Телевизор Samsung QN95A

На вашето внимание – телевизор Samsung серия QN95A  – Neo QLED Smart 4K TV модел 2021. Най-добрият 4K телевизор. Той осигурява изключителен контраст, безупречен цвят и превъзходен звук. Денем или нощем, изживей емоцията от чистото кино. Гледай любими филми в перфектната хармония на своя дом.

Телевизорът се предлага в 4 диагонала на екрана съответно: 55″, 65″, 75″ и 85″ инча. Ето таблица с размерите за всеки модел и съответната му цена:

МоделЦЕНА
55 инча:Samsung 55QN95A
(QE55QN95AATXXH)
Виж Цена за Днес
65 инча:Samsung 65QN95A
(QE65QN95AATXXH)
Виж Цена за Днес
75 Инча:Samsung 75QN95A
(QE75QN95AATXXH)
Виж Цена за Днес
85 Инча:Samsung 85QN95A
(QE85QN95AATXXH)
Виж Цена за Днес

Ескалиращо постижение в ултрафин начин за контрол над светлината

Quantum Matrix Technology

Нова ера в създаването на Neo QLED телевизор, неразривно свързана с технология Quantum Matrix. Работата й е да управлява прецизно нов ексклузивен светодиод с технологията Quantum Mini LED от Samsung. По този начин се постига максимален контрол на светлината, пресъздадена, чрез подсветката на телевизора. Сега можеш да се насладиш на безупречен детайл, както при излъчване на най-тъмните, така и при най-светли сцени.

Neo Quantum 4K процесорУсъвършенстван и интелигентен процесор с алгоритъм за deep-learning

Мощният процесор на Samsung е квантов и с алгоритъм за deep-learning. Той ти предоставя най-адаптивното и прецизно изживяване. Процесор, който е оптимизиран да предава съдържанието сцена по сцена – Така подобрява качеството на картината. Мощно 4K AI мащабиране е гарант, че 4K резолюцията винаги ще е пълна.

Впечатляващи картини и контрасти. Всичко това, както режисьор може да създаде

Quantum HDR

Сега всеки нюанс и всеки детайл оживява. Това се постига, чрез богат и прецизен цвят и дълбок контраст. Динамичен тонален мапинг на HDR10+ регулира контрастите и цветовете, сцена по сцена. Всичко това се постига, за да можеш да уловиш и най-фините детайли.

Милиарди нюанси и наситени цвета с Quantum Dot

100% обем на цветовете с Quantum Dot

Quantum Dot технологията обещава отлична картина, както никога до досега. Благодарение на 100% обем от цветовете, технологията Quantum Dot грабва светлината и я преобразува в спиращия дъха цвят оставащ реалистичен и точен, като при всяко ниво на яркост.

Минимален отблясък, за по-малко разсейване

Антирефлекснa технология

Вече няма да е проблем яркото слънце, което може да прекъсне гледането на любими мачове по обяд. Така също отраженията от светлината на лампите няма да наруши картината от вечерния филм. Сега с антирефлексната технология се намалява разсейването от отражения на светлината, независимо къде седиш може да се насладиш на най-новия блокбъстър.

Най-добрите кадри, независимо от мястото на настаняване

Ultra Viewing Angle

Сега всеки детайл и безупречност на картина могат да се видят от всеки ъгъл. С технологията Ultra Viewing Angle телевизор Samsung QN95A Ти гарантира детайлно и ясно изображение, дори когато си в страни от екрана. По този начин, всяко ъгълче в стаята е добро място за позициониране пред телевизора.

Реален и динамичен звук, следващ движенията на екрана

Object Tracking Sound+ (OTS+)

Можеш да се насладиш на ярък 3D реалистичен звук. Всичкото това изживяване ще те потопи във водовъртеж от картините и движението върху екрана.

Перфектната хармония с телевизор и саундбарQ-Symphony

Гмурни се в силата на звука, благодарение на високоговорители в самия телевизор и саундбар. Всичко това работи в пълна хармония. Сега с технологията Q-Symphony се гарантира пълен синхрон между високоговорителите от телевизора и саундбара – заедно създават отличен съраунд ефект.

SpaceFit SoundЗвук, настройващ се спрямо околната среда самостоятелно

Усети красотата и силата на оптимизирания звук. Сега в синхрон с инсталацията, без значение, дали телевизорът е монтиран върху стената или се намира върху масичка. Със SpaceFit се осигурява оптимално изживяване.

Хвани всяка дума без напрягане с Active Voice Amplifier (AVA)

Новата интелигентност идва с пълна мощ, за да заглуши шума. Когато е шумно наоколо, това може да пречи на зрителите и улавянето на изреченото по време на различни сцени. С технологията Active Voice Amplifier може да се подчертаят гласовете в сцената. По този начин, зрителите долавят всеки диалога отчетливо и ясно.

NeoSlim DesignТънък и модерен силует, елегантен профил

Елегантен, ултратънък и грациозен корпус в телевизора на новото поколение. Той изглежда красив от всички страни, сякаш е творение на изкуството.

Приляга плътно до стената

Slim Fit Wall-Mount

Телевизорът може да се монтира плътно върху стената за по-безупречен вид. QN95A може да се свърже и с елегантен кабел, който дава достъп до всичките външни устройства. Няма нещо, което може да попречи на хармоничния стил и дизайн на интериора.

Сега още по-голяма отчетливост и яснота в движенията с 4K 120Hz Motion Xcelerator Turbo+

Кой запален геймър не мечтае за превес над врага? Сега това е напълно възможно в любимата игра, при това на висока скорост. С отличните подобрения по отношение на движение, опресняване в честота 120Hz и с до 4K резолюция можеш да се наслаждаваш на геймплей с отчетливо и ултраплавно движение без размазване и забавяне.

Сцените, които променят правилата на играта

Super Ultrawide GameView и Game Bar

Само сега с 21:9 и 32:9, съотношения на екрана, имаш допълнителна видимост, с която можеш да направиш максималното за играта и по този начин да спечелиш. Оптимизирай с Game Bar екранното меню . Последното ти позволява да правиш настройки в реално време и според различните параметри. Можеш да следиш съотношението на екрана, FPS, настройките за безжичен хедсет, HDR, да правиш проверки за забавяне на входящия сигнал и имаш много други опции.

Изживяване гейминг HDR, без забавяне или разкъсване на картината

FreeSync Premium Pro

Сега, благодарение на сертифицирана технология с ядро AMD FreeSync Premium Pro™ можеш да усетиш минимизирано зацепване и накъсване на картина. Улови превъзходната комбинация от плавността на играта с отлично представяне. Любувай се на визии с висок динамичен обхват и ниско забавяне за реална и печеливша игра.

Следи няколко неща едновременно с Multi View

Можеш да гледаш, какво има в телевизора и върху екрана на мобилния ти телефон, по едно и също време. Без значение, дали следиш резултати от спортни срещи или гледаш гейминг трикове във видео. Достатъчно е да свържеш телефона си и да следиш множеството екрани, както никога досега.

Само с едно докосване и дублираш екрана благодарение на Функция Tap View в Samsung QN95A

Да споделяш филми или музика – едва ли досега си имал възможност да го правиш от своя смартфон върху екрана на телевизора. Това сега става с докосване. Щом допреш телевизора и смартфона си, те автоматично се регистрират. Телевизорът показва върху дисплея си екрана на смартфона и така бързо и лесно получаваш картина и звук, на които можеш да се наслаждаваш безкрайно. Можеш да продължиш да се наслаждаваш на харесваното си съдържание, не от малкия екран на телефона, а вече от по-големия екран на Samsung QN95A.

Samsung Серия QN95A – Технически Характеристики

Година на лансиране2021
Вид телевизорSmart TV
Технология дисплейQLED
Специална технологияHDR
QuantumDot
NEO QLED
Качество на изображението4K
ЦвятЧерен
Вид на екранаПлосък
SMART TV
Операционна системаTizen
MirroringiOS Android
Видео приложенияNetflix
YouTube
HBOGo
Ключови характеристикиMirroring
Гласов асистент
USB recording
Гласов асистентBixby
HDR технологияHLG
HDR 10+ 
Технология на изображениетоUltra Viewing Angle
Adaptive picture
Ultimate UHD Dimming Pro
Dual LED
Quantum Matrix Technology
100% Color Volume с Quantum Dot
Direct Full Array
 
HDR технологияHLG
HDR 10+ 
Скорост на обновяване100 Hz
Характеристики на игритеFreeSync Compatible
HGiG
ALLM (Auto Low Latency Mode)
TV тунерDVB-S2
DVB-C
DVB-T2
Аудио система4.2
Мощност на вградените говорители70 W
Аудио технологияDolby Digital Plus
Audio Pre-selection Descriptor
Multiroom Link
Adaptive Sound+
(AVA) Active Voice Amplifier
OTS+ 
Independent controlДа
WirelessBluetooth Wi-Fi
Видове портове1 x RJ-45
1 x S/PDIF
4 x HDMI 2.1
CI+ slot
3 x USB 
Standard Wi-Fi802.11 ac
Версия Bluetooth4.2
Годишна консумация на енергия /1000 часа103 kWh
Консумирана енергия в режим готовност0.5 W
Консумация на електроенергия в HDR режим / 1000 часа200 kWh
Енергийна ефективност съгласно най-новите европейски разпоредбиClass G
Съдържание пакетДистанционно
Захранващ кабел
Инструкции

Samsung QN95A – Цена:

МоделЦЕНА
55 инча:Samsung 55QN95A
(QE55QN95AATXXH)
Виж Цена за Днес
65 инча:Samsung 65QN95A
(QE65QN95AATXXH)
Виж Цена за Днес
75 Инча:Samsung 75QN95A
(QE75QN95AATXXH)
Виж Цена за Днес
85 Инча:Samsung 85QN95A
(QE85QN95AATXXH)
Виж Цена за Днес

Без значение дали ще се изберете 55 инчовия модел – Samsung 55QN95A, 65 инчовия вариант – Samsung 65QN95A, 75 инчовия Samsung 75QN95A, или огромния 85 инчов Samsung 85QN95A – ще имате актуален телевизор за поне следващите 5 години.

3 коментари за “Телевизор Samsung QN95A – Neo QLED Smart 4K TV (2021)

  1. Перфектна картина като жива е! Звукът е чист и ясен, прекрасен телевизор

  2. Най-добрия телевизор! Звукът който произвежда е невероятен – с такива вградени високоговорители, се чудя кой има нужда от саундбар. Картината е бомба.

  3. Страхотна картина при 4K. Аз съм футболен фен и мачовете са ненадминати на този телевизор (ако можеше да накара и отбора ми да бие). Ползвам отделни говорители и никога не съм включвал звука от самия телевизор и не мога да дам мнение да ли са добри

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.