Нов Модел! - Детайлно ревю и актуална към днешна дата цена за 4K UHD OLED Телевизор Philips 65OLED705/12 с  Android. Мнения на клиенти.

Може да се радвате на красиви реални картини, каквото и да харесвате да гледате, 4K UHD OLED телевизор Philips модел 65OLED705/12 ще вдъхне нов живот на всяка картина, заедно в комбинация с технологията Ambilight. Насладете се на по-грандиозни филми и сериали, както и аудио от Dolby Atmos, което да ви потопи директно в екранното действие. Телевизорът има голям 65 инчов екран и ще пасне идеално в по-голям хола или дневна, цената е разумна като за OLED телевизор, актуална такава може да видите тук:

Philips 65OLED705/12 – Виж цена за днес

Philips OLED телевизор 65OLED705/12 за истинско реално изживяване

4K UHD OLED телевизорът 65OLED705/12 предоставя по-голям ъгъл на гледане, към който добавя реалистична и уникална картина. Черните тонове ще са по-дълбоки, цветовете по-реални, а детайлите и акцентите в картината ще се възпроизведат по по-прецизен начин. Поддържат се и основните HDR формати, с които можете да усетите всяка сцена с  пълната и сила.

Истински съвършеният видео процесор Philips P5

Philips 4K телевизор 65OLED705/12 разполага с поразителна картина, която се обработва от мощният P5 процесор. Гледайте повече детайли в картинните образи, по-ярки цветове и естествени тонове. Контрастите ще са ясни, така че да усетите детайлите, а движенията ще бъдат плавни.

„The One“ с вълшебен Philips Ambilight

Philips 4K UHD OLED Android   телевизор 65OLED705/12 ще ви накара да усетите истински всеки момент от екрана. Интелигентния тип светодиоди са прикрепени в задната част на телевизора, реагирайки на екранното действие, създавайки завладяващо сияние. Веднъж изпробвате ли го, ще се питате как преди това сте се наслаждавали на телевизията.

Dolby Vision и Dolby Atmos Ви предоставят картина и звук като на кино

Philips 65OLED705/12 е телевизор, който поддържа всички премиум аудио и видео формати на Dolby, което означава, че всяко HDR съдържание, което гледате, ще е с максимално качество. Ще се наслаждавате на картина, отразяваща оригиналните идеи и замисъл на режисьорите, както и на кристално чисто и дълбоко аудио.

Един невероятен смарт телевизор

Модел 65OLED705 /12 ще предостави исканото от Вас съдържание, когато пожелаете да го гледате. Имате възможност да персонализирате началния екран да показва най-често използваните приложения, улеснявайки достъпа ви до филми, предавания и сериали. Може също така да поставите съдържанието на пауза, като решите да го гледате по-късно.

Аудио за всички стаи у дома с  DTS Play-Fi

С DTS Play-Fi на Philips 4K UHD OLED Android   – серия 65OLED705/12 можете лесно да се свържете със съвместимите високоговорители във всички стаи у дома. Ако в кухнята имате безжични високоговорители, тогава ще можете да слушате любима музика и предавания, приготвяйки напитки и закуска.

Ярки HDR образи с Philips 4K UHD TV 65OLED705 /12

4K телевизорът Philips 65OLED705/12 е в съвместимост с основните  HDR формати, включително и  Dolby Vision. Дали ще гледате любимият си сериал, филм или телевизионно предаване, ще играете новоизлязлата видеоигра, ще се радвате на още по-дълбоки сенки в картината. Цветовете ще са по-истински, а повърхностите ярко блестящи.

Гласово управление с Google Асистент и Alexa

Натискайки даден бутон на дистанционното, ще можете да разговаряте  с Google Асистент. Така ще управлявате вашият телевизор с всички съвместими с Google Асистент смарт устройства във вашия дом само с гласа си. Или може да помолите Alexa да контролира по интелигентен начин телевизора  ви чрез съвместими устройства.

4K UHD Телевизор Philips 65OLED705 /12 – Цена

Както вече споменахме съотношението цена качество за този модел е отлично, за сумата която ще заплатите ще получите отличен OLED телевизор със зашеметяваща картина и звук, актуалната цена към днешна дата, може да видите тук:

Philips 65OLED705/12 – Виж цена за днес

Оцени този продукт
[гласа: 2 Оценка: 4]