината начин, с OLED телевизор Philips 4K UHD – серия  65OLED876/12, който ще Ви зарадва с вълнуваща картина доближаваща се максимално до реалността. В съчетание с четиристранния Ambilight, този телевизор ще Ви накара да се почувствате, сякаш стоите в киносалона докато гледате любимия си филм. Без значение от това дали гледате филми, телевизия или играете игри, ще се пренесете директно в действието като част от него. Актуална цена към днешна дата може да проверите тук:

Philips 65OLED876/12 – Виж цена за днес

Потопете се в образа с четиристранния Ambilight

С четиристранния Ambilight на OLED 4K UHD телевизор от Philips – серия  65OLED876/12, ще усещате всичко което гледате доста реалистично. Светлодиодите са разположени около ръба на телевизора и по интелигентен начин могат да реагират на всяко екранно действие, излъчвайки сияние, което Ви потапя и завладява в сцената. Ако го изживеете веднъж, после ще се питате как сте гледали телевизия без това удобство.

65OLED876/12 предлага реалистична картина, без значение какво гледате, с мощен видеопроцесор с вграден изкуствен интелект

Процесорът на  Philips 65OLED876/12 P5 е  с вграден изкуствен интелект, предоставяйки Ви толкова реални картини, че ще придобиете чувство, че можете да влезете в самата сцена и да станете част от нея. Самият алгоритъм с изкуствен интелект е със  самообучение, обработвайки картините по начин, наподобяващ работата на нашия мозък. Без значение какво се каните да гледате, ще получите най-реални детайлност и контрастност, богати цветове и плавни движения.

Усетете реалността с Philips OLED TV

С Philips OLED 4K UHD телевизор  65OLED876/12 P5, ще получите по-голям ъгъл на гледане с много реални картини, в които черното ще е още по-наситено, а цветовете по-реални. Детайлността в самите сенки и акценти ще се възпроизведат по прецизен начин, поддържайки съвместимост с всички HDR формати. Ще  може да усетите всяка сцена с пълна сила.

Картина и звук от кинематографично ниво с  Dolby Vision и Dolby Atmos

Philips 65OLED876 /12  поддържа премиум видео и аудио формати от Dolby, което значи, че HDR съдържанието, което желаете да гледате ще изглежда по най-добрия възможен начин. Ще имате възможност да се  наслаждавате на картини, отразяващи оригиналните идеи на режисьорите, и кристално чисти и дълбоки звуци, които ще Ви обгръщат.

Насладете се на цялостен първокласен дизайн

Всеки инч от телевизор като Philips OLED 4K 65OLED876/12, ще Ви изглежда наистина на ниво. Наслаждавайки се на супер тънка метална рамка и T-образна стойка, меко и текстурирано дистанционно със кожен заден капак и бутони с подсветка и удобно за държане, ще разберете как този телевизор е наистина от ново поколение.

Супер ярка HDR картина с Philips 4K UHD TV

Philips 65OLED876/12 е в съвместимост с основните HDR формати, дори и Dolby Vision. Без значение дали ще е  любимият Ви сериал, който не желаете да изпускате  или за най-новата излязла видеоигра, сенките на екрана Ви  ще са много  по-дълбоки, а цветовете по-реалистични.

Ниско забавяне на конзолата – идеално за игри

OLED 4K UHD телевизорът от Philips ще Ви даде свързаност от ново ниво с HDMI 2.1 превключвайки автоматично  на настройка на ниско забавяне на конзолата, когато желаете да играете някоя игра. VRR и Freesync се поддържат за плавни игри с бързи действия. Ambilight режимът за игра ще Ви донесе още по-голяма тръпка от игрите.

DTS Play-Fi аудио за няколко стаи

Модел 65OLED876/12 разполага с DTS Play-Fi с който можете да се свържете със съвместими високоговорители във всяка стая у дома. Ако разполагате с безжичен високоговорител в кухнята, можете да слушате филма си, докато приготвяте нещо за хапване или пиене.

Чудесен Smart Android телевизор

OLED 4K UHD телевизор Philips 65OLED876/12 телевизор, ще Ви предостави нужното Ви съдържание,  в момента когато желаете да го гледате. Персонализирайки началния тв екран, ще може да излъчвате вашите любими неща за гледане и ще улесните достъпа си до тях. Също така има опция да продължите филма, сериала или предаването си от мястото, от където сте го паузирали.

Philips 65OLED876/12 – Цена

Новият телевизор е с операционна система Android, което го прави съвместим с огромен брой различни приложения. Цената, разбира се, съответства на качеството на OLED телевизорите и може да проверите актуалната такава, като последвате връзката:

Philips 65OLED876/12 – Виж цена за днес

Оцени този продукт
[гласа: 2 Оценка: 4.5]