Като една от компаниите по традиция създали най-много иновации в телевизионната индустрия, холандският гигант Philips логично днес е и сред лидерите при умните телевизори. В моделите на компанията са внедрени някои от най-иновативните технологии на пазара в момента, включително Ultra HD резолюция, Ambiend Light, изкуствен интелект и други. В добавка някои от тях успяват да комбинират всички тези иновации и с достъпна цена.

Един такъв пример е моделът 58PUS7555/12 – 4K UHD умен LED телевизор с диагонал на екрана 58 инча или 147.32 см. и разделителна способност на екрана – 3840 x 2160. Това означава, че съотношението на неговите страни е 16 : 9.

Цена

Виж Актуална за Днес Цена за Samsung 75Q800T

Освен технологии като LED HDR и Ultra HD, телевизорът на Philips поддържа и стандартите Dolby Vision и Dolby Atmos за високо качество на звука и видеото. С тяхна помощ устройството успява да създаде наистина изключително реалистично изживяване.

Philips 58PUS7555/12 разполага с един от най-новите видеопроцесори на компанията – Philips P5, с чиято помощ устройството успява да постигне повече дълбочина на детайлите, по-висока яркост на цветовете и по-силен контраст.

Операционната система на телевизора е SAPHI, която гарантира много лесно и удобно управление, както и бърз достъп до менюто.

Множеството инетлигентни функции улесняват управлението на телевизора и подобряват потребителското изживяване. Сред стях са възможностите за интерактивна телевизия, споделяне, Pause TV, дублирането на екрана, функция за USB запис и редица други Smart TV приложения.

Освен това сред предимствата на модела са също наличието на нормален интернет браузър, достъп до онлайн магазини за видео съдържание, както и до някои от най-популярните приложения за видео хостинг и филми като YouTube или Netflix TV.

Комуникационните функции на устройството включват поддръжка на безжична (Wi-Fi) мрежа, LAN мрежа, модули за DVB-T/T2/T2-HD/C/S/S2, три HDMI порта, както и два USB порта.

В заключение комбинацията от някои от най-иновативните функции на smart tv пазара в момента с поддръжката на 4K резолюция и относително достъпната за този сегмент цена правят Philips 58PUS7555/12 много подходящо решение за потребители, които имат желание да се сдобият с умен телевизор, но не разполагат с прекалено голям бюджет за тази цел.

Оцени този продукт
[гласа: 0 Оценка: 0]