Ето че е време да споделим с Вас, кои са най-добрите телевизори за 2024 година. Списъкът на телевизори ще се допълва с напредването на 2024 година, с обявяването на нови модели, ето защо подредбата на нашите предложения не е под формата на класация (последният изброен телевизор не е най-неподходящ).

Критериите на базата на които сме събрали най-добрите телевизори за 2024 година, са клиентската удовлетвореност, съотношение между цена и качество и разбира се качеството на картината. Проучването ни не се базира само на данни от България, а и на обработена информация от САЩ, Великобритания и Европа, както и най-популярните медии в изброените страни.

И Тъй като е 2024, и вие търсите най-добрия телевизор, то определено той няма да бъде с Full HD резолюция, а поне с 4K, а ако сте наистина взискателни и може да отделите по-голям бюджет, може да погледнете и 8K телевизорите, най-евтините, от които започват от около 3300 лв. Разбира се за гледане на телевизия и повечето онлайн съдържание или on demand – (HBO, Netflix) телевизор с резолюция 4K ще Ви бъде повече от достатъчен. Ако се лутате в термините LED / OLED/ QLED / QNED – термини използвани от различните производители, QLED, например е технология на Samsung, която се използва и от LG, при която се използват квантови частици, чиято цел е да филтрират светлината. OLED пък са едни от най-дбрите телевизори отново предлагани от Samsung- технология със самоосветяващи се пиксели, нещо за което може също да гледате при избор на нов телевизор. Телевизорът, който ще закупите през 2024 също така определено трябва да има HDR технология (High Dynamic Range – Висок Динамичен Обхват ) HDR телевизорите предоставят детайлна картина както в ярки, така и в много тъмни сцени.

И така след кратките отклонения, нека пристъпим и към същината на статията, а именно да изброим най-добрите телевизори за 2024 година:

Телевизор Samsung OLED 65S95B

Започваме с едно от бижутата на тази година – OLED серията на Samsung S95B, и по-конкретно в 65 инчовият вариант – 65S95B, който ще Ви потопи в изживяване с наситени черно и пълна цветова гама, благодарение на самоосветяващите се OLED пиксели. Neural Quantum Processor 4K – невронният квантов процесор на този смарт телевизор предоставя повишена яркост и цветност с помощта на 20 невронни мрежи, от които се нализират генерирани данни и се прави 4K AI мащабиране. Дизайнът на телевизора е минималистичен с много тънък корпус, наречен още Laser Slim – ако погледнете телевизорът отстрани, прилича на лазерен лъч. Звукът се обезпечава от Dolby Atmos и иновативните горни високоговорители. Телевизорът има много бърз refresh rate – 120 Hz – скорост на обновяване, която гарантира безпроблемно изживяване на геймърите, без накъсвания на картината.

Телевизорът има и най-актуалните приложения – YouTube, Netflix, HBO Go и Rakuten TV. Подробна информация за него може да видите тук.

Актуална цена за 24 юли 2024 може да видите тук:

Samsung 65S95B Актуална Цена

Телевизор Sony OLED 65A95K

Носител на много награди – Reddot winner 2022 best of the best; Best in Class в тестовете не HDTVtest; 5 Звезди от What Hi*FI? – са само част от наградите, които този телевизор е получил, защото просто удивлява с картина и качество от Sony. Разбира се цената, която трябва да заплати за този телевизионен шедьовър, определено няма да се понрави на всеки потребител. Когнитивният процесор Cognitive Processor XR™ вграден в серията A95K, предоставя картина и звук от следващо поколение, като възпроизвежда картината такава каквато я възприема човешкото око, процесорът анализира изображението и придава дълбочина и наситени цветове.

Този телевизор комбинира XR OLED Contrast Pro и OLED (QD-OLED) панела, за да Ви осигури до 200% яркост в сравнение с OLED телевизорите, което позволява открояването на всеки един детайл, както в тъмните, така и в най-ярките сцени.

Acoustic Surface Audio+прави така, че звукът излиза от екрана и не само – звукът съвпата с действието на екрана.

С уникалният си дизайн и възможност за поставяне на стойката пред или зад телевизора, за да поставите фокуса на екрана или да доближите телевизорът максимално до стената за да може да се слее с нея.

Гласово търсене, перфектен за игрови конзоли, Mirroring, USB recording, Вграден Chromecast, Интеграция на Apple HomeKit, Google assistant built in, HDR 10, HLG, Dolby Vision – са малка част от това с което ще Ви удиви серия A95K, ако искате да разберте повече за този телевизор сме подготвили подробно описание тук

Ако искате да закупите или проверите актуалната към 24 юли 2024 цена за Sony 65A95K може да проверите тук:

Sony 65A95K – Актуална Цена

Телевизор Samsung 55QN90B

Насладете се на повече от просто прецизен светлинен контраст с технологията Quantum Matrix, благодарение на най-търсените телевизори за 2024 г. – Samsung 55QN90B! Те са разработени с технологията Quantum Matrix. С прецизно управление на осветлението можете да се насладите на изключителни детайли в най-тъмните и най-ярки сцени.

Neo Quantum 4K интелигентен процесор с  впечатляваща интелигентност

Мощният квантов процесор на Samsung 55QN90B, ще пресъздаде точно и адаптивно изживяване за вас. Сцена по сцена, процесорът оптимизира условията за гледане, подобрявайки възпроизвежданото на екрана съдържание. Впечатляващото развитие на качеството на 4K AI предлага пълна 4K резолюция.

Грандиозен контраст, точно както е замислил режисьорът

Всеки нюанс и детайл оживяват с богат, прецизен цвят и по-дълбок контраст. HDR10+ Dynamic Tone Mapping на Samsung 55QN90B, променя цвета и контраста от сцена на сцена, за да можете да оцените и да се насладите на дори най-малките детайли в изображенията!

Dolby Atmos най-съвременни високоговорители

Новите най-съвременни високоговорители на Samsung 55QN90B предоставят ново ниво на Dolby Atmos изживяване, потапяйки ви в многоизмерен звук.

Милиард цветове събрани в едно

Технологията с квантови точки предоставя най-добрите изображения, които някога сме създавали. Със 100% обем на цвета Quantum Dot абсорбира светлината и я трансформира в зашеметяващи цветове, които остават реалистични при всяко ниво на яркост.

Минимална яркост за намаляване на разсейването

С вградени антирефлексни функции, най-продаванията за 2024 г. телевизор Samsung 55QN90B,  не позволява на отблясъците от слънцето да прекъснат следобедната ви игра или на отблясъците от светлините на лампата у дома да ви спрат да гледате любимото си вечерно ТВ предаване. С по-малко разсейване от отразената светлина навсякъде в дома върху екрана, ще бъдете хипнотизирани, гледайки  най-новия хитов филм!

Екстремно 4K 120Hz подобрение на движението с Motion Xcelerator Turbo+

С отлично подобряване на движението до 4K 120Hz можете да се насладите на ултра-гладък геймплей без забавяне или ефекти на замъгляване на движението.

HDR игри с ниска латентност и без накъсване или засичане с FreeSync Premium Pro Със сертифицираната технология AMD FreeSync Premium Pro, можете да се наслаждавате на игри без накъсвания и засичания, съчетавайки плавен геймплей, висок динамичен диапазон и зашеметяващи визуализации за производителност, която ви позволява да печелите всеки път.

Samsung 55QN90B – Актуална Цена

Докато първите 3 позиции са заети с по-скъпи телевизори от най-висок клас, то в следващите позиции ше намерите най-добрите достъпни телевизори за 2024, които се намират в горната част на бюджета на повечето хора, които търсят телевизор през 2024 година.

Телевизор LG OLED OLED55C21LA (C2)

Насладете се  на най-новото поколение OLED телевизор на LG, със самоосветяващи се пиксели, излъчващи красиви и живи цветове.  Процесор AI Gen 5 повишава светлинната ефективност и създава по-изразени визуални ефекти.  Функцията Brightness Booster извежда цветовете на телевизора на следващо ниво, като добавя до 20% повече яркост към картината. Всичко това прави телевизор LG OLED55C21LA един от най-купуваните за 2024 година!

A9 Gen 5 AI процесорите балансират красотата и интелигентността в едно цяло

 LG постигна напредък, за да подобри красотата на екрана на своите телевизори.  Техният процесор α9 Gen 5 AI добавя естествена дълбочина на изображенията и прави цветовете по-живи.

Контрастът между светли и тъмни цветове е зашеметяващ

 Самоотразяващите се пиксели пресъздават възможно най-тъмните нюанси. Условията на приглушено осветление подобряват визуалния контраст, което ви позволява да видите малки детайли, които човешкото око пропуска при обикновени телевизори.

Съраунд звукът осигурява изключително ниво на детайлност и реализъм

 Процесорът α9 Gen 5 AI обединява 2-канален звук в 7.1.2 с усещане за филмов реализъм.  Потопете се в действието и хаоса, сякаш сте вътре в самите сцени на филма!

Насладете се на персонализирана телевизия с ThinQ AI и webOS

ThinQ осигурява вдъхновение за филмовата ви вечер въз основа на вашите предпочитания. Създайте профили за всички членове на семейството у дома, за да могат да превключват между различни телевизионни предавания и да получават персонализирани актуализации на спортни и други новини.

Минималистичен външен вид на екрана без недостатъци

 Рамката на телевизора е толкова тънка, че оставате напълно пленени от изображението, тъй като фокусът ви остава постоянен. 

Всичко, от което се нуждаете, за да контролирате вашите медии на едно място

 Всичко е готово за сесия за гледане на сериали в подготовка за вашата филмова вечер. Телевизор LG OLED55C21LA разполага с редица опции за забавление, достъпни чрез различните приложения за стрийминг –  от Amazon Prime до Apple TV+, HBO Max, Disney+, Netflix и др.  Винаги има нещо интересно за гледане в тези приложения.

Авангардните видеоигри достигат възможно най-високите стандарти LG OLED55C21LA са първите телевизори в индустрията, поддържащи Dolby Vision Gaming 4K при 120Hz.  Тази технология позволява по-плавна и по-реалистична игра, както и съвместимост с G-Sync, FreeSync Premium, VRR съвместимост и ултра бързо действие.

LG OLED55C21LA – Актуална Цена

Телевизор Samsung 50BU8572

Насладете се на максимално наситени цветове на екрана с един от най-модерните и търсени телевизори за 2024 година! В допълнение към високата разделителна способност, Samsung 50BU8572 включва усъвършенствана а технология Dynamic Crystal Color, с помощта на която можете да видите всяка фина разлика в изображението в света на милиарди цветове!

Сега още по-елегантен от преди

Вашият телевизор ще изглежда фантастично монтиран до стената в хола ви, благодарение на  елегантния си дизайн.

Процесорът Crystal 4K може да показва всеки цвят в спектъра в 4K резолюция

4K Upscaling прави любимите ви 4K филми да изглеждат дори по-добре от реалността, като предоставя 4K резолюция.

Намерете любимите си уебсайтове на едно място с Discover

 Новият Smart Hub на Samsung 50BU8572 прави намирането и гледането на съдържание по-лесно, като създава подбран център от филми, предавания и друго съдържание.  Това означава, че не е нужно да прекарвате време в търсене на това, което искате да гледате.

Вграденият редактор на изображения има регулируеми опции за контраст и цвят

 В допълнение към подобряването на контраста, Contrast Enhancer анализира всяко изображение и динамично настройва контраста за по-голяма дълбочина.  Тази иновативна технология е създадена, за да намери и придаде правилния фокус на всяка част от всяко изображение.

Вижте детайлите както в тъмни, така и в ярки цветове

Високият динамичен диапазон или накратко HDR увеличава контраста и видимостта на изображенията.  Това прави HDR телевизорите като Samsung 50BU8572, способни да показват много по-широка гама от цветове и нива на яркост от телевизорите без тази функция.

Motion Xcelerator предоставя ясни изображения с плавно движение

Телевизорът автоматично настройва кадрите, така че можете да се наслаждавате на висококачествени изображения и производителност.

Автоматизираният режим с ниска латентност  реагира бързо на вашите команди

 Насладете се на възможно най-плавния геймплей без трептене или замъгляване на движението.  Автоматичният режим с ниска латентност  автоматично синхронизира дисплея, за да ви даде най-голям контрол и ниско забавяне на картината.

Телевизор и саундбар в перфектна синхронизация

 Q-Symphony позволява на саундбара и високоговорителите на телевизора да възпроизвеждат в синхрон помежду си, за да ви осигурят по-всеобхватно звуково изживяване.  Като позволява на двата комплекта високоговорители да работят едновременно, програмата не отнема функционалността на телевизионните високоговорители.

Samsung 50BU8572 – Актуална Цена

Телевизор Samsung 55QN85B

Новата технология Quantum Mini LED на  телевизор Samsung 55QN85B се доказва с по-голяма прецизност от всякога, благодарение на Quantum Matrix. Допълнителната прецизност позволява да гледате изображения с  изключителни детайли както в светлите, така и в тъмните области на екрана. Насладете се на невероятно качество на картината със Samsung 55QN85B – най-купуваният телевизор за 2024 година!

Процесорът от ново поколение – Neo Quantum 4K

 Квантовият процесор на  Samsung 55QN85B предлага на потребителите възможно най-реалистичното и адаптивно изживяване.  Неговото 4K AI качество се захранва от мощен процесор, който изпипва настройките за всяка сцена.  Този процес е оптимизиран за всяка среда за гледане, позволявайки ви да се насладите съдържание с възможно най-висока резолюция.

Предлагайки неочаквани нюанси, Dynamic Contrast подчертава ярките цветове.

Всяка сцена и детайл оживяват с остри цветове и по-голям контраст.  Динамичното картографиране на тонове HDR10+ динамично променя цвета и контраста за всяка сцена.  Това ви позволява да забележите дори най-малките детайли в изображенията на екрана.

Милиард различни цветове, показани чрез дисплей с квантови точки

 Изображенията, създадени с технологията Quantum Dot, са най-добрите досега.  Той пресъздава живи цветове от светлина с обем на цвета от 100%, сертифицирано DCI-P3 и цветово пространство в режим филм и VDE.

Предлага широка гама от цветове с видима яркост от всеки ъгъл

 XR35° на най-търсеният телевизор за 2024 година – Samsung 55QN85B, осигурява широк ъгъл на виждане, който изкривява цветовете възможно по-малко.  Дори гледайки отстрани може да се насладите на пълната картина от всяка сцена на екрана.

Насладете се на  динамични звуков ефекти

Влезте в центъра на действието с 3D звук, който проследява всяко движение и звук от екрана.  Чуването на реалистични звуци в специални високоговорители ви отвежда в самата сцена.

Вижте всичко наведнъж с приложението Multi View

 Свързването на вашия мобилен телефон и телевизор в едно, ви позволява да гледате и двете едновременно на един екран.  Това е особено полезно за гледане на спортни статистики на живо или съвети за видео игри.  Освен това е толкова лесно да използвате Multi View.

Motion Xcelerator Turbo+ увеличава движението значително повече от обикновения Motion Xcelerator 120Hz мониторът осигурява превъзходно гейминг изживяване, като елиминира замъгляването и забавянето при всяко движение на екрана. 

Samsung 55QN85B – Актуална Цена

Телевизор TCL QLED 65C635

Забележителни са живите цветове на QLED на най-новият и търсен телевизор за 2024 година – TCL QLED 65C635!  Най-новото поколение Quantum Dot LED технология показва автентични цветове на екрана, които съдържат над милиард различни нюанси. Това позволява цветовете, да бъдат по-точни, богати и дълбоки от всякога! 

4K HDR pro показва най-фините детайли и най-реалистичните цветове

 HDR PRO осигурява превъзходно изживяване с точни цветове и страхотен контраст.  Последният му стандарт е High Dynamic Range,  следователно можете да се насладите на оригиналната визия на създателите на филма, който гледате и то с безупречни детайли на сцените.  Изображението, показвано на телевизора е точно и реалистично.  С 4K HDR PRO, TCL QLED 65C635 разполага с технология Quantum Dot, която създава превъзходни изображения с висок динамичен обхват (HDR).  Това позволява на зрителите да гледат изображения с точни цветове и детайлни текстури.

Филми и програми, специално подбрани за вас

 Приложението Netflix на вашия телефон следи всичко, което гледате.  След като добавите нещо към списъка си с любими, то остава там.  Можете също така да избирате филми и предавания директно от телефона си.

Помощник на големия екран

 С вградения Google Assistant, вашият телевизор може да предоставя информация за времето, спортни резултати и други, без да се налага да отмествате поглед от програмата, която гледате.  С помощта на Google Assistant можете да произнасяте команди, за да контролирате устройства, които са съвместими с него.  Например, казвайки „OK Google, изгаси светлините“ превръща всекидневната ви в киносалон.

Подобрена яснота и динамика на изображението чрез Motion Enhancement Technology

 Патентованият MEMC софтуерен алгоритъм на TCL QLED 65C635 се настройва автоматично, докато гледате филми и програми, които изискват бързо движение на сцените.  Благодарение на способността си да намалява замъгляването на движението и да минимизира траекториите му, вашият кристално чист изглед няма да се промени, независимо от честотата на опресняване.

Отлично HDR качество, независимо от източника

Има много начини да получите най-доброто 4K HDR качество на картината на вашия телевизор: HDR10, HDR HLG, HDR10+ или HDR DOLBY VISION. Този телевизор TCL поддържа всички тях! Независимо дали гледате Dolby Vision съдържание на Netflix, Disney+ или HDR 10+ на Amazon Prime Video, телевизорът ви винаги ще поддържа най-добрия формат.

TCL QLED 65C635 – Актуална Цена

Оцени този продукт
[гласа: 1 Оценка: 5]

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.