Потопете се в ново изживяване с един от най-продаваните телевизори за 2023 г. – Samsung OLED 65S95B разполагащ с наситено черно и пълна цветова гама със самоосветяващи се OLED пиксели! За разлика от традиционните OLED, уникалната технология на Samsung ще ви даде ненадминато дълбоко черно, чисто бяло и широка гама от ярки, наситени цветове. Благодарение на усъвършенствания самоосветяващ се светодиод на този модел можете да се насладите на по-прецизна, ясна и ярка картина.

Актуална Цена

Ако искате да закупите или проверите актуалната към 26 февруари 2024 цена за Samsung 65S95B може да проверите тук:

Samsung 65S95B Актуална Цена

Подобрете яркостта и цвета с Neural Quantum Processor 4K

Невронният квантов процесор на Samsung OLED 65S95B създава най-доброто 4K изживяване при гледане. Подобреното картографиране на цветовете и технологията OLED Brightness Boost предоставят изображения с несравнима яркост, цвят, контраст и детайлност. Превъзходното 4K AI мащабиране използва данни, генерирани от 20 невронни мрежи, за да гарантира, че сте напълно потопени в 4K съдържание. Подробността тук е, че изживяването при гледане може да варира в зависимост от типа и формата на съдържанието. Ефектът на мащабиране може да не работи, когато телевизорът е свързан към компютъра и е в режим на игра.

Ултратънко и елегантно тяло с LaserSlim дизайн

Ултратънкото тяло изглежда елегантно и стилно, като същевременно притежава уникална красота и здравина. Минималистичната рамка и тънкият гръб на телевизора се вписват безпроблемно във всеки интериор, независимо от размера на пространството. Неслучайно Samsung OLED 65S95B е един от най-търсените телевизори за 2023 г.

Dolby Atmos изживяване с първокласни високоговорители от следващо поколение

Потопете се в центъра на действието на екрана с новите горни високоговорители и технологията Dolby Atmos, която им позволява да възпроизвеждат многоизмерен звук с перфектно аудио качество, на което да се наслаждавате.

Quantum HDR OLED с по-мощна яркост и по-дълбок контраст

Насладете се на впечатляваща яркост и по-дълбок контраст. 4K Neural Quantum Processor на Samsung OLED 65S95B регулира цвета и контраста на сцена по сцена, за да ви даде перфектната картина. Quantum HDR OLED също улавя повече детайли на изображението благодарение на самоосветяващите се пиксели.

Точно възпроизвеждане на цветовете, проверено от PANTONE

OLED технологията за цветно картографиране на Samsung гарантира точно възпроизвеждане на всеки цвят. Насладете се на повече от 2000 различни нюанса на цветовете на екрана от гамата PANTONE благодарение на OLED технологията на Samsung 65S95B, която получи първия в света сертификат „PANTONE Verified“.

Real Depth Enhancer постига дълбочина на 3D изображение чрез мощна невронна мрежа

Технологията Real Depth Enhancer използва знания за това как човешкото око обработва изображения чрез увеличаване на контраста на преден план. Ако гледате документален филм за дивата природа, гънките на кожата на слона ще бъдат възможно най-ясни и фонът ще остане същият.

Интелигентни снимки, оптимизирани за вашите очи с режим EyeComfort

Уникалният режим EyeComfort на Samsung запомня местните часове на залез и изгрев и ги използва за автоматично регулиране на яркостта на екрана. След залез слънце яркостта и интензивността на цветовете се намаляват, за да не дразнят очите ви и да спомогнат за релаксация и почивка.

4K качество и 120Hz честота на опресняване за по-ясно и рязко движение с Motion Xcelerator Turbo+

Победете всеки противник, дори и на висока скорост. С превъзходно подобрение на движението с разделителна способност до 4K и честота на опресняване 120Hz, можете да се насладите на ултра-гладки и ясни игри с движение без забавяне или замъгляване.

Звуци, които следват действията на екрана

Насладете се на нюансите на всяка сцена и действие, придружени със звук. Със специални високоговорители можете да се наслаждавате на реалистичен 3D звук, който ви потапя в действието на екрана.

Телевизор и звукова лента в перфектна хармония

Съберете вашия телевизор и звукова лента заедно в хармония. Q-Symphony е уникален начин вашият телевизор и звукова лента да работят едновременно за по-добри съраунд ефекти. Функцията Q-Symphony обаче е достъпна само за съвместими с Q-Symphony звукови ленти.

Намерете това, което харесвате на едно място

Новата платформа Smart Hub на Samsung е на мисия да ви предостави съдържание, което отговаря на вашите интереси, така че да прекарвате по-малко време в търсене и повече време в гледане на филми, предавания и всичко останало, което обичате.

Smart TV Smart Object

Позволете на SmartThings интуитивно да контролира дома ви, като открива, свързва и управлява смарт устройства около вашия телевизор. Вграденият хъб ви позволява да се наслаждавате на подобрена свързаност без необходимост от допълнително оборудване.

Видео разговор на голям екран

Останете безпроблемно свързани с любимите хора на големия екран с Google Duo. Използвайте Slim Fit Cam или камерата на вашия смартфон, за да улесните видео разговорите. Изисква допълнителна съвместима камера Samsung SlimFit, съвместима уеб камера Logitech или мобилна камера. Продава се отделно.

Изберете своя гласов асистент – Bixby

Той е вграден във вашия телевизор Samsung OLED 65S95B, за да ви осигури възможно най-доброто развлекателно изживяване и да подобри контрола върху смарт устройствата във вашия дом.

Множество екрани в един

Гледайте едновременно съдържание на екрана на телевизора и телефона. Независимо дали следите спортни резултати или гледате видеоклипове със съвети за игри, просто свържете телефона си и гледайте няколко екрана, както никога досега.

Работа и обучение от вкъщи Свържете дистанционно телевизора към вашия компютър или лаптоп, за да работите и учите у дома директно на телевизионния екран. Съвместим с избрани компютри и мобилни устройства. Приложението Easy Connection е налично на компютри с Windows 10. Samsung DeX се поддържа от някои устройства Galaxy, Note и Tab. След като свържете клавиатурата и мишката си към телевизора, можете да използвате повечето функции на Workspace.

Samsung 65S95B Актуална Цена

Оцени този продукт
[гласа: 1 Оценка: 5]

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.