Здравейте, днес ще разгледаме най-продавания телефон от Samsung за 2020 Samsung Galaxy A51 е едно от най – добрите попадения на телефони от средния клас за 2020 г. Освен най-продавания телефон на Самсунг това е и най-продавания телефон за 2020 година с Android.

Актуална за днес цена може да разберете като натиснете тук.

Това е първият път, когато A-серията на Samsung освен в Европа се предлага и в САЩ, пристигайки като достъпна опция за хора, които искат да закупят смартфон на Samsung, но не искат платят 1000 долара, за да получат такъв. Цената в България без план е около 550 лв.

Samsung Galaxy A51 е направен от материал, който Samsung нарича „Glasstic“. Това му придава по-високо качество от чисто пластмасовите телефони, но определено усещането не е като това от по-скъпите Премиум серии на Samsung Galaxy S, например.

Страничният кант на Samsung Galaxy A51 е направен от алуминий и усещането, което създава при допир е на премиум продукт. Телефонът е сравнтелно голям с размери 73.6 x 158.5 x 7.9 мм и тегло от 172 г.

Дисплеят на телефона е с диагонал 6.5 инча – резолюция 1080 x 2400 px, капацитивен тъчскрийн, Super Amoled със стъкло против надраскване – Corning Gorilla Glass 3 (Разбира се МОЖЕ да се надраска и то не особено трудно). Инфинити-O дисплеят на A51 е новост за този клас телефони и до сега се предлагаше само във флагманите. Инфинити-O означава, че има само една точка за селфи камерата и всичко около нея е дисплей – изглежда наистина стилно.

Да обърнем внимание и на камерата – тъй като това е основната причина за покупка на телефон от потребителите. Телефонът е оборудван с 4 задни камери – основната е 48 MP, 12 MP широкоъгълна камера и 5 MP макро камера ( обикновенно в този клас елефоните са оборудвани с 2 MP макро камери). Селфи камерата е 32 MP.

Батерията с капацитет 4000mAh – като може да издържа до 20 часа Видео в Background, има възможност и за бързо зареждане с мощното 15 ватово зарядно.

Процесорът е 8 ядрен с 4 или 6 GB RAM (в зависимост от модела), а вътрешната памет е 64 или 128 GB – което е повече от достатъчно пространство, има възможност и за поставяне на мемори карта, ако все пак държите да имате архив и на телефона си!

В заключение ще кажем, че телефонът определено надминава очакванията за цената си – по-дбра камера спрямо конкуренцията, качествен завършен дизайн с последна версия на Android, като не слуайно това е най-продаваният модел на самсунг през първото тримесечие на 2020.

Актуална за днес цена може да разберете като натиснете тук.

Оцени този продукт
[гласа: 0 Оценка: 0]