На Вашето внимание представяме 4K HDR Smart NanoCell телевизор LG серия NANO913NA модел 2021, Телевизорът е оборудван с Real 4K процесор α7 AI 4K от 3-то поколение, технология NanoCell – за чисти цветове и резолюция 3840 x 2160 пиксела . Подсветката разполага с възможност за пълно затъмняване на (Full Array Dimming).

Серия NANO913NA е налична в три различни размера: 75″, 65″и 55″инача. ето таблица с точния модел на всеки размер и цената му:

МоделЦЕНА
55 инча:LG 55NANO913NAВиж Цена за Днес
65 инча:LG 65NANO913NA
Виж Цена за Днес
75 инча:LG 75NANO913NA
Виж Цена за Днес

4K истинска разделителна способност, създадена от чисти цветове

NanoCell телевизорите на LG от серия NANO913NA предлагат 4K разделителна способност, отговаряща на стойността по международния стандарт – CM. Открийте по-ясно и великолепно зрително изживяване с неповторимата 4K разделителна способност. Всичко това допълнено от технологията NanoCell на LG

α7 AI Процесор 4K, 3-то поколениеНово ниво на зрителни изживявания

Мощният процесор α7 AI 4K е от 3-то поколение и гарантира поразителни звукови и зрителни изживявания. С него са усъвършенствани източниците на картина и звук. LG NanoCell TV предлага оптимизирано изживяване и зрително ниво с най-чистите цветове. Това се постига, независимо, от кой източник се следят предаванията.

Насладете се на кристални цветове и повече комфорт за очите

Телевизори LG NanoCell NANO913NA са сертифицирани с „LED без риск от фотобиологичност“, това е от Underwriters Laboratories (UL) и гарантира, че очите са защитени от вредната излъчвана светлина.

Тестът за „LED без фотобиологичен риск“ измерва  5 стандарта, в т. ч. синя светлина, близка УВ област, УВ актинова област, ретинален топлинен праг и ИЧ излъчване.

Това са официални всепризнати международни стандарти за измерване вредните влияния от светодиоди над човешкото тяло. Те се дефинирани от IEC2. NanoCell телевизори NANO913NA надхвърлят всеки стандарт.

Изчистени цветове

Чисти цветове RGB, които телевизори NANO913NA възпроизвеждат са ключът към реалистичната и качествена картина. Технология прилага наночастици, които увеличават чистотата от цветови спектър RGB и филтрират матовите цветове.

Изчистени цветове превръщат дома в кино

С технологията NanoCell , телевизорът прави всичко реално. Сцените сякаш стават живи, а цветовете чисти. Постига се интензивен контраст, който създава Nano Black. Наред с всичко, това се постига оптимизиран звук и картина, която може да създаде поразително и по-реалистично изживяване. Сега може да опитате, чрез телевизорите LG от серия NANO913NA, истинско домашно кино.

Dolby Vision IQ & Dolby Atmos Пресъздават визия на твореца

Гледайте филми по начина, по който трябва да бъдат гледани. С Dolby Vision IQ се разширяват ползите от Dolby Vision извън HDR, регулира яркостта, постигат се контрасти, според жанра, детайлизират се цветовете и се подобряват условията на осветеност, всички тези настройки се правят от „интелигентният“ Dolby Vision IQ. С Dolby Atmos се предлага завладяващо аудио преживяване. Постига се максимална наслада от всяко съдържание.

Технологията FILMMAKER MODE™

Следете любимото си съдържанието по начин, който е създадено!

Чрез процесорът се регулира автоматична картина, така се изключва омекотяването на движението, резултатът – получава се картина с ефект на пълно движение. Сега може да следите филми при запазени творчески идеи и кинематографично изживяване. Любувайте се, на цялото съдържание на всеки филм и почувствайте целия художествен замисъл.

Телевизор LG NANO913NA надгражда основните HDR формати с HLG Pro и HDR 10 Pro

Телевизорите LG NANO913NA коригират поддържаните HDR формати HDR 10 и HLG. Телевизорът дава възможност да се насладите на цялото съдържание в самата й детайлност, като осигуряват оптимално качество на HDR картина.

Цялостно затъмняване на подсветката (Full Array Dimming)Всяка сцена става акцент

Пълното затъмняване се постига с Full Array Dimming подсветка и се увеличават нивата на контраст, на черни тонове – това се постига с индивидуално управление на LED подсветката . Значително се подобрява детайлността и се постига по-завладяващо изживяване.

Развлечения без ограниченияМултиплекс от дома

Потопете се в огромното разнообразие на съдържание чрез приложенията Apple TV и Netflix. Гледайте най-новите филми, документални филми, ТВ шоу програми, спортни събития и още много неща. Сега може да намерите всичко това на едно място. Достатъчно е да се настаните удобно пред екрана и да се наслаждавате.

Приложение Apple TV

Добре дошли в света на Apple TV+ още много други неща

Оригинални програми, шоу и филми, всичко това с Apple TV+. Може да проследявате желаните първокласни канали, заедно с хиляди филми. Всичко това може да купите или да грабнете под наем. Експертен подбор и персонализиране, може да откриете най-доброто в Apple TV.

Чистите цветове пренасящи в действието

Технологията NanoCell изпълва целия виртуален свят. Тя надминава реалността с кристално изчистени цветове. Към всичко това добавете и различните характеристики от игри HGiG, а също и Low Input lag, HDMI 2.1, които дават възможност да се наслаждавате в реално време, на виртуален свят с подобрена графика.

Low Input lagРеакции и действия по-динамични от всякога

Сега може да реагирате, играете и да се целите по-бързо. С технологията NanoCell TV може да атакувате противниците, без забавяне. Това се синхронизира с усещанията в реално време и всичко това се разиграва в динамични игри. Добавете Low Input lag към вашите предимства докато играете.

ALLM, VRR и eARCСтандартът за игри следващо поколение

Сега по-високата скорост в кадрите, ALLM (автоматичен режим на ниска латентност), VRR (променлива скорост на обновяване) и eARC (канал за подобрено връщане на звука). Всички те отговарят на спецификациите от HDMI 2.1. Тези функции ви дават възможност за високоскоростно съдържание. Ще имате по-висока разделителна способност и синхронизирана плавна графика. Преживяването по време на игра ще е почти реално.

AMD FreeSyncTM Premium гарантира плавните движения в сцени с екшън

Технологията AMD FreeSyncTM Premium, на LG NanoCell TV осигурява по-плавни движения. Всичко това служи за възпроизвеждане на игри, с помощта на намаляване на накъсването и трептене на изображенията. Наслаждавайте се на бързо действие и безпроблемни игри.

HDR игри за HGiG профил

Кинематографски реалистични сцени

Гмурнете се изцяло в играта с поглед, които е много по-приятен за очите. HGiG различава характеристиките на телевизора, пряко свързани с качеството на картината. Той настройва HDR графиката , за да осигури най-високо ниво на изживяване по време на HDR игрите.

Изчистени цветове създаващи усещане за реална картина от стадиона

NanoCell TV NANO913NA предоставя с точни нанопрецизни цветове от всеки ъгъл. Всичко това, без изкривяване.

Гледайте любимите си отбори, следете играта им показана с чисти цветове на свръхголемия екран. Любувайте се на изумително качество в картината.

Motion Pro Гледайте всяко движение в детайли

Замъгляване при движение или остатъчното изображение трябва да бъде избегнато на всяка цена, докато гледате спорт. С помощта на функция Motion Pro може да наблюдавате без замъгляване всяко, иначе неуловимо и бързо движение на спортистите, върху екрана на телевизора. С помощта на LG NanoCell серия NANO913NA няма нужда да се притеснявате за замъгляване при рязко движение.

Предупреждение за спортно събитие

Предупреждението за спортно събитие ще ви уведомява всеки път преди, по време и след игра. Повече няма да се налага да го мислите или да съжалявате, че сте пропуснали важните срещи от любимите отбори, дори да следите друго съдържание.

Съраунд Bluetooth в готовност

Уникален звук за истинска игра

С NanoCell TV се смесва и повишава качеството от 2.0-канален звук, превръщайки го до по-богат виртуален 4.0 звук . Телевизорът може да създаде съраунд ефект звук при свързване на два Bluetooth високоговорителя. Потопете се още по-дълбоко в играта и усетете реалната атмосфера.

AI ThinQ – вашият източник гарантиращ удобство

Интелигентният телевизор LG с технология AI ThinQ внася много удобства в живота. Той борави със система за разпознаването на естествения глас и ви дава възможност да го управлявате или контролирате домашна екосистема IoT.

Вмъкване на изтънчена атмосфера

С минималната нано рамка, NanoCell е създаден да се впише във всеки интериор и да осигури завладяващи зрителни изживявания.

Технически Характеристики

Вид телевизорSmart TV
Диагонал дисплей164 cm
Технология дисплейLED
Качество на изображението4K
Година на лансиране2020
Специална технологияNanoCell HDR
Вид на екранаПлосък
Видео приложенияYouTube
HBOGo
Netflix 
Операционна системаwebOS
MirroringiOS
 Android
Ключови характеристикиГласови команди
Mirroring
Гласов асистент 
Тип процесорQuad core
Гласов асистентAlexa built in
Siri
Google assistant built in 
Резолюция3840 x 2160
HDR технологияHDR 10
Dolby Vision
HLG 
Технология на изображението4K Upscaler
AI Picture
Film-Maker Mode
HGIG Mode
Freesync
AI Brightness Control
Dolby Vision IQ
Nano Color
Nano Accuracy
Auto Genre Selection (Dolby HDR only)
Cinema HDR/HFR
VRR
Nano Black 
Скорост на обновяване100 Hz
TV тунерDVB-C
DVB-S
DVB-S2
DVB-T2
DVB-T 
Аудио технологияDolby Atmos
Clear Voice III
WiSA
Dolby Audio
HDMI Audio Return Channel (eARC)
AI Sound AI Acoustic Tuning
Bluetooth Surround Ready
Ultra Surround
Sound Share
Мощност на вградените говорители20 W
Аудио система2
WirelessBluetooth
Wi-Fi
Видове портове1 x Jack 3.5 mm
1 x RJ-45
4 x HDMI
1 x S/PDIF CI+ slot
3 x USB
Версия Bluetooth5
Standard Wi-Fi802.11 ac
Енергийна ефективностClass A+
Енергийна ефективност съгласно най-новите европейски разпоредбиClass G
Съдържание пакетБатерии
Захранващ кабел
Magic дистанционно
Инструкции 

LG серия NANO913NA – Цена

Без значение на кой от трите модела ще се спрете на нано телевизор LG серия NANO913NA – LG 55NANO913NA, LG 65NANO913NA или големия 75 инчов – LG 75NANO913NA, ще получите страхотен телевизор и съотношение цена/качество, ето отново таблицата с моделите и актуални цени:

МоделЦЕНА
55 инча:LG 55NANO913NAВиж Цена за Днес
65 инча:LG 65NANO913NA
Виж Цена за Днес
75 инча:LG 75NANO913NA
Виж Цена за Днес

Оцени този продукт
[гласа: 1 Оценка: 3]

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.