Преоткрийте OLED с отлична яркост и човешка интелигентност с телевизор SONY BRAVIA XR MASTER Серия A90J. Той е един от най-добрите OLED телевизори, захранвани от когнитивен процесор от ново поколение – XR™. Насладете се на уникалния контраст на невероятна яркост и чисто черно в очарователен дизайн Seamless Edge. Серията A90J се предлага в три диагонала на екрана: 55″, 65″ и 83 инча. Ето таблица с точния модел и актуална цена за всеки един от моделите:

МоделЦЕНА
55 инча: SONY 55A90J
(XR-55A90J)
Виж Цена за Днес
65 инча:SONY 65A90J
(XR- 65A90J)
Виж Цена за Днес
83 Инча:SONY 83A90J
(XR- 83A90J)
Виж Цена за Днес

Първият в света когнитивно-интелигентен телевизор

Телевизор BRAVIA XR възпроизвежда  изображението и звука по нов начин чрез иновативния когнитивен процесор XR. Той разбира визията и слуха на хората, предоставя ново изживяване и напълно ви интегрира в телевизионните сцени.

55A90J - 65A90J - 83A90J Когнитивен Телевизор

Революционна OLED картина, както се вижда от човешкото око

Насладете се на невероятен контраст между най-добрия  OLED досега и картини, които осигуряват дълбочина, природа и реалистичност. Революционният процесор приема хуманизиран анализ на перспективата на човешкото око и има функцията на момента да сравнява  и оптимизира хиляди елементи. В комбинация с уникалния OLED панел, тази технология осигурява чисто черно и най-ярката картина до момента.

Превърнете звука в невероятно за вас изживяване

Екранните високоговорители с Cognitive Processor XR използват най-модерна технология, която превръща звука в невероятно за  вас изживяване. Без значение какво гледате, можете да чуете звука по-ясно и точно. Насладете се на забавлението по чисто нов начин, в който картината и звукът са перфектно интегрирани.

Множество филми и предавания, само с вашия глас

Може да използвате своя глас, за да намерите това, което искате да гледате. Просто изречете заглавието и алгоритъма  или кажете „Покажи ми научно-фантастично приключенско телевизионно шоу“.

Подарете си домашно кино изживяване с филми, включени в BRAVIA XR™

Много филми ви очакват. Може да си изберете от 10 филма, които да гледате, с  неограничено поточно предаване цели 24 месеца. С технологиите BRAVIA XR, Pure Stream и IMAX® Enhanced всичко, което гледате, има невероятни визуални ефекти и възпроизвежда много чист звук. BRAVIA CORE е подходящ за модели Z9J, A90J, A80J, X95J, X90J BRAVIA XR.

Идеален за PlayStation®5

Телевизорът BRAVIA XR е проектиран да работи перфектно с новата  конзола PlayStation®5. BRAVIA XR и PS5 заедно създават невероятно изживяване на картината и звука, което ви кара да се чувствате сякаш сте в центъра на действието.

Реалистична картина с максимално черно и най-ярко OLED изображение

Когнитивният процесор XR извършва анализ на кръстосани данни, за да подобри картината, както в момента, когато човешкото око е фокусирано, за да получи реалистични цветове и дълбочина. С XR OLED Contrast Pro яркостта може да се регулира за по-високи пикове в отблясъците и по-тъмно черно в сенките – където детайлите няма как да се поглъщат от сенките или замъгляват от светлосенки.

Огромна палитра от красиви и естествени цветове

Цветове, които се приемат естествено от човешкото око. С когнитивния процесор XR, дисплеят е достъпен до по-богата палитра и може да възпроизвежда всеки цвят, който е малко по-различен от околната среда. С разширения нюанс и наситеност в цветята можете да видите ярки тонове и реалистични текстури. Дори светлите цветове изглеждат много истински.

Интелигентният начин да пресъздадете изгубената текстура

Ще се насладите на забавление близо до 4K резолюция, с XR 4K увеличение. Когнитивният процесор XR обработва големи количества данни и възстановява текстурата и детайлите, загубени в изображението. Може да видите фини детайли като естествения вид на животинската козина и скали с остри контури.

Интелигентна обработка на сценичните движения без размазване

Гледането на спортни събития и бързо движещо се съдържание са подобрени. Когнитивният процесор XR с XR Motion Clarity™ анализира кръстосано снимките, за да гарантира, че движенията остават плавни, ярки и ясни.

Екранът е високоговорител, а звукът е съчетан с действието

За да се получи аудио изживяване, което съответства на нашето възприятие за света, XR Sound Position осигурява истинския звук зад картината. Тъй като екранът е високоговорителят на този 4K OLED BRAVIA XR телевизор, звукът точно съвпада със съдържанието на екрана, което носи наистина завладяващо изживяване.

Цялото забавление може да бъде надградено до 3D съраунд звук

С BRAVIA XR всичко, което гледате, получава  реалистична  обработка на съраунд звук. Той бива създаван от XR Surround отстрани и вертикално, без да са необходими да бъдат монтирани високоговорители на тавана, за да изживеете истинско 3D аудио.

Синхронизация на акустичния център

Когато свържете BRAVIA XR към звуковата лента на Sony, и двете устройства действат като централен високоговорител на домашното ви кино. Това позволява звукът да бъде синхронизиран с движението на екрана за напълно завладяващо изживяване.

Пригответе се да използвате 360 пространствен звуков персонализатор

Персонализирайте Dolby Atmos® със SRS-NS7 и BRAVIA XR™, за да се насладите на 360-градусов съраунд звук. Използвайте избрани слушалки на Sony за 360-градусов съраунд звук чрез безжичния предавател WLA-NS7, който се продава отделно.

Voice Zoom™ 2 подобрява гласа за по-ясни разговори

Слушайте телевизионните разговори по-ясно, без да увеличавате силата на звука. Дори ако гласът се чува трудно ясно, Voice Zoom 2 ще открие типа глас, ще го анализира и ще подобри неговата яснота.

Функция Smart TV

Може да се наслаждавате на любимото ви съдържание като – видеоклипове, снимки, игри и т.н. по-бързо и по-лесно от големия екран на вашето iOS или Android устройство.

Използвайте интелигентното дистанционно управление, за управление на устройствата

Използвайки интелигентното дистанционно управление, може  да управлявате всички свързани устройства едновременно. Достъпът до него е само с едно щракване до услуги за стрийминг на видео, за да гледате и премествате предавания и филми за секунди.

Красив дизайн

Мини дизайнът с безъглова рамка One Slate е красиво проектирана, за да осигури завладяващо изживяване при гледане, с гладък стъклен панел, покриващ екрана, което ви позволява да се фокусирате върху картината. Можете да гледате и слушате този телевизор на стойка или монтиран  на стената ви. Типът може да варира в зависимост от размера на телевизора.

Трипосочна стойка за всяко позициониране на телевизора

 Трипосочната многопозиционна стойка ви предоставя да изберете между различни стандартни позиции, като това ще ви позволи да се  фокусирате върху картината. Тясната позиция е подходяща за по-малки мебели, а Soundbar позицията е идеална  за озвучителната система.

Първокласно дистанционно управление от алуминии с подсветка

Дистанционното управление е изработено от висококачествен полиран алуминий и фин дизайн, който е удобен за държане в ръката и ясно се вижда в тъмното.

Отлична картина и звук, незасегнати от околната среда

Може да се отпуснете и насладите на завладяващото зрително изживяване. Уникалната технология за оптимизиране Ambient Optimizatio със сензори за светлина и цвят може автоматично да регулира изображението и звука според обкръжанащата среда.

Студийно качествено забавление, базирано на идеите на създателя

Този телевизор използва редица технологии, които запазват идеите на създателя, включително режим на калибриране на Netflix, IMAX Enhanced и Dolby Vision®, които възпроизвеждат драмата и вълнението на режисьорското въображение. Той е Calman Ready и създателите могат да го използват по време на редактиране на продукция.

Цена за Серия Sony Bravia A90J – 55A90J – 65A90J – 83A90J

МоделЦЕНА
55 инча: SONY 55A90J
(XR-55A90J)
Виж Цена за Днес
65 инча:SONY 65A90J
(XR- 65A90J)
Виж Цена за Днес
83 Инча:SONY 83A90J
(XR- 83A90J)
Виж Цена за Днес
Оцени този продукт
[гласа: 5 Оценка: 4]

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.