Samsung Galaxy Tab A8 е таблет, който приоритизира семейното забавление и свързаността в екосистемата на Galaxy. С красив дизайн и изключително забавен, този таблет предлага страхотно потребителско изживяване, перфектен за широк спектър от дейности, от стрийминг на филми до видео чатове, и разглеждане на социални медии. Неговата универсалност позволява да работят няколко приложения едновременно на един екран, което го прави на достъпна и ефективна покупка на която ще се радва цялото семейство.

Актуална цена за Samsung Tab A8

Galaxy Tab A8 разполага с 10,5-инчов екран, който осигурява брилянтна яснота на картината. В комбинация с обкръжаващия звук Dolby Atmos, устройството гарантира кино изживяване за всичките ви развлекателни нужди. Проектиран да насърчава ученето, което го прави вълнуващ инструмент за децата да се ангажират с книги, уроци и видеоклипове.

Този таблет е част от екосистемата на Galaxy, която насърчава безпроблемна свързаност между устройствата. Можете да започнете видео разговор на вашия таблет и да го завършите на телефона си, или да превключите любимата си песен от таблета към слушалките, илюстрирайки безкрайните възможности за забавление.

Galaxy Tab A8 позволява персонализация на вашата колекция от устройства Galaxy, работещи безпроблемно заедно, за да разширят възможностите и подобрят потребителското изживяване.

По отношение на мощност и съхранение, Galaxy Tab A8 не разочарова.

Оборудван с подобрен чипсет и дълготрайна батерия, той гарантира, че забавлението продължава за цялото семейство. Захранва се от 8 ядрен процесор с бързина 2 GHz. Предлага до 128GB вградена памет, осигурявайки достатъчно място за вашите спомени. Има възможност за добавяне и на SD карта с капацитет до 1 TB.

Технически Характеристики

Операционна система Android
Сензори Жироскоп, Геомагнитен сензор, Акселерометър, Hall Sensor, Сензор за светлина
Функции Galileo QZSS
Съдържание пакет 1 х Таблет 1 х Зарядно устройство
Височина 161.9 мм
Тегло 508 g
Ширина 246.8 мм
Дебелина 6.9 мм
Материал Алуминий
Производител процесор Samsung
Брой ядра 8
Честота 2 GHz
Диагонал дисплей 10.5 inch
Резолюция 1920 x 1200
Брой цветове 16 M
Технология дисплей TFT
Капацитет съхранение 64 GB
Тип слот памет MicroSD (до 1 TB)
Капацитет батерия 7040 mAh

Технически характеристики

Samsung Tab A8 е оборудван с енергоефективна батерия, която може да издържи по-дълго от най-дългия Ви списък със задачи. Можете да работите, да гледате видео и да правите видео обаждания продължаващи часове с едно зареждане. Когато е време да заредите, бързият USB-C порт осигурява бързо възстановяване на батерията. Този таблет предлага взаимозаменяемост – с универсално зарядно устройство, съвместимо с всички ваши устройства Galaxy.Операционна система Android

Прехвърлянето на данни никога не е било по-лесно с Galaxy Tab A8. Независимо от операционната система, която използвате, функцията Smart Switch прави пренасянето на любимите ви файлове лесно в три прости стъпки, предотвратявайки шансът от загуба на файлове.

Приложението Samsung Notes автоматично свързва и синхронизира вашите бележки между всичките ви Galaxy устройства, гарантирайки ви винаги достъп до вашите идеи и напомняния, независимо от устройството, което използвате.

За децата, Tab A8 предлага невероятно пространство за игра и учене. Подобрените функции за родителски контрол гарантират безопасност и ограничават прекомерната игра. Настраиваемият начален екран с вградено съдържание прави децата да се чувстват, че наистина притежават свое уникално устройство.

Относно аксесоарите, Samsung предлага калъф тип „Книжни корици“ и стандартни Калъфи за Galaxy Tab A8, предоставяйки стил, опции за гледане и защита, която вашето устройство заслужава.

Galaxy Tab A8 предлага и множество функции за бизнес цели. Той може да подобри работните процеси с Samsung устройства. Бизнесът може да се възползва от ексклузивни отстъпки при покупка на големи количества със Samsung Business Account, замяна на стари устройства с кредит и финансиране за бизнес от Samsung. Правоспособните организации могат дори да пазаруват без данъци със Samsung Tax Exempt Account.

В заключение, Samsung Tab A8 съчетава множество функции и предимства, които го правят силен конкурент на пазара на таблети, като удовлетворява както личните, така и бизнес нужди със своята силна производителност, голям капацитет за съхранение и безпроблемна свързаност в екосистемата. Що се отнася до цената, може да проверите актуална към днешна цена в България тук:

Актуална цена за Samsung Tab A8

Оцени този продукт
[гласа: 0 Оценка: 0]

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.