Насладете се на 8K зашеметяващ блясък и истинско звукопоглъщане, с телевизор SONY Smart 8K Android  от серия ZH8. Днес ще разгледаме един от най-луксозните телевизори на пазара с цена около 10 000 лв – не сме объркали нулите! Серията ZH8 се предлага в два диагонала на екрана 75 и 85 инчов вариант, ето точните модели на всеки един от тях и актуалната му цена към днес:

МоделЦЕНА
75 инча:SONY 75ZH8
(KD-75ZH8 )
Виж Цена за Днес
85 Инча:SONY 85ZH8
(KD-85ZH8 )
Виж Цена за Днес

Влезте в зашеметяващия 8K свят

Детайлите на големия екран и прецизната комбинация от гледане на снимки и звук определено ще ви впечатлят. Елегантният и семпъл дизайн ще ви позволи да се потопите изцяло в действието на сцените.

По-голям екран. Повече подробности за 8K

Без значение какво гледате, мощният процесор на SONY Smart може да направи дълбочината и детайлите на този 8K телевизор още по-добри. Насладете се на по-дълбоки черни цветове и по-ярка светлина на LED телевизионен екран с пълен масив с функция за локално затъмняване.

Невероятна резолюция, независимо какво гледате

С уникалните функции на SONY Smart серия ZH8, всяко съдържание може да бъде преобразувано в почти реалистична 8K резолюция с най-високо качество. Процесорът X1™ Ultimate е два пъти по-бърз от X1™ Extreme и може точно да анализира и обработва данни, за да създаде 8K изображения за сцени с дълбочина, текстура и детайли с разделителна способност, четири пъти по-висока от тази на 4K.

С помощта на уникална 8K база данни, 8K X-Reality™ PRO дори увеличава съотношението на изображенията на 4K и 2K снимки до близо 8K. След това разделителната способност на всеки обект се оптимизира въз основа на супер разделителната способност на обекта, за да се възпроизведе текстурата на реалния свят.

Поярвайте на истинския контраст и прецизен контрол

Поради ниската скорост на предаване може да е трудно да се генерира яркост на 8K панела. Този 8K телевизор прецизно балансира светлината от екрана, за да гарантира, че сцената има невероятен контраст. С независими LED зони, светодиодите с пълен масив могат да осигурят по-реалистичен и силен контраст между светлите и тъмните части на сцената. 8K X-tended Dynamic Range™ PRO допълнително подобрява контраста. Регулирайте яркостта, за да получите по-ясни светли тонове и по-тъмни черни.

По-реалистични цветове и контрастност

ZH8 използва обектно базирания HDR ремастер, за да анализира цвета на отделните обекти на екрана и да регулира контраста, за разлика от много телевизори, които имат една скала на контраста от черно до бяло. Обектите са индивидуално подобрени и телевизорът може да възпроизвежда по-голяма дълбочина, по-дълбоки текстури и по-реалистични снимки.

Възпроизвеждане на по-широка и точна цветова гама

TRILUMINOS, поддържан от процесора X1 на SONY Smart ТВ ZH8, разширява цветовия спектър и възпроизвежда повече цветове от традиционните телевизори. Той анализира и обработва данните във всяко изображение, за да направи цветовете по-естествени и точни, правейки изображението по-близо до реалността от всякога.

Красиви цветове във всички посоки

Гледането на телевизия отстрани вече е също толкова приятно, колкото и в централната част на екрана. Оригиналният оптичен дизайн на Sony, използван за управление на подсветката – панелът X-Wide Angle – гарантира, че цветовете остават точни, независимо от ъгъла от който гледате.

Забързаните сцени са с по-голяма яркост и яснота

На някои екрани спортните и забързаните сцени може да изглеждат размазани. Но най-новата технология X-Motion Clarity на  SONY Smart поддържа всеки образ на екрана гладък, ярък и ясен. Всяко „трептене“ се контролира индивидуално, продължителността му е оптимизирана, а яркостта се увеличава според нуждите ви, за да не пропуснете нищо.

Синхронизация на звук и изображение – рамката е високоговорител

Интегрираните високоговорители в рамката доставят звука в правилната позиция в сцената. Високоговорителят, разположен близо до центъра на екрана, може да координира звука и картината.

Слушайте звука от правилното място в сцената със Sony Серия ZH8 – 75ZH8 / 85ZH8

Звукът на обикновен телевизор с високоговорители в долната част на екрана често не е в синхрон с картината. Acoustic Multi-Audio™ на SONY Smart, осигурява на високоговорителя  вибрираща рамка, която помага на звука да следва действието за още по-поглъщащо изживяване. Усилвателите могат да бъдат самостоятелно контролирани  за прецизното управляване на звуковото позициониране на високоговорителя, като по този начин се повишава звуковото налягане и стабилността за повече реалистичност на звука.

Технологията Dolby Atmos® прави звук навсякъде

Слейте се със звука във всяка сцена. С Dolby Atmos звукът може да се излъчва отгоре или отстрани, така че можете да чуете звука на обекти, движещи се отгоре, което е по-реалистично и носи истинско многоизмерно изживяване както в 3D кино.

Звук, възпроизвеждан с преден съраунд S-Force

Слушайте звука сякаш от отделен високоговорител за съраунд звук. Чрез преобразуване на входа, S-Force Front Surround виртуално възпроизвежда система с множество съраунд високоговорители на Вашия телевизор за изключително потапящ звук.

Чуйте звука ясно

С гласовото увеличение можете да чувате ясно човешката реч, без да увеличавате силата на звука – идеално за новини и документални филми.

Голям екран с пълно потапяне в образа

8K LED телевизори от серия ZH8 използва минималистичен самостоятелен дизайн и тънки декоративни рамки, за да осигури изживяване на голям екран. Позволете си да се потопите напълно в забавлението, без да се разсейвате.

Алуминиева рамка с чудесен тънък дизайн

Задържа вниманието ви върху изображението на екрана, а не върху самия телевизор.

Дискретна, двойно позиционираща се стойка

Стойката е едва незабележима и дискретно заема много малко пространство на вашия рафт, така че това да не пречи на вашето зрителско изживяване. В зависимост от това каква големина е рафта ви, имате възможност да използвате широка или тясна настройка.

Забравете за обърканите кабели

Държачите придържат скрити кабелите отстрани, така че телевизорът да изглежда добре отпред, отстрани и отзад.

Невероятна картина и звук без влияние от околната обстановка

Може да се отпуснете на фотьойла и просто да се насладите на перфектно зрителско изживяване. Системата за оптимизация на  SONY zh8 спрямо околната обстановка е от уникален мащаб. Тя настройва по автоматичен начин звука и картината спрямо обстановката в стаята.

Развлечение за Вас по интелигентен начин

Може да намерите над 400 000 филма и предавания на едно място. Управлявайки телевизора със собствения си глас, ще може без проблеми да гледате съдържание от смартфона си,  директно на екрана на телевизора.

Насладете се на развлечения без ограничения

Може да избирате от разнообразието от различни филми, предавания, музика, игри, спорт и други с Android TV. Може да попитате  своя SONY ZH8 8K Smart TV за своето любимо предаване, след което удобно да се настаните и да му се насладите. А с Chromecast built-in е възможно да се забавлявате и с различни  мобилни приложения, директно на екрана на вашия телевизор.

Яркост, в зависимост от помещението

Обикновените телевизори имат постоянна яркост, без значение от това каква е светлината в стаята и картината е или прекалено тъмна или с твърде голяма яркост. 8K телевизорът на SONY серия zh8 притежава светлинен сензор, оптимизиращ яркостта на образа спрямо условията в стаята, като го засилва в  светло помещение и намалява в тъмно такова, по начин по който прави образът да изглежда идеално.

Звукът е съобразен с обстановката

В зависимост от това каква е обстановката в стаята ви, звуковото преживяване може да бъде променяно. Например завесите може да поглъщат звуковите вълни, а предметите, поставени пред самия телевизор да нарушават движението на тези вълни и да влошават качеството на това, което нашето ухо възприема. И двата модела 75zh8 и 85zh8 имат функцията да откриват обекти и да подобрява възпроизведения звук, съобразено с обстановката  в стаята.

Чрез своя говор може да откриете нови перспективи за забавление – Може да преоткриете нови развлечение, само със помощта на вашия говор. Модерното гласово управление на Android Smart TV ще ви позволи  да се наслаждавате  на любимите си филми и телевизионни предавания, както от вашия смартфон, така и директно от ефира.

Цена

Още веднъж поместваме таблицата с актуални цени и за двата модела телевизори:

МоделЦЕНА
75 инча:SONY 75ZH8
(KD-75ZH8 )
Виж Цена за Днес
85 Инча:SONY 85ZH8
(KD-85ZH8 )
Виж Цена за Днес