Представяме ви 65 инчовия телевизор Samsung серия S95C, чудо от телевизионна технология, обещаващо отлично визуално и звуково изживяване. На пръв поглед е невъзможно да не бъдете очаровани от неговия впечатляващ 65-инчов OLED дисплей, където чистото черно и безкрайният контраст се сливат хармонично с ярките цветове, оживени от технологията Quantum Dot. Но това е само началото. Quantum HDR OLED+ поднесе яркостта на нови висоти, разкривайки дребни детайли както в най-ярките, така и в най-тъмните сцени. Истински впечатляващо е Infinity Slim One Design & Connect, дизайн, който обединява тънките естетически линии с един кабелен конектор, създавайки чиста и минималистична настройка.

Актуална Цена за Samsung 65S95C

И това не е всичко. Зад този визуален шедьовър стои Невронният Квантов Процесор 4К, мощен процесор с изкуствен интелект, който без усилие повишава съдържанието до зашеметяваща 4К резолюция, като гарантира, че всяка картина е нищо по-малко от зашеметяваща. Но това изживяване не приключва само с гледането. С технологията Dolby Atmos®, този телевизор се отличава с пълно кинематографско аудио изживяване, използващо осем точно настроени говорители, които ви потапят в богат звуков пейзаж, който перфектно допълва впечатляващите визии.

Samsung 65S95C е повече от просто телевизор; това е портал към свят на неспирно забавление.

Възползвайте се от възможностите на Quantum Dot и OLED технологиите. Това 65-инчов чудо вмества същността на кинематографичното гледане, където тъмнината и живите, истински цветове се преплитат, предоставяйки внушително визуално изживяване, независимо какво решите да гледате.

В сърцето на Samsung 65S95Cработи Невронният Квантов Процесор 4К, най-интелигентният 4К процесор на Samsung до момента. Работейки като мозък на телевизора, този мощен апарат използва силата на изкуствения интелект и 20 невронни мрежи, за да подобри качеството на звука и картината, предоставяйки истинско 4К изживяване. Сцена след сцена, той оптимизира яркостта, контрастите, детайлите на обектите, яснотата на гласа и резолюцията, гарантирайки, че всяка картина е сама по себе си – шедьовър.

Samsung QE-65S95C се отличава с дизайн Infinity One, постижение на инженерното изкуство, което вдига визуалното изживяване на непознати нива. Неговият ултра-тънък профил е елегантен от всяка гледна точка, подобрявайки естетиката на всеки пространство, в което се намира.

Звукът, важен аспект на всеки кинематографичен опит, се издига на нови висоти благодарение на технологията Dolby Atmos. Осемте вградени говорители се работят хармонично, за да ви обгърнат в потапящ, истински звуков пейзаж. От гръмкото реване на хеликоптер до най-незначителния шум на листата, всеки нюанс се предава с прецизност.

Технологията Quantum HDR OLED+ допълнително подобрява визуалното изживяване, вярно предавайки истинската красота, визуализирана от творците. С водещите нива на яркост в HDR OLED, този телевизор извлича най-ярките моменти и най-тъмните черни, резултатът е детайл на картината, който превишава очакванията.

Режимът EyeComfort интелигентно адаптира яркостта на телевизора в зависимост от часа на деня, гарантирайки удобно гледане по всяко време. Цветовете са експертно калибрирани, предоставяйки блестящи оттенъци и качество на картината, подобрено от експерти в индустрията.

Кажете сбогом на бъркотията от дистанционни управления със SolarCell One Remote. Използвайки енергия от вътрешната светлина и радиочестотно събиране, той гарантира, че никога няма да се налага да ползвате еднократни батерии отново.

Безредичните кабели са нещо от миналото с Attachable Slim One Connect, предлагайки безбезплатно решение за всичките ви устройства. С един кабел, който свързва телевизора, устройствата ви могат да бъдат поставени на разстояние до 2,5 метра или скрити в шкаф.

За геймърите…

За ентусиастите на игрите, Samsung S95C предлага отделен Гейминг Хъб, събиращ разнообразие от конзолни и поточни игри от водещи партньори в индустрията, всичко това без нуждата от допълнителен хардуер.

Motion Xcelerator Turbo Pro осигурява, че дори при максимални скорости, вашият игрови опит остава безпроблемен и потопителен. С изключително нисък входен лаг и ултра-реактивна игрова динамика, всяко движение се изпълнява с прецизност.

С FreeSync Premium Pro, изживейте HDR игри без дразнещи смущения и прекъсвания. Играта оживява във впечатляващ цвят и детайл, точно както е замислена от създателите.

Влезте в действието с Object Tracking Sound Plus, където осемте специализирани говорители се синхронизират с действието на екрана, поставяйки ви в центъра на действието. Добавете към това безпроблемната интеграция на Samsung Q-Symphony, хармонизираща телевизора и саундбара за пълно аудио изживяване.

Системата Tizen управлява Смарт ТВ функциите, предлагайки голяма колекция от 4К филми, сериали и приложения за гледане на отложено време, всички събрани в една удобна платформа. Функцията SmartThings отива още по-далеч, позволявайки Wи да управлявате свързаните умни устройства удобно от телевизора.

Samsung TV Plus предоставя достъп до богат асортимент от телевизионни предавания и филми, всички безплатно, гарантирайки безкрайни забавления на върха на вашите пръсти. А с Samsung Knox вашата поверителност и сигурност са непоклатими, като гарантират, че поверителните данни и свързаните устройства са предпазени.

С режима AI Energy Saving, телевизорът адаптира яркостта в зависимост от съдържанието и нивата на околната светлина, намалявайки общата консумация на енергия. Освен това можете да наблюдавате разходите си за енергия чрез функцията Map View.

В заключение Samsung 65S95C е повече от телевизор; това е потапящо пътуване в свят на безкрайно забавление, комбиниращо технология от най-висок клас с дизайн, за да предопредели Вашето изживяване при гледане. Телевизорът може да се срещне и като QE-65S95C или QE65S95CATXXH.

Оцени този продукт
[гласа: 2 Оценка: 3.5]

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.