4K Телевизор Samsung QN85A

NEO QLED 4K SMART TV Samsung серия QN85A  е модел 2021. Телевизорът е проектиран по начина, по който живееш, а величието никога не свършва, а се развива!

Телевизорът е серия номер 8. Предлага се в 4 ранзовидности  спрямо диагонала на екрана – 55 „, 65 „, 75 “ и 85-инчов вариант, ето и таблица с точните размери и актуална към днешна дата цена за всеки един от тях:

МоделЦЕНА
55 инча:Samsung 55QN85A
(QE55QN85AATXXH)
Виж Цена за Днес
65 инча:Samsung 65QN85A
(QE65QN85AATXXH)
Виж Цена за Днес
75 Инча:Samsung 75QN85A
(QE75QN85AATXXH)
Виж Цена за Днес
85 Инча:Samsung 85QN85A
(QE85QN85AATXXH)
Виж Цена за Днес

Топ характеристики:

Технология Quantum Matrix – Върхът на изключително финия контрол на светлината.

Neo Quantum Processor 4K – Интелигентен процесор, усъвършенстван чрез задълбочено обучение.

Quantum HDR 24X – Динамичен контраст за живи цветове, които изскачат от екрана.

Звук за проследяване на обекти – Звук, който се движи с действието

Следващо поколение тeхнология за дисплейВърхово постижение в управлението на светлината

Quantum Matrix технология

Еволюцията в телевизорите започва с Neo QLED и е свързана с технология Quantum Matrix. От нея се управлява новия светодиод Samsung Quantum Mini LED. Сега с прецизен контрол над светлината, излъчвана с помощта на подсветка в самия телевизор QN85A, можеш да се насладиш на отличен детайл и резолюция, както в тъмните, така и в светлите кадри.

Умен процесор, благодарение на алгоритъма deep-learning – 4K процесор Neo Quantum

Мощният 4K квантов процесор Neo Quantum на Samsung сега е с алгоритъм deep-learning. Той прави възможно най-прецизното и адаптивно изживяване. Процесорът обновява предаването сцена по сцена и подобрява качеството на картината. Благодарение на мощното мащабиране 4K AI се гарантира, винаги отлична 4K резолюция.

Динамични контрасти и цветове, които сякаш оживяват

Quantum HDR

Идеален, наситен цвят и дълбок контраст. Всичко това ти позволява да обърнеш внимание на детайлите и да се насладиш на невъобразими нюанси. Сега с динамичния тонален мапинг на HDR10+ се регулира контраст и цвят сцена по сцена.

Милиард нюанси на цвета с Quantum Dot

100% обем на цветовете с Quantum Dot

Технологията Quantum Dot осигурява най-добрата картина предоставена от телевизор Samsung досега. Със 100% обем на цветовете технологията Quantum Dot взима светлината и я превръща в сцвят, който остава точен и реалистичен при всяко ниво на яркост.

Samsung QN85A Минимизира отблясъка, без разсейване s Технология антирефлекс

Вече можеш да забравиш за ярките лъчи на слънцето, които прекъсват гледането на мача ти по обед или отраженията на лампите, които нарушават филма вечерта. Сега с антирефлексната технология се намаляват моментите на разсейване, в резултат на отраженията от светлинни. Вече няма значение къде сядаш, за да следиш предаванията. Можеш да се насладиш на последния филмов хит.

Брилянтни нюанси и отлични цветоусещания от всеки ъгъл

Wide Viewing Angle

Широкият ъгъл на зрително поле ще ти позволяват да виждаш по брилянтен начин цветовете от различни ъгли. Всичко това с по-малко изкривяване и повече истинско изживяване. Дори да гледаш отстрани на екрана, ще имаш цяла картина на представяне, при това всеки път.

Средата се променя, картината си остава ненадмината

Adaptive Picture

Любувай се на отличната картина, без да трябват, каквито и да е настройки. Сега Samsung серия QN85A автоматично променя контраста на екрана, според средата и съдържанието на гледане.

Последвай сега действието на екрана, чрез невероятен звук

Object Tracking Sound (OTS)

Наслаждавай се на всяка сцена и всеки звук, защото те извират от всяко движение. Сега това е възможно със специалните, високоговорители, насочващи звука нагоре. Дори можеш да се насладиш на реалистичен 3D звук, който е жизнен и така те потапя във водовъртежа от действието на екрана, че не усещаш.

Телевизор и саундбар в перфектна хармония

Q-Symphony

Потопи се в звука на високоговорителите на телевизора и твоя саундбар, които работят в пълна хармония. Q-Symphony осигурява уникален синхрон между високоговорителите на телевизора и саундбара, които заедно създават по-добър съраунд ефект.

Звук, който се настройва сам, спрямо околната среда

SpaceFit Sound

Наслади се на оптимизиран звук в синхрон с инсталацията, независимо дали телевизорът е закачен на стената или е поставен на масичка. SpaceFit осигурява оптимално звуково изживяване.

Хвани всяка дума с Active Voice Amplifier (AVA)

Сега можеш да хванеш всяка дума, без затруднения заради добавената нова интелигентност по отношение на шума. Когато наоколо е шумно, може да е проблем за зрителите, не и с Active Voice Amplifier – технологията помага, за да се подчертаят гласовете в сцените. По този начин зрителите чуват ясно всеки диалог.

Eлегантен и тънък модерен профил и силует

NeoSlim Design

Грациозен, ултратънък и елегантен, това е корпусът на телевизора, който изглежда красиво от всички страни. Samsung серия QN85A е като произведение на изкуството.

Повече отчетливост и яснота в движенията с 4K 120Hz

Motion Xcelerator Turbo+

Сега е момента да бъдеш победител в гейминга. С по-високи скорости; С изключителни подобрения на движенията; С до 4K резолюцията и честота на опресняването 120Hz, можеш да се наслаждаваш на геймплей без забавяне и размазване. Това може да е твоята реалност, не само претворена в игри, а във всеки кадър.

Сцени, променящи играта, в основата им

Super Ultrawide GameView & Game Bar

Съотношения на екрана 21:9 и 32:9 говорят ли ти нещо? Сега имаш допълнителна видимост. Можеш да направиш максималното, да спечелиш играта. От теб зависи. Оптимизирай гейминга с екранно меню Game Bar. Това, ти позволява настройки в реално време и с различни параметри за безжичен хедсет, настройка на екрана, FPS, проверки за забавяне на входящия сигнал, HDR и други.

Изживяване в играта без накъсвания и забавяне с новия телевизор от Samsung QN85A

FreeSync Premium Pro

С технология и сертификата на ядрото AMD FreeSync Premium Pro™ можеш да усетиш намалено зацепване и накъсване на картината. Тук можеш да се насладиш на превъзходна комбинация от отлична и плавна игра, както и върхово представяне. Можеш да усетиш визии с висок динамичен обхват и с изключително ниско забавяне на входа, подобаващо за истински печеливша игра.

Време е да гледаш няколко неща по едно и също време

Multi View

Виж, какво има на телевизора и на екрана на мобилния телефон по едно и също време. Без значение, дали следиш резултатите на спортни срещи или гледаш видео гейминг трикове . Трябва само да свържеш телефона си и да може да гелдаш много екрани и да се наслаждаваш, както никога преди.

Докосни, дублирай екрана още сега с Функция Tap View

Споделянето на музика и филми от смартфона на телевизор може да стане лесно, само с докосване. Посочи екрана на телевизора и свържи със смартфона си. Всичко става автоматично. Регистрира се и показва дисплея на смартфона, върху екрана ти. По този начин лесно и бързо можеш да се наслаждаваш на любимите предавания, филми, игри, спорт, гледайки на по-големия екран.

Технически характеристики за телевизор Samsung серия QN85A

Вид телевизорSmart TV
Година на лансиране2021
Качество на изображението4K
Технология дисплейQLED
Специална технологияHDR
QuantumDot
NEO QLED
Цвят:Черен
Вид на екранаПлосък
Операционна системаTizen
Ключови характеристикиГласов асистент
USB recording
Mirroring 
Видео приложенияYouTube 
HBOGo
Netflix
MirroringiOS
Android
Гласов асистентBixby
HDR технологияHDR 10+ HLG
Характеристики на игритеFreeSync Compatible
HGiG
ALLM (Auto Low Latency Mode) 
Технология на изображениетоWide Viewing Angle
Adaptive picture
Supreme UHD Dimming
Dual LED
Direct Full Array
100% Color Volume с Quantum Dot
Quantum Matrix Technology
Скорост на обновяване100 Hz
TV тунерDVB-C
DVB-T2
DVB-S2 
Аудио система2.2
Аудио технологияDolby Digital Plus
Audio Pre-selection Descriptor
Multiroom Link
OTS
(AVA) Active Voice Amplifier
Adaptive Sound+
 
Мощност на вградените говорители60 W
Independent controlДа
WirelessWi-Fi
Bluetooth 
Версия Bluetooth4.2
Видове портове3 x HDMI
1 x S/PDIF
1 x RJ-45
CI+ slot
1 x HDMI 2.1
2 x USB
Standard Wi-Fi802.11 ac
Консумирана енергия в режим готовност0.5 W
Енергийна ефективност съгласно най-новите европейски разпоредбиClass F
Съдържание пакетЗахранващ кабел
Инструкции
Дистанционно

Цена за телевизор Samsung QN85A:

МоделЦЕНА
55 инча:Samsung 55QN85A
(QE55QN85AATXXH)
Виж Цена за Днес
65 инча:Samsung 65QN85A
(QE65QN85AATXXH)
Виж Цена за Днес
75 Инча:Samsung 75QN85A
(QE75QN85AATXXH)
Виж Цена за Днес
85 Инча:Samsung 85QN85A
(QE85QN85AATXXH)
Виж Цена за Днес

Наслади се, на неповторими изживявания, прелестни изображения и неповторимо озвучаване с избора на твоя размер телевизор от ново поколение. Без значение дали ще се изберете 55 инчовия модел – Samsung 55QN85A, 65 инчовия вариант – Samsung 65QN85A, 75 инчовия Samsung 75QN85A, или огромния 85 инчов Samsung 85QN85A – ще имате актуален телевизор за поне следващите 5 години.

Оцени този продукт
[гласа: 1 Оценка: 3]

7 коментари за “Neo QLED Телевизор 55QN85A – 65QN85A – 75QN85A – 85QN85A (2021)

  1. Картината е толкова добра, че отнема около минута да свикнеш от по-стар HD телевизор. Имаме го от около седмица и мога да кажа, че предлага много повече екстри отколкото имаме нужда да използваме. Имахме малко затруднение със включване на саундабар на различна марка от самсунг

  2. Телевизора има Netflix, Apple TV, YouTube, картината му е повече от отлична, но не е кой знае каква разликата от предшественика на този телевизор, който имахме допреди месец. Случва се понякога някое приложение да забие и се налага да се включи и изключи телевизора. Като цяло не съжаляваме за покупката

  3. Аз не съм доволен! Купих най-скъпия 85 инчов телевизор qn85a в рамкитен а 3 месеца операционната му система просто замръзваше 5 пъти и се налага изключване дори от тока за да взема отново контрол над телевизора. Картината е добра, звкука също. Но „умния“ телевизор автоматично свързва домашната ми аудио система към телевизора въпреки че съм настроил аудиото да идва от телевизора

  4. Тъкмо купихме това бижу и от около седмица му се радваме, нямаме никакви оплаквания към този момент.

  5. Тъкмо купихме това бижу и от около седмица му се радваме, нямаме никакви оплаквания към този момент.

  6. Телевизора има Netflix, Apple TV, YouTube, картината му е повече от отлична, но не е кой знае каква разликата от предшественика на този телевизор, който имахме допреди месец. Случва се понякога някое приложение да забие и се налага да се включи и изключи телевизора. Като цяло не съжаляваме за покупката

  7. Тъкмо купихме това бижу и от около седмица му се радваме, нямаме никакви оплаквания към този момент.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.