Оцени този продукт
[гласа: 0 Оценка: 0]

light

Снимка: Light

Смартфоните са намерили постоянно място в живота ни: разчитаме на тях за посоката на непознато място, търсим информация, поддържаме връзка с хората, благодарение на постоянно нарастваща колекция от приложения. Нов, минималистичен телефон е създаден за хора, които искат да се отърват от всичко излишно, но да останат във връзка.

С размерите на кредитна карта, телефонът Light Phone е максимално опростен: може да прави и получава обаждания, да запазва до девет номера и да показва името. Това е. Няма съобщения, имейли и нищо друго. Това не е Bluetooth аксесоар, който се свързва със смартфона: потребителите си правят акаунт и инсталират приложение на сегашния си смартфон, което започва да пренасочва обажданията към и от устройството. Това означава, че няма да се притеснявате, че трябва да поддържате и втори номер.

Light Phone е отключен и работи с 2G GSM мрежите. Според производителя, в режим на готовност батерията му издържа около 3 дни. Устройството работи с опростена версия на Android и се предлага в бяло и черно.

Телефонът се появява за първи път в Kickstarter през 2015г, а първите бройки са изпратени на подкрепилите проекта през януари. Всички останали могат да направят предварителна поръчка за $150. Очаква се доставките да започнат в края на май, но за момента телефонът се предлага само в САЩ.