Philips 55OLED707 е свидетелство за иновативния дух на Philips, известен със своите Ambilight телевизори. Този модел отива още по-напред в гейминг функциите, комбинирайки Ambilight и HDMI 2.1, за да се конкурира с другите висок клас телевизори на пазара.

Актуална цена за Philips 55OLED707

Дизайн

Philips 55OLED707/12 запазва репутацията на Philips за стилен и модерен дизайн. Разполага с тънък рамка около екрана, която позволява показаното съдържание да се вписва органично в интериора и осигурява завладяващо преживяване при гледане, без да се разсейвате от корпуса на телевизора. Той разполага с тристранно задно осветление Ambilight, което го отличава от по-старите серии OLED807. Тази функция прави телевизора по-малко подходящ за монтиране на стена, тъй като долната част няма да бъде осветена. Вместо това, той е по-подходящ за конвенционално поставяне на полица.

Качество на изображението

Philips серия OLED707 е оборудван с 10-битов OLED панел, който предлага изключително качество на изображението – перфектно черно изображение и теоретически безкрайен контраст, което е уникално за OLED панелите. Този телевизор има намалена яркост в сравнение с LCD телевизорите, за да се намали риска от изгаряне, но все пак достатъчно висока, за да различава отличително HDR съдържание от SDR съдържание. OLED707 запазва качеството на изображението си дори при широки ъгли на гледане, благодарение на OLED панела.

Обработка на движение и игри

55-инчовият Philips OLED707 е отличен избор за геймъри и фенове на спорта. Той разполага с честота на опресняване от 120Hz за бърза обработка на движението на екрана и близо до мигновена времева реакция, която елиминира размазването на изображението при движение. Въпреки това, трябва да се отбележи, че нискокачествено съдържание с ниска честота на кадрите може да се забави. Този телевизор е също подходящ за игри, като разполага с ниско забавяне на изхода, два HDMI 2.1 интерфейса и дори FreeSync Premium, което ви позволява да играете 4K игри с 120Hz.

Функции на smart телевизор Philips 55OLED707/12

OLED707 работи с Android TV на Google, Android 11(R). Предлага гладка операционна система с ясен потребителски интерфейс. Можете да управлявате телевизора си интуитивно или да използвате езиковия асистент Google Assistant или Amazon Alexa за по-лесно навигиране. Google Play Store ви предоставя достъп до голямо разнообразие от приложения, игри и всички популярни поточни доставчици.

Качество на звука

Звукът на OLED707 се счита за задоволителен, като високите и средните честоти са изключително ясни. Въпреки това, поради компактния дизайн на говорителите на плоските панелни телевизори, басите могат да бъдат слаби и може да има изкривявания при високи нива на звука. За да решите това, можете да го свържете към саундбар или звукова система.

Връзки

Този 55-инчов Philips OLED707 предлага четири HDMI порта, два от които са HDMI 2.1. Също така предлага 3 USB порта за възпроизвеждане на медийни файлове, един от които е версия 3.0. Поддържа Wi-Fi и Bluetooth за безжични връзки.

Заключение

Philips OLED707 се представя добре във всички категории и се препоръчва за тези, които са готови да инвестират във висок клас телевизор. Неговите уникални функции като Ambilight, връзките HDMI 2.1 и изключителното качество на изображението на OLED панела го правят убедителен избор. Актуална цена и промоции може да видите, като последвате връзката:

Актуална цена за Philips 55OLED707

Очакваме Вашите коментари и впечатления от телевизора под статията!

Оцени този продукт
[гласа: 1 Оценка: 5]

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.