С новия си модел телевизори Samsung 50TU8512 южнокорейската компания възнамерява да се конкурира с най-добрите устройства в бранша. За целта тя е обединила в него редица иновативни технологии като Dynamic Crystal Display, Ambient, Dual LED осветление и много други. Чрез този модел Samsung налага Ultra HD като стандарт при умните телевизори от среден клас.

Цена

Актуална за Днес цена за Samsung 50TU8512

Иновации

Вградената в модела система Dynamic Crystal Display подобрява значително изображенията и оптимизира цветовете. В добавка, устройството притежава технология за Dual LED осветление, която настройва цветовете според типа на показаното на екрана съдържание, така че зрителят може да го наблюдава с качеството, с което е създадено.

Crystal процесор с 4K резолюция

При съвременните телевизори все по-важен става фактора процесор. При този модел става въпрос за Crystal Processor 4K, който допринася изключително много за високото качество на изображенията.

Телевизорът поддържа 4K резолюция, която създава усещане за реалност на сцената, все едно наистина присъствате в нея. Тази функция вече се превърна в стандарт при съвременните смарт телевизори, потребителите вече свикнаха с нея и очакват да я открият дори и в по-достъпни умни телевизори. Изглежда точно това е и целта на Samsung с пускането на този модел.

Вграден Ambient режим

Samsumg разбира се не разочарова своите потребители, като добавя в 50TU8512 вграден Ambient режим. Това е една много приятна технология, която взаимства цветове от заобикалящата среда, придава мащаб на картината и позволява на изображението да се съчетае с околния свят. Тази технология вече се превърна в нещо типично за моделите на Samsung и в една от запазените марки на телевизорите на южнокорейския гигант.

Външен вид и дизайн

Новият Samsung 50TU8512 се отличава с тънък и елегантен дизайн, който е изграден в минималистичен стил. Така вниманието е привлечено от чистия и реалистичен образ и едно от най-завладяващите изживявания, които потребителят може да изпита, гледайки го.

Оцени този продукт
[гласа: 0 Оценка: 0]